Μικρές Αγγελίες

Όλοι μας έχουμε ή ζητάμε κινηματογραφικά υλικά που περίσσεψαν και δεν τα χρειαζόμαστε. Γιατί να πάνε χαμένα; Σίγουρα ψάχνουμε ανθρώπους για τις ταινίες μας. Ας τους αναζητήσουμε από εδώ. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αλλά παρακαλούμε να μην βάζετε τηλέφωνα επικοινωνίας αλλά μόνο email.
Καταχωρήστε την αγγελία σας εδώ

3/4/2019 - Spot ενημέρωσης και ευαισθητοποιησης για τοv σχολικό εκφοβισμο
k.villy@yahoo.gr

Αναζητούμε ένα κορίτσι ηλικίας 15 ετών για ένα σποτάκι που θέλουμε να δημιουργήσουμε για τον σχολικό εκφοβισμό. Δεν έχουμε τη δυνατότητα αμοιβής. Το γύρισμα θα είναι μια μέρα. Θα ήταν ιδανικο αν κάποια θεατρικη ομάδα σχολείου θα μπορούσε να συμμετάσχει. Μπορειτε να δείτε τις ταινίες μικρού μήκους στον ιστοτοπο μας στην κατηγορία Cinema και υποκατηγορία Short Films.
www.creativeiconfilms.com

2/4/2019 - Ερασιτέχνης ηθοποιός
Ariadne.armarioti@gmail.com

Είμαι η Αριάδνη και επι πολλά χρόνια ήμουν σε θεατρική ομάδα αλλά πλέον θα με ενδιέφερε κάτι στο χώρο του κινηματογράφου. Θα ήθελα πολύ να παίξω σε κάποια σειρά (είτε διδυκτιακη είτε όχι) ή ταινία.
Επίσης είμαι χορεύτρια και όσο αναφορά την εμφάνιση μου είναι πιο εναλλακτική καθώς έχω σκουλαρίκια αν θέλετε να με δείτε επισκεφτείτε το προφίλ μου στο instagram: elfcaat

1/4/2019 - ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΟ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΑ ΠΙΛΟΤΟ ΝΕΑΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ
kotsirispanagiotis@hotmail.gr

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΟ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΙΛΟΤΟΥ ΝΕΑΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ. ΛΟΓΩ ΧΑΜΗΛΟΥ ΜΠΑΤΖΕΤ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΜΟΙΒΗΣ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ 2 ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
E-MAIL kotsirispanagiotis@hotmail.gr
Tα γυρισματα θα γινουν στην Αθήνα.

27/3/2019 - Άντρας ηθοποιός γύρω στα 45 - 50
giorgosleontakianakos@gmail.com

Ζητείται άντρας ηθοποιός γύρω στα 45 - 50 για να παίξει σε ταινία μικρού μήκους. Η ταινία σκοπό έχει να πάει σε Φεστιβάλ. Πρόκειται για μία μέρα γυρισμάτων την μεγάλη εβδομάδα. Πιθανές ημερομηνίες είναι 24 ή 25 Απριλίου 2019. Θα χρειαστούμε μία με δύο μέρες πρόβες. Θα υπάρχει κανονικότατη αμοιβή.

27/3/2019 - Γυναίκα ηθοποιός γύρω στα 65 - 70
giorgosleontakianakos@gmail.com

Ζητείται γυναίκα ηθοποιός γύρω στα 65 - 70 για να παίξει σε ταινία μικρού μήκους. Η ταινία σκοπό έχει να πάει σε Φεστιβάλ. Πρόκειται για μία μέρα γυρισμάτων την μεγάλη εβδομάδα. Πιθανές ημερομηνίες είναι 24 ή 25 Απριλίου 2019. Θα χρειαστούμε μία με δύο μέρες πρόβες. Θα υπάρχει κανονικότατη αμοιβή.

21/3/2019 - ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ Η ΜΟΝΤΕΛΟ ΓΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ ΝΕΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ
kotsirispanagiotis@hotmail.gr

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ Η ΜΟΝΤΕΛΟ ΗΛΙΚΙΑΣ 25-35 ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ ΝΕΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΛΟΓΩ ΧΑΜΗΛΟΥ ΜΠΑΤΖΕΤ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΜΟΙΒΗΣ. ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΙΟΥ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ 2 ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ e-mail kotsirispanagiotis@hotmail.gr

18/3/2019 - Ζητείται
tsiaparasgiorgos@gmail.com

Είμαι ερασιτέχνης σεναριογράφος-συγγραφέας και ζητάω σκηνοθέτη και διευθυντή φωτογραφίας με δικά του μηχανήματα για ταινία μικρού μήκους. Δυστυχώς δεν υπάρχει παραγωγή και τα γυρίσματα θα γυριστούν μέσα καλοκαιριού. Σκοπός η ταινία να σταλεί σε φεστιβάλ μικρού μήκους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
-Ζητείται γυναίκα ετών 30-35, κανονικό ή μεσογειακό σωματότυπο με ξανθά μαλλιά.
-Ζητείται άντρας 35-40 ετών.
-Ζητείται άντρας 28-30 ετών με καστανά μαλλιά.
Για περισσότερες πληροφορίες: tsiaparasgiorgos@gmail.com

18/3/2019 - Ζητείται ηθοποιός
bill_bkk@hotmail.gr

Ζητείτε άμεσα κοπέλα ηθοποιός εμφανίσιμη ηλικίας 20-25 ετών για ρόλο σε μικρού μήκους ταινία.

16/3/2019 - Μοντέρ Ζητείται
nominatiproductions@gmail.com

Ζητείται μοντέρ από εταιρεία παραγωγής με γνώσεις avid ή premiere, after effects, photoshop. θα εκτιμηθεί επιπλέον γνώση μίξης ήχου, καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, γνώση χειρισμού social media.
Αποστολή βιογραφικού και δείγματος δουλειάς στο nominatiproductions@gmail.com

15/3/2019 - Μουσική επένδυση σε ταινίες, παραστάσεις, ντοκιμαντέρ
eudoxiayp@yahoo.gr

Αναλαμβάνω μουσικές επενδύσεις για ταινία, ντοκιμαντέρ ή θεατρική παράσταση. Δείγματα δουλειάς μου θα βρείτε στην σελίδα: www.eudoxiaypsilanti.weebly.com
Επικοινωνία: eudoxiayp@yahoo.gr

Καταχωρίστε την αγγελία σας

Στείλτε μας την αγγελία σας και θα τη δημοσιεύσουμε.
* Υποχρεωτικά πεδία