Μικρές Αγγελίες

Όλοι μας έχουμε ή ζητάμε κινηματογραφικά υλικά που περίσσεψαν και δεν τα χρειαζόμαστε. Γιατί να πάνε χαμένα; Σίγουρα ψάχνουμε ανθρώπους για τις ταινίες μας. Ας τους αναζητήσουμε από εδώ. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αλλά παρακαλούμε να μην βάζετε τηλέφωνα επικοινωνίας αλλά μόνο email.
Καταχωρήστε την αγγελία σας εδώ

22/12/2020 - Ενδιαφέρομαι για θέση ηθοποιού
chrissthomaidis@gmail.com

Ενδιαφέρομαι πάρα πολύ για θέση ηθοποιου για οποιαδήποτε ταινία είτε μικρού είτε μεγάλου μήκους. Είμαι 19 χρονών φοιτητής.

21/12/2020 - Ενδιαφέρομαι για θέση ηθοποιού
ellimoustafa@yahoo.com

Ενδιαφέρομαι για θέση ηθοποιού. Έχω ξανά παίξει σε ένα μικρό ρόλο στην τηλεόραση. Θα με ενδιέφερε αυτή η κατηγορία Θέσεις.

21/12/2020 - Αναζητώ εργασία για οτιδήποτε
gaiedirek22@gmail.com

Ψάχνω εργασία - γνώση ως φοιτητής κινηματογραφου ΑΠΘ. Αυτό που με απασχολεί είναι περισσότερο η γνώση. Ενδιαφέρομαι για οτιδήποτε. Το μειλ μου είναι gaiedirek22@gmail.com Ευχαριστώ.

16/12/2020 - ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΜΟΝΤΕΡ - EIKONΟΛΗΠΤΗΣ
praisebell@gmail.com

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΜΟΝΤΕΡ - EIKONΟΛΗΠΤΗΣ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ GREEN SCREEN KAI 3D 6944007581

12/12/2020 - Casting Call - Κορίτσι ερμηνευτικής ηλικίας 14 για φοιτητική ταινία μικρού μήκους
letoshortfilm@gmail.com

Αναζητούμε κορίτσι ερμηνευτικής ηλικίας 14ων ετών (η πραγματική ηλικία μπορεί να είναι και μεγαλύτερη), για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, σε φοιτητική ταινία μικρού μήκους. Η ταινία μικρού μήκους είναι ένα δράμα ενηλικίωσης και αποτελεί την διπλωματική μια ομάδας τελειόφοιτων φοιτητών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Την δουλεύουν εδώ και δύο χρόνια με πολύ ενθουσιασμό. “Στις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Καρδαμύλη, η έφηβη Λητώ προσπαθεί να επαναπροσδιορίσει την σχέση της με τον απομακρυσμένο πατέρα της, ενώ η ταραχώδης εφηβεία της περιπλέκει την κατάσταση.” Τα γυρίσματα θα γίνουν τον Απρίλιο του 2021 στην Καρδαμύλη (Μεσσηνιακή Μάνη). Η προετοιμασία και οι πρόβες θα γίνουν στην Αθήνα. Δεν δίνεται αμοιβή. Θα καλύψουμε τα έξοδα μεταφοράς, διαμονής και διατροφής στην Καρδαμύλη. Από της ενδιαφερόμενες θα θέλαμε να επικοινωνήσουν μαζί μας στο letoshortfilm@gmail.com και να μας στείλουν φωτογραφία προσώπου και ολόσωμη, ένα σύντομο βιογραφικό και κάποια στοιχεία επικοινωνίας.

7/12/2020 - ΖΗΤΗΤΑΙ ΜΟΝΤΕΡ ΑΘΗΝΑ
koytsoykos_d@hotmail.com

Θα πρέπει να είναι πολύ καλός χρήστης των προγραμμάτων Η/Υ που χρησιμοποιεί στη δουλειά του και να έχει γνώσεις γύρω από την τηλεόραση. Απαιτούμενες Δεξιότητες: Οργάνωση, παρατηρητικότητα, υπομονή, ικανότητα αυτοσυγκέντρωσης Κριτική σκέψη, επινοητικότητα και συνδυαστική ικανότητα
Επιδεξιότητα και αισθητική αντίληψη Δεξιότητα με τα ηλεκτρονικά μέσα και τηλεοπτική παιδεία.

6/12/2020 - Ζητω απασχοληση
stexac@gmail.com

Ανδρας 63 ετόν Αθηνα

26/11/2020 - Μικρού μήκους για φεστιβάλ με αμοιβή
xrisa.95kaz@gmail.com

Ζητείται ηθοποιός ένας άντρας και μια κοπέλα για ταινία μικρού μήκους με αμοιβή στην Αθήνα. Πρόκειται για φεστιβάλ και το θέμα του είναι η κακοποίηση των γυναικών. Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε στο email. keep safe!

24/11/2020 - Γυναικείος και ανδρικός ρόλος!
sioulasharalampos@hotmail.com

Αναζητείται ένας γυναικείος ρόλος ερμηνευτικής ηλικίας 17-25 και ένας ανδρικός ερμηνευτικής ηλικίας 17-25 για κωμικό σκετσάκι στην θεσσαλονίκη όπου θα δημοσιευθεί στο youtube. Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποια αμοιβή. Αποστολή βιογραφικών στο email και το σενάριο διαθέσιμο εφόσον ζητηθεί

19/11/2020 - Αναζήτηση κοπέλας ηθοποιού για σπικάζ εκπομπής
videostefanis21@gmail.com

Καλημέρα σας είμαι σκηνοθέτης και αναζητάμε γυναίκα ηθοποιό για σπικάζ σε στούντιο στην Νέα Σμύρνη Αττικής (σπικάζ μαρτυριών σε νέα εγκληματολογική εκπομπή στο YouTube με τίτλο Ίχνη στο Σκοτάδι) περισσότερες πληροφορίες για το project θα βρείτε εδώ:https://www.youtube.com/channel/UC8qO4llCZ7cwr98_6q3j9QA
Ή στείλτε μου στο email
Λόγω καραντίνας θα πρέπει η ηθοποιός να είναι από την γύρω περιοχή για να μπορέσει να προσέλθει στο στούντιο ηχογράφησης που μας βοηθάει αφιλοκερδώς. Δεν υπάρχει αμιβή αυτη την στιγμή όμως η εκπομπή έχει μέλλον και κοινό από την αρχή της. Θα μπεί το όνομα στα Credits και στις συμμετοχές.

Καταχωρίστε την αγγελία σας

Στείλτε μας την αγγελία σας και θα τη δημοσιεύσουμε.
* Υποχρεωτικά πεδία