Μικρές Αγγελίες

Όλοι μας έχουμε ή ζητάμε κινηματογραφικά υλικά που περίσσεψαν και δεν τα χρειαζόμαστε. Γιατί να πάνε χαμένα; Σίγουρα ψάχνουμε ανθρώπους για τις ταινίες μας. Ας τους αναζητήσουμε από εδώ. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αλλά παρακαλούμε να μην βάζετε τηλέφωνα επικοινωνίας αλλά μόνο email.
Καταχωρήστε την αγγελία σας εδώ

9/1/2017 - Ζητούνται τεχνικοί και ηθοποιοί

Είμαστε τρεις σκηνοθέτες και έχουμε δικό μας ιδιόκτητο χώρο στα βόρεια προάστεια(Άνοιξη), με απαιτούμενο εξοπλισμό(κάμερα, φώτα, recorder ήχου, μικρόφωνα κ.τ.λ.). Μας ενδιαφέρει η άμεση παραγωγή πειραματικών(avant-garde) ταινιών μικρού μήκους, οι οποίες θα σταλλούν σε αντίστοιχα φεστιβάλ και θα γίνουν διαθέσιμες στο διαδίκτυο. Απευθυνόμαστε σε τεχνικούς(διευθυντές φωτογραφίας, σκηνογράφους, ηχολήπτες, σκριπτ, μπούμεν, μακιγιέζ) καθώς και σε ηθοποιούς, που θέλουν να συμμετάσχουν. Μας ενδιαφέρουν οι αληθινοί καλλιτέχνες, που ενδιαφέρονται για το πειραματικό σινεμά και ξέρουν τι είναι αυτό. Επίσης, ο συγκεκριμένος χώρος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προβολές ταινιών, εκθέσεις φωτογραφίας και καλλιτεχνικές δραστηριότητες γενικώς. Απαραίτητη προϋπόθεση, η δυνατότητα μετακίνησης προς και από τα βόρεια προάστεια, (δεν πρόκειται να καλύψουμε εμείς τη μετακίνηση). Δεν προσφέρουμε "εργασία" σε κανέναν. Ούτε δείνουμε, ούτε ζητάμε χρήματα. Ζητούμε καλλιτέχνες που συμμερίζονται το όραμά μας και έχουν αρκετό ελεύθερο χρόνο για σοβαρή δουλειά. Οι εδιαφερόμενοι, μπορούν να στείλουν mail στη διεύθυνση nocturnal-films2@hotmail.com

9/1/2017 - COLOR CORECTION

Ζητήτε άτομο για το COLOR CORECTION σε ταινία horror μικρού μήκους 15 λεπτών. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΟΙΒΗ. Η ταινία θα αποσταλεί σε φεστιβάλ. E-MAIL : gourgiof.d.1@gmail.com

3/1/2017 - Color Correction- VFX-Chroma keying

Αναλαμβάνω επεξεργασία εικόνας σε ταινίες μικρού μήκους. Γνώσεις After effects, Premiere Pro, Photoshop. Τιμές συμβολικές.

e-mail επικοινωνίας: dimitrisbachtalias@hotmail.com

Πορτφόλιο:
https://www.youtube.com/channel/UC2_3WFxnuUY2dRJH5clImoA

1/1/2017 - Ενδυματολόγος και κομμώτρια

Ζητείται ενδυματολόγος και κομμώτρια για ταινία μικρού μήκους
Για περισσότερες πληροφορίες στο email:valentinatziali2@yahoo.com

30/12/2016 - Ζητειται κομμωτρια,μακιγιεζ,σκηνογραφος,ηχολήπτης,μοντερ

Ειναι σπουδαστικη ταινια μικρου μηκους και ζητειται κομμωτρια,μακιγιεζ, σκηνογραφος και ηχολιπτης!Δεν θα υπαρχει αμοιβη αλλα τα ονοματα θα μπουν στους τιτλους της ταινιας!

22/12/2016 - ΖΗΤΕΙΤΑΙ SOUND DESIGNER ΓΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ

Ζητείται sound designer για ταινία μικρού μήκους που θα αποσταλλεί σε ελληνικά και ξενά φεστιβάλ. Δυστυχώς δεν υπάρχει δυνατότητα αμοιβής.
vaggpap86@gmail.com

21/12/2016 - Ζητείται Σκηνοθέτης για την δημιουργία ταινίας μικρού μήκους.

Ζητείται Σκηνοθέτης για την δημιουργία ταινίας μικρού μήκους (10 λεπτών) της οποίας τα γυρίσματα θα γίνουν εντός Αθηνών. Δεν δίνεται μισθός αλλά θα καλυφτούν έξοδα μεταφοράς/σίτiσης/ κατάθεσης ταινίας σε εγχώρια και μη διαγωνιστικά φεστιβάλ. Το σενάριο πραγματεύεται μια ιστορία κοινωνικού/δραματικού περιεχομένου. Η ομάδα ήδη απαρτίζεται από Οπερατέρ/Ηχολήπτη/ Ηθοποιούς/ Μουσικό/ Μακιγιέζ. Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε στο jamespappas49@yahoo.com

19/12/2016 - Sherlock (TV Series)

Γεια σας,

Είμαστε σχολείο και θα γυρίσουμε το Sherlock (A Study in Pink) στα Αγγλικά. Ενδιαφερόμαστε για ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν. (Κυρίως κινηματογραφιστή,ηχολήπτη)

Δυστυχώς, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αμοιβή. Αυτό που μπορούμε να προσφέρουμε, όμως, είναι να συμπεριλάβουμε τα ονόματά σας στους τίτλους, να σας προσφέρουμε φαγητό κατά την διάρκεια των γυρισμάτων και να σιγουρευτούμε ότι θα περάσετε καλά. :)

Για περισσότερες πληροφορίες ή ερωτήσεις, επικοινωνήστε στο tzevelekosenglish@gmail.com

Θα χαρούμε πολύ να γίνετε μέλος της ομάδας μας. Ευχαριστούμε πολύ.

18/12/2016 - principal photographer/cinematographer/editor/screenwriter

Εαν εχετε καποιο project και θελετε συνεργατη τοτε στειλτε μου προτασεις (με καποιο Plan ή τις ιδεες σας) στο panos.g.makris@gmail.com

16/12/2016 - Ζητούνται ηθοποιοί για ταινία μικρού μήκους

Ζητούνται ηθοποιοί για σπουδαστική ταινία μικρού μήκους:
α) άνδρες ηθοποιοί ερμηνευτικής ηλικίας 20-22 και 38-45 ετών και
β) μελαχρινό κορίτσι ερμηνευτικής ηλικίας 10 ετών.
Η ταινία θα ολοκληρωθεί μέχρι τέλη Φεβρουαρίου και θα προβληθεί σε φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Πληροφορίες petrafilmdirector@gmail.com

Καταχωρίστε την αγγελία σας

Στείλτε μας την αγγελία σας και θα τη δημοσιεύσουμε.
* Υποχρεωτικά πεδία