Μικρές Αγγελίες

Όλοι μας έχουμε ή ζητάμε κινηματογραφικά υλικά που περίσσεψαν και δεν τα χρειαζόμαστε. Γιατί να πάνε χαμένα; Σίγουρα ψάχνουμε ανθρώπους για τις ταινίες μας. Ας τους αναζητήσουμε από εδώ. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αλλά παρακαλούμε να μην βάζετε τηλέφωνα επικοινωνίας αλλά μόνο email.
Καταχωρήστε την αγγελία σας εδώ

25/2/2020 - movie
newmemarios@gmail.com

Ζητειται παραγωγη ταινια να πρωταγωνηστισω
instagram info : filimonmarios

22/2/2020 - Ζητείται άνδρας ηθοποιός για μικρού μήκους ταινία
alx.papathanasopoulos@gmail.com

Αναζητούμε άνδρα ηθοποιό με μητρική γλώσσα τα Αγγλικά - που να διαμένει στην Ελλάδα - για τους σκοπούς γυρίσματος μικρού μήκους ταινίας. Δεν απαιτείται ιδιαίτερη εμπειρία, απλώς ενδιαφέρον.
Ερμηνευτική Ηλικία: 27-37
Ημερομηνίες Γυρίσματος: Όχι νωρίτερα από τέλη Απριλίου / αρχές Μαΐου.

10/2/2020 - Ζητείται μοντέρ για ταινία μικρού μήκους
newyorkiomedia@gmail.com

Ζητείται μοντέρ για κοινωνική ταινία μικρού μήκους. Η ταινία είναι διάρκειας 3 λεπτών και προορίζεται για Φεστιβάλ. Δεν δίδεται αμοιβή. Θα χαρούμε πολύ να ακούσουμε νέα σας.

9/2/2020 - Ηθοποιός
Vasilastella25@gmail.com

Ονομάζομαι Βασιλά Στυλιανή (Στέλλα, Anny). Γεννημένη το 1998 και σπουδάζω Υποκριτή στο πρώτο έτος στο ΙΕΚ Όμηρος. Παράλληλα ασχολούμαι ερασιτεχνικά με το μόντελινγκ. Είμαι συνεργάσιμη , με θέληση και πείσμα για δουλειά !

9/2/2020 - Αναζήτηση ανδρών και γυναικών άνω των 50
elena1621@ymail.com

Για τις ανάγκες ταινίας μικρού μήκους που θα αποσταλλεί σε φεστιβάλ, αναζητούμε άνδρες και γυναίκες ερμηνευτικής ηλικίας άνω των 50 ετών. Δεν διατίθεται αμοιβή. Περιμένουμε τα email σας στο: elena1621@ymail.com

8/2/2020 - Κομπάρσος
tzenhpol@gmail.com

Θα με ενδιέφερε να ασχοληθώ με την υποκριτική σε όλους τους τομείς. Έχω παρακολουθήσει μαθήματα σε θεατρικό εργαστήρι και σεμινάρια υποκριτικής. Είμαι 20 ετών δεν με ενδιαφέρει ακόμα να ασχοληθώ επαγγελματικά με την υποκριτική όσο το να κάνω ως χόμπι αυτό που αγαπώ. Επιπλέον διαθέτω ευχέρεια λόγου. Μπορείτε να δείτε υλικό στο προφίλ μου και επιπλέον πληροφορίες jennypaap

6/2/2020 - Ενδιαφέρομαι για παρουσιάστρια
ellimoustafa@yahoo.com

Γεια σας σπουδάζω Δημοσιογραφία ειμαι 21 ετών μελαχρινή ύψος 1.69 μου έχουν κάνει προτάσεις για φωτογραφισει προσώπου Αλλά ενδιαφέρομαι για παρουσιάστρια σε εκπομπή ότι θέλετε στείλτε στο email μου ευχαριστώ πολύ!!!

2/2/2020 - Ψαχνω διευθυντή φωτογραφίας
nektarioschat23@yahoo.com

Αναζητω διευθυντή φωτογραφίας με δικό του εξοπλισμό και φώτα για μίνι διαδικτυακή σειρά. Δίνεται αμοιβή

31/1/2020 - Αναζήτηση παιδιών για ταινία μικρού μήκους
elena1621@ymail.com

Για τις ανάγκες μικρού μήκους ταινίας, που θα αποσταλεί σε φεστιβάλ, αναζητούμε παιδιά ηλικίας έως 12 ετών. Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν εντός των μηνών Φεβρουαρίου-Μαρτίου. Δεν διατίθεται αμοιβή. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

31/1/2020 - Scape rooms
stelakisste@gmail.com

Ζητείται άντρας ηθοποιος για scale rooms στο περιστέρι. Προϋπηρεσία όχι απαραίτητη. Κατοχή μεταφορικου απαραίτητη

Καταχωρίστε την αγγελία σας

Στείλτε μας την αγγελία σας και θα τη δημοσιεύσουμε.
* Υποχρεωτικά πεδία