Μικρές Αγγελίες

Όλοι μας έχουμε ή ζητάμε κινηματογραφικά υλικά που περίσσεψαν και δεν τα χρειαζόμαστε. Γιατί να πάνε χαμένα; Σίγουρα ψάχνουμε ανθρώπους για τις ταινίες μας. Ας τους αναζητήσουμε από εδώ. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αλλά παρακαλούμε να μην βάζετε τηλέφωνα επικοινωνίας αλλά μόνο email.
Καταχωρήστε την αγγελία σας εδώ

15/5/2013 - αναζήτηση εργασίας σε σκηνοθετικό και παραγωγή.

Είμαι αποόφοιτη Σσταυράκου με εμπειρία ως βοηθός σκηνοθέτης, σκριπτ και βοηθός παραγωγής. Γύρισα πρόσφατα στην Ελλάδα και αναζητώ εργασία ακόμα και εθελοντική. το mail μου είναι kiskila1@hotmail.com.

28/4/2013 - ΕΜΦΑΝΙΣΗΜΗ ΚΟΠΕΛΑ 18-22 ΓΙΑ ΤΑΙΝΙΑ

ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΛΥ ΕΜΦΑΝΙΣΗΜΗ 18-22 ΖΗΤΗΤΑΙ ΓΙΑ ΒΑΣΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΑΝΙΑΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΗΚΟΥΣ.ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Κ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΤΟ ΕΜAIL handsome4002@yahoo.gr

26/4/2013 - Άνδρας ηθοποιός για Θεατρικό έργο (έναρξη τέλη Μαίου)

Ζητείται άνδρας ηθοποιός για θεατρικό έργο κοινωνικού περιεχομένου. Η έναρξη είναι προγραμματισμένη για τέλη Μαϊου σε θέατρο στο κέντρο Αθήνας. Επικοινωνία στο panosmalahias@gmail.com

22/4/2013 - Συνθέτης μουσικής κινηματογράφου, θεάτρου, πολυμέσων.

Έχωντας μόλις τελειώσει τις μεταπτυχιακές μου σπουδές, με ενδιαφέρει πολύ να γνωρίσω κινηματογραφιστές και σκηνοθέτες που να ενδιαφέρονται να ντύσουν την εικόνα τους με κλασική μουσική. Ένα δείγμα της δουλειάς μου θα βρείτε εδώ:
http://www.youtube.com/user/nikospiliotis
Επικοινωνήστε μαζί μου στο spiliotis.nikolaos@gmail.com
Ευχαριστώ πολύ

21/4/2013 - Ζητείται άνδρας ηθοποιός 40-60 Ταινία τρόμου-πρωταγωνιστικός ρόλος

Ζητείται άνδρας ηθοποιός 40-60 για πρωταγωνιστικό ρόλο σε ταινία τρόμου. Ο ρόλος είναι απαιτητικός.Αντί αμοιβής θα προσφερθεί συμβόλαιο 10 ετούς διάρκειας με ποσοστό 5% από μελλοντικά πιθανά κέρδη της ταινίας.Η ταινία υποτιτλισμένη θα σταλεί σε γνωστή καναδική εταιρεία για προώθηση στο εξωτερικό.Η προσπάθεια είναι φιλόδοξη και καλά οργανωμένη. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν e-mail (stemusicg@gmail.com) επισυνάπτοντας σύντομο βιογραφικό, μία φωτογραφία και ιδανικά ένα μικρό βίντεο(τραβηγμένο ακόμη και από κινητό) που θα εξηγούν γιατί θα μπορούσαν να υποστηρίξουν ένα απαιτητικό ρόλο ταινίας τρόμου. Η αγγελία θα έχει ισχύ μέχρι τέλος Αυγούστου. Σεπτέμβρη αρχίζουν τα γυρίσματα.Ευχαριστούμε, JASS FILMS

14/4/2013 - ΜΟΝΤΕΡ για μεγαλου μηκους ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΑΙΡ, οχι πια...

Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΓΓΕΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 12/3. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ, ΔΕΙΓΜΑ ΟΤΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΙΩΝ ΤΕΛΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ! ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ, ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Η ΑΝΑΓΚΗ ΜΟΝΤΕΡ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ, ΟΠΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟ ΘΑΝΑΣΗ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ. ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

Η ΑΓΓΕΛΙΑ: 12/03/2013 - ΜΟΝΤΕΡ για ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΑΙΡ ΖΗΤΕΙΤΑΙ
ΜΟΝΤΕΡ η ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΟΝΤΑΖ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΑΙΡ. andreasmariano@yahoo.gr

13/4/2013 - Γυναίκα 18-23 ηθοποιός - ταινία τρόμου-πρωταγωνίστρια

Ζητείται γυναίκα ηθοποιός 18-23 για πρωταγωνιστικό ρόλο σε ταινία τρόμου.Ο ρόλος είναι απαιτητικός.Αντί αμοιβής θα προσφερθεί συμβόλαιο 10ετούς διάρκειας με ποσοστό 8% από μελλοντικά πιθανά κέρδη της ταινίας.Η ταινία υποτιτλισμένη θα σταλεί σε γνωστή καναδική εταιρεία για προώθηση στο εξωτερικό.Η προσπάθεια είναι φιλόδοξη και καλά οργανωμένη. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες να αποστείλουν e-mail (stemusicg@gmail.com) επισυνάπτοντας σύντομο βιογραφικό, μία φωτογραφία και ιδανικά ένα μικρό βίντεο(τραβηγμένο ακόμη και από κινητό) που θα εξηγούν γιατί θα μπορούσαν να υποστηρίξουν ένα απαιτητικό ρόλο ταινίας τρόμου. Η αγγελία θα έχει ισχύ μέχρι τέλος Αυγούστου. Σεπτέβρη αρχίζουν τα γυρίσματα.Ευχαριστούμε, JASS FILMS

9/4/2013 - VIDEO ART

Ζητούνται οι ακόλουθες ειδικότητες (δεν είναι απαραίτητο να είναι επαγγελαμτίες), καθώς και άτομα με τα παρακάτω τεχνικά μέσα. Ειδικότητες:
A) Oπερατέρ με κάμερα DSLR ή ανώτερη, ικανή να καταγράψει αργή κίνηση 60fps ή περισσότερο. Β) Άτομο με φακούς με πολύ ανοιχτά διαφράγματα (1.4 ή 1.8 γενικά κάτω από 2.8)Γ) Άτομο με slider Δ) Ενδυματολόγος Ε) Make Up Αrtist Ζ) Φροντιστής - Runner Η) Digital Artist - Editor με ικανότητα στο After FX, Τwixtor κ.α.
Όλα τα παραπάνω για χοροθεατρικό πειραματικό project που θα γίνει σε κάποιους από τους χώρους του BOOZE COOPERATIVA, μέσα στον Απρίλιο (από το πρωί μέχρι το απόγευμα καθημερινές και ΣΚ).
Aμοιβή δεν υπάρχει, αλλά το project θα συμμετάσχει σε αρκετά φεστιβάλ με σκοπό να αποσπάσει διακρίσεις.
Για λεπτομέρειες στο e-mail irkyxd@windowslive.com

4/4/2013 - Ηχοληπτης / Sound Designer / Composer

Προσφέρω υπηρεσίες recording/mixing/sound design/composing για οποιαδήποτε project σε πολύ καλές τιμές. Μεγάλη εμπειρεία στο χώρο (συναυλίες, στούντιο, κλπ). Για επικοινωνία: geegor@gmail.com. Soundreel:
https://soundcloud.com/geegor
https://soundcloud.com/abyssalproductions/sets/abyssal-productions

Γιώργος

2/4/2013 - Ζητείται άντρας ηθοποιός ερμηνευτικής ηλικίας 35-40

Για ταινία μικρού μήκους (Δύο λεπτών)κοινωνικού περιεχομένου. Aποστολή βιογραφικού στο jamespappas49@yahoo.com

Καταχωρίστε την αγγελία σας

Στείλτε μας την αγγελία σας και θα τη δημοσιεύσουμε.
* Υποχρεωτικά πεδία