Μικρές Αγγελίες

Όλοι μας έχουμε ή ζητάμε κινηματογραφικά υλικά που περίσσεψαν και δεν τα χρειαζόμαστε. Γιατί να πάνε χαμένα; Σίγουρα ψάχνουμε ανθρώπους για τις ταινίες μας. Ας τους αναζητήσουμε από εδώ. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αλλά παρακαλούμε να μην βάζετε τηλέφωνα επικοινωνίας αλλά μόνο email.
Καταχωρήστε την αγγελία σας εδώ

29/12/2015 - ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ

Κομπαρσος ζητα εργασια
6997208159

29/12/2015 - Οδηγος

Οδηγος ζητα εργασια
6997208159
Θεσσαλονικη

21/12/2015 - Ζητείται κοπέλα ηθοποιός για μικρού μήκους

Ζητείται κοπέλα ηθοποιός ερμηνευτικής ηλικείας 25-30 για μικρού μήκους ανεξάρτητης παραγωγής.Το γύρισμα θα γίνει στη Νίκαια μέσα στον Ιανουάριο. Η ταινία θα αποσταλλεί σε ξένα και ελληνικά φεσιβάλ (κυρίως του φανταστικού σινεμά βάσει της θεματολογίας της). Για περισότερες πληροφορίες: baggelis86p@hotmail.com.

20/12/2015 - ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΕΝΔΙΑΦΑΙΡΟΜΑΙ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΣΩ ΣΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ..ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΣΤΟ EMAIL gianniskardakos1997@gmail.com

18/12/2015 - Σενάριο για ταινία μικρού μήκους

Έχω σπουδάσει σκηνοθεσία και ψάχνω σέναριο για ταινία μικρού μήκους (γύρω στα 5 λεπτά). Αν κάποιος διαθέτει ή έχει γράψει κάτι και ψάχνει σκηνοθέτη, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο email shortmoviespassion@hotmail.com για πληροφορίες.

18/12/2015 - ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ, FILM-EDITOR, CONCEPT-ARTIST, DOP

Είμαι έμπειρος στο Film Editing, DOP, σκηνοθέτης και concept artist. Έχω σπουδάσει στην Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας ως ζωγράφος και έχω κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην σκηνοθεσία στο Λονδίνο. Συνεχίζω να δουλεύω παράλληλα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ενδιαφέρομαι να συνεργαστώ σε films.
email: konvasileiou@icloud.com

17/12/2015 - Βοηθός Παραγωγής

Αγαπητέ/Αγαπητή

Είμαι απόφοιτος MA of Arts in Film and TV of National Film and Television school της Αγγλίας.Κατά την διάρκεια φοίτησης μου συμμετείχα σε ένα τεράστιο φάσμα παραγωγών μεταξύ αυτών ντοκιμαντέρ, ταινίες μυθοπλασίας,animation και LE τηλεοπτικές εκπομπές.Μετά το πέρας σπουδών μου εργάστηκα σε εταιρία μεταπαραγωγής του Λονδίνου
Σκοπός μου είναι να συνεχίσω να έχω το πάθος μου όσον αφορά την παραγωγή στην τηλεόραση ή τον κινηματογράφο ως μια καριέρα.
Σας ευχαριστώ πολύ.
e-mail:ioannis.sariktzis@gmail.com

11/12/2015 - ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ

"ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΓΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΤΟ breath_of_art@yahoo.gr "

6/12/2015 - Zητούνται συνεργάτες για ταινία μικρού μήκους

Ζητούνται συνεργάτες : βοηθός σκηνοθέτη, διευθυντς φωτογραφίας/εικονολήπτης, επιμέλεια-επεξεργασία ήχου, μονταζ.Πρόκειται για πτυχιακή ταινία μικρού μήκους που θα γυριστεί στην Αθήνα τον Φεβρουάριο.Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποια αμοιβή.Δεν απαιτείται προυπηρεσία αρκεί να υπάρχουν οι απαραίτητες γνώσεις.Για περισσότερες πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών : shortfilm2016@yahoo.com

4/12/2015 - Actors for commercial video and photoshoot

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ (ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ) ΗΛΙΚΙΑΣ 20-40 ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ,
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ:
Commercialaus@gmail.com

Καταχωρίστε την αγγελία σας

Στείλτε μας την αγγελία σας και θα τη δημοσιεύσουμε.
* Υποχρεωτικά πεδία