Μικρές Αγγελίες

Όλοι μας έχουμε ή ζητάμε κινηματογραφικά υλικά που περίσσεψαν και δεν τα χρειαζόμαστε. Γιατί να πάνε χαμένα; Σίγουρα ψάχνουμε ανθρώπους για τις ταινίες μας. Ας τους αναζητήσουμε από εδώ. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αλλά παρακαλούμε να μην βάζετε τηλέφωνα επικοινωνίας αλλά μόνο email.
Καταχωρήστε την αγγελία σας εδώ

30/1/2023 - Αναζήτηση εργασίας
gaiedirek22@gmail.com

Σπουδάζω κινηματογράφο στη Θεσσαλονίκη και ψάχνω εργασία πάνω στο επάγγελμα με ή χωρίς μισθό.

30/1/2023 - Ηθοποιοί
tommmyjed56@gmail.com

Για τα γυρίσματα ταινίας μικρού μήκους ζητάμε δύο κοπέλες (20-25) υπάρχει αμοιβή. Ευχαριστώ

30/1/2023 - Ηθοποιοί
theaterofthedark7@gmail.com

Αναζητώ ηθοποιούς για θεατρικό έργο το οποίο προορίζεται για την νέα σεζόν. Συγκεκριμένα, δύο γυναίκες και έναν άνδρα (25-30). Παρακαλώ επισυνάψτε το βιογραφικό σας.

28/1/2023 - ΗΘΟΠΟΙΟΣ
markyrillop@gmail.com

Ως επαγγελματιας ηθοποιος αναζητω τηλεοπτικους ρολους ερμηνευτικης ηλικιας 45-60, θεατρικους οπως και συμμετοχη μου σε διαφημιστικα τηλεοπτικα σποτ. Ειμαι στη διαθεση οσων χρειαστουν περισσοτερες πληροφοριες η φωτογραφιες.

24/1/2023 - Ηθοποιοί για ταινία μεγάλου μήκους
redlightindependentfilms@gmail.com

Για ταινία μεγάλου μήκους εκπαιδευτικού περιεχομένου που θα προβληθεί σε σχολεία ζητάμε άνδρες και γυναίκες ηθοποιούς (ερασιτέχνες ή επαγγελματίες) ηλικίας 35 χρόνων. Δίνεται συμβολική αμοιβή. Αποστολή βιογραφικών στο email: redlightindependentfilms@gmail.com

24/1/2023 - performer σκηνοθέτις
greg.nat8@gmail.com

Είμαι μουσικοσυνθέτης ορχηστρικής/κινηματογραφικής μουσικής καθώς και ατμοσφαιρικών τραγουδιών. Αναζητώ κινηματογραφίστρια (έως 35 χρονών στην Θεσσαλονίκη) για σοβαρή συνεργασία, ώστε να δημιουργηθούν ταινίες με ποιητική διάθεση αλλά και video art -δημιουργίες από κοινού. Ο προσανατολισμός είναι η ποίηση και η ορθόδοξη χριστιανική πνευματικότητα. Παρακαλώ στείλτε e-mail για κάποια οντισιόν.

23/1/2023 - Ψάχνω σκηνοθέτη
marsamariakleidonari@gmail.com

Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια σεναρίου και έχω ξεκινήσει και δουλεύω ένα σενάριο μικρού μήκους. Γενικά με ενδιαφέρει και η συνεργασία με άλλον σεναριογράφο για κάποιες ιδέες που έχω για την τηλεόραση. Επικοινωνήστε μαζί μου στο mail marsamariakleidonari@gmail.com

23/1/2023 - Ζητούνται άτομα για δημιουργία κινηματογραφικής ομάδας (Δράμα)
casting-sweetlife@outlook.com

Από Δράμα ζητώ ενήλικες ερασιτέχνες ηθοποιούς, ηχολήπτες, μοντέρ, κινηματογραφιστές και γενικά όσους - όσες επιθυμούν να συμμετάσχουν στη δημιουργία μίας ερασιτεχνικής κινηματογραφικής ομάδας. Υπάρχουν δύο έτοιμα σενάρια (μέχρι στιγμής) ταινιών μικρού μήκους τα οποία θα ήθελα να υλοποιήσουμε ώς ομάδα (φυσικά θα μπορούμε να κάνουμε αλλαγές αλλά και να υλοποιήσουμε και καινούργιες ιδέες). Έχω εμπειρία από άλλη μία ταινία μικρού μήκους και ένα ντοκιμαντέρ. Διαθέτω μικρό εξοπλισμό (1 Mirrorless με διάφορους φακούς, 1 boom Μικρόφωνο, Υπολογιστή για μοντάζ κλπ). Όποιος θέλει μπορεί να φέρει και τον δικό του εξοπλισμό φυσικά και να κάνουμε καλύτερη δουλειά. Γενικά είμαι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις. Ευχαριστώ. Τηλ. 6949912014

22/1/2023 - Ζητείται ηθοποιός
uomasd@hotmail.gr

Ζητείται άντρας ηθοποιός ερμηνευτικής ηλικίας 60-68 για πτυχιακή ταινία. Τα γυρίσματα θα γίνουν στον νομό Καρδίτσας, αλλά οι πρόβες στην Αθήνα. Δεν παρέχεται αμοιβή. Τα έξοδα μετακίνησης, και διατροφής εννοείται πληρωμένα.

21/1/2023 - Σκηνοθεσία - Σενάριο
markstar1278@gmail.com

Είμαι σκηνοθέτης, σεναριογράφος και αναλαμβάνω επί πληρωμή την σκηνοθεσία αλλά και την συγγραφή σεναρίου.

Καταχωρίστε την αγγελία σας

Στείλτε μας την αγγελία σας και θα τη δημοσιεύσουμε.
* Υποχρεωτικά πεδία