Μικρές Αγγελίες

Όλοι μας έχουμε ή ζητάμε κινηματογραφικά υλικά που περίσσεψαν και δεν τα χρειαζόμαστε. Γιατί να πάνε χαμένα; Σίγουρα ψάχνουμε ανθρώπους για τις ταινίες μας. Ας τους αναζητήσουμε από εδώ. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αλλά παρακαλούμε να μην βάζετε τηλέφωνα επικοινωνίας αλλά μόνο email.
Καταχωρήστε την αγγελία σας εδώ

7/6/2022 - Σκηνοθέτης - Κινηματογραφιστής
mhnasoe@gmail.com

Ονομάζομαι Μιχάλης Μηνάς και μετά τις σπουδές μου στην υποκριτική σπούδασα σκηνοθεσία στην σχολή Tabula Rasa και μετά στο Εθνικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είμαι πολύ εξοικειωμένος με όλα τα σύγχρονα κινηματογραφικά μέσα (κάμερα - montage - φωτογραφία) και με αρκετή εμπειρία στον χώρο. Έχω διαρκώς φρέσκες ιδέες και πολύ όρεξη για το αντικείμενο. Μπορώ να αναλάβω την σκηνοθεσία σε serial ή σε ταινία. Για πλήρες βιογραφικό, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου, ευχαριστώ

4/6/2022 - Εύρεση οπερατερ
stelios.kazitoris0057@hotmail.com

Για τις ανάγκες που έχει η παραγωγή Box Media productions, αναζητούμε εικονολήπτη για τη δημιουργία συνεντεύξεων σε εξωτερικό χώρο, σε επώνυμους ανθρώπους. Όποιος έχει εξοπλισμό και θέλει να ενταχθεί στην ομάδα μας να στείλει μήνυμα. Τηλ 6942573496 Η ομάδα μας ξεκινάει από το μηδέν η βοήθειά σας θα είναι πολύτιμη!

3/6/2022 - Σενάριο Για Ταινία Μεγάλου Μήκους
konstantinos.velianitis@gmail.com

Καλησπέρα, ασχολούμαι με την συγγραφή σεναρίων ερασιτεχνικά και πριν λίγο καιρό ολοκλήρωσα ένα σενάριο με τίτλο Ευτοπία. Πρόκειται για ένα ψυχολογικό θρίλερ αντιρατσιστικού χαρακτήρα. Θα ήθελα να μάθω αν μπορεί να γίνει κάποια αξιολόγηση του σεναρίου μου από εσάς και ίσως να γίνει κάποια προώθηση. Ευχαριστώ πολυ!

2/6/2022 - Αναζήτηση Ηθοποιών για Ταινία Μικρού Μήκους
aloboo21@mail.com

Καλημέρα σας!
Είμαστε ομάδα φοιτητριών κινηματογράφου. Ζητούνται ηθοποιοί για ταινία μικρού μήκους. Τα γυρίσματα θα γίνουν προς τα μέσα Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, και θα διαρκέσουν 3 ημέρες.
Πιο συγκεκριμένα, αναζητούμε:
-Γυναίκα ηθοποιό, ερμηνευτικής ηλικίας 18-24, με άνεση σε intimate σκηνές με άτομα ίδιου φύλου. (Πρωταγωνιστικός Ρόλος).
-Άντρα ηθοποιό, ερμηνευτικής ηλικίας 18-24, καστανό-μελαχρινό. (Πρωταγωνιστικός Ρόλος).
-Άντρα ηθοποιό, ερμηνευτικής ηλικίας 20-27. (Υποστηρικτικός Ρόλος).
Δίνεται αμοιβή, όπως και παρέχουμε σίτιση και διαμονή κατόπιν συνεννόησης.
Δήλωση ενδιαφέροντος με φωτογραφία στο aloboo21@mail.com

1/6/2022 - ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ
agismintzirikis@gmail.com

Ζητούνται άμεσα κομπάρσοι ηλικίας έως 30 ετών για γύρισμα ταινίας μικρού μήκους την Κυριακή 5/6, 8:00 το πρωί.
Η σκηνή θα είναι σε πισίνα. Θα υπάρχει φαγητό, ποτό και δρόσισμα με βουτιές. Πολύ φιλικό περιβάλλον. Μπορείτε να έρθετε και με φίλο-η σας.
Επικοινωνήστε στο 6934150901.

27/5/2022 - Ζητείται Τελειόφοιτος ή Απόφοιτος Ηθοποιός με γνώσεις χορού
project.effieskitsa@gmail.com

Είμαι φωτογράφος και πρόσφατα ξεκίνησα σπουδές κινηματογράφου. Θέλοντας να κάνω πρακτική, αναζητώ έναν ηθοποιό τελειόφοιτο ή απόφοιτο με γνώσεις χορού για να γυρίσω ένα βίντεο πάνω σε ένα συγκεκριμένο μουσικό κομμάτι που αποτελεί έμπνευση για μένα. Δυστυχώς δεν υπάρχει αμοιβή.
Πληροφορίες καθώς και αποστολή βιογραφικών στο project.effieskitsa@gmail.com
Μπορείτε να δείτε την δουλειά μου εδώ https://effieskitsa.myportfolio.com/

27/5/2022 - βοηθος οπερατερ-βοηθος σκηνοθετη
prvl-dm@proton.me

Για ταινία μεγάλου μήκους ζητούνται α) δεύτερος βοηθός οπερατερ, β) δεύτερος βοηθός σκηνοθέτη.Εμπειρία δεν είναι απαραίτητη, θα προτιμηθούν αποφοιτοι σχολών κινηματογράφου σ' αυτές τις ειδικότητες, Αμοιβή και ασφάλιση τα νόμιμα.

26/5/2022 - Σεναριογράφος - σκηνοθέτης
allecausten@yahoo.com

Με εμπειρία στον χώρο αναλαμβάνω την συγγραφή κάποιου σεναρίου ή την σκηνοθεσία.

26/5/2022 - ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
stelios.kazitoris0057@hotmail.com

Καλησπέρα στην ομάδα, αναζητώ εργασία στον χώρο του μοντάζ. Έχω σπουδάσει σκηνοθεσία και μοντάζ στο ΙΕΚ Ακμή και έχω ολοκληρώσει την πρακτική μου. Γνωρίζω καλά το Adobe Premiere Pro και το DaVinci Resolve καθώς και προγράμματα ήχου όπως το Αudacity. Μαζί με τους συνεργάτες μου αναλαμβάνουμε και γυρίσματα στην Αθήνα και μονταζ. Δουλεύουμε με ποικίλες κάμερες, μικρόφωνα και φώτα ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου με προσωπικό μήνυμα, Ευχαριστώ.

26/5/2022 - Ζητούνται άτομα όλων των ηλικιών για βίντεο κλιπ
gaineleni@gmail.com

Ζητούνται άτομα όλων των ηλικιών για βίντεο κλιπ. Δυστυχώς δεν παρέχεται αμοιβή. Το γύρισμα είναι δυο ώρες και θα φανούν όλοι. Θα πραγματοποιηθεί την πρωτη εβδομάδα του Ιουνίου. Φωτογραφίες προσώπου στο email gaineleni@gmail.com

Καταχωρίστε την αγγελία σας

Στείλτε μας την αγγελία σας και θα τη δημοσιεύσουμε.
* Υποχρεωτικά πεδία