Μικρές Αγγελίες

Όλοι μας έχουμε ή ζητάμε κινηματογραφικά υλικά που περίσσεψαν και δεν τα χρειαζόμαστε. Γιατί να πάνε χαμένα; Σίγουρα ψάχνουμε ανθρώπους για τις ταινίες μας. Ας τους αναζητήσουμε από εδώ. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αλλά παρακαλούμε να μην βάζετε τηλέφωνα επικοινωνίας αλλά μόνο email.
Καταχωρήστε την αγγελία σας εδώ

6/11/2022 - Άνδρας ηθοποιός για την ταινία
entylev82@mail.com

Για τις ανάγκες της indie ταινίας "Πειθώ", ζητείται άνδρας για κύριο ρόλο. Η ταινία πραγματεύεται τις επιπτώσεις της άφιξης μιας νέας νοικάρισσας σε μια οικογενειακή πολυκατοικία, καθώς εμπλέκεται ερωτικά με διάφορα μέλη αυτής. Πιο συγκεκριμένα, αναζητούμε:
- Για τον ρόλο του πατέρα: Άντρα ηθοποιό ερμηνευτικής ηλικίας 45-50.
Τα γυρίσματα θα γίνουν προς τα μέσα Φεβρουαρίου στην Αθήνα. Δίνεται αμοιβή, όπως και παρέχουμε σίτιση κατά την διάρκεια των γυρισμάτων. Δήλωση ενδιαφέροντος με βιογραφικό και σχετικές φωτογραφίες.

1/11/2022 - Γυναίκες ηθοποιοί για την ταινία μικρού μήκους με τίτλο: Το τρίτο άτομο
selefkida@gmail.com

Η ομάδα Δράση για την έβδομη τέχνη θα υλοποιήσει μία σειρά γυρισμάτων με τον τίτλο: Το τρίτο άτομο. Συγκεκριμένα αναζητούμε 3 γυναίκες ηθοποιούς των οποίων ο ρόλος σχετίζεται με την ομόφυλη έλξη - σύνδεση και την αντίστοιχη διαχείριση που αυτό δημιουργεί στην πλευρά του παντρεμένου streight ζευγαριού. Τα γυρίσματα θα γίνουν στην Αθήνα και στόχος είναι να γυριστούν 3 επεισόδια έως το τέλος της χρονιάς. Θα υπάρχουν κάποιες ερωτικές σκηνές τόσο ομόφυλες όσο και μικτές. Υπάρχει χρηματική αμοιβή. Περισσότερες πληροφορίες στο: selefkida@gmail.com

30/10/2022 - Μακιγιάζ σε μικρού μήκους ταινία
rodolfkat@gmail.com

Ψάχνουμε ένα άτομο να κάνει μακιγιάζ για τα γυρίσματα μιας μικρού μήκους ταινίας. Τα γυρίσματα υπολογιζουμε να ειναι 6 μερες συνολικά, με περίπου 3-4 ωρες καθε μέρα. Θα γινουν στο πεζόδρομο του Περιστεριου (κοντα στην σταση του μετρό) και θα είναι 1 φορά την εβδομάδα. Το μακιγιάζ αφορά την πρωταγωνιστρια, που στον ρόλο της πηγαίνει και στήνεται ως Άγαλμα. Κάθε φορά έχει διαφορετικό χρώμα βαψίματος και ρούχου και αυτό είναι που το κάνει ιδιαίτερο. Αμοιβή δυστυχώς δεν δίνεται, είναι μια ταινία στα πλαίσα ενός ερασιτεχνικου εργαστηρίου κινηματογράφου. Εννοείται όμως θα γίνει ονομαστική αναφορά στους τίτλους τέλους της ταινίας. Η ταινία έχει στόχο να κατατεθεί και προβληθεί σε πολλά φεστιβάλ ταινιών.

27/10/2022 - Ζητούνται άτομα για τη δημιουργία κινηματογραφικής ομάδας
kaldimitris@gmail.com

Από Θεσσαλονίκη ζητώ ενήλικες ερασιτέχνες ηθοποιούς, σεναριογράφους, κινηματογραφιστές και γενικά όσους - όσες επιθυμούν να συμμετάσχουν στη δημιουργία μίας ερασιτεχνικής κινηματογραφικής ομάδας με σκοπό το γύρισμα ταινιών μικρού μήκους. Το μόνο απαιτούμενο από τους ενδιαφερόμενους είναι η όρεξη για την παραγωγή νέων ιδεών και η όρεξη να τις υλοποιήσουν. Από τεχνικής πλευράς διαθέτω δικό μου εξοπλισμό (κάμερα, φωτισμός, ήχος) που για σχετικά απλά project μπορεί να μας καλύψει.

23/10/2022 - Θεατρικό έργο.
nikoskant@live.com

Εάν είσαι θεατρικος συγγραφέας κι επιθυμείς να δεις επί σκηνής το έργο σου θα χαρούμε να επικοινωνήσεις μαζί μας. Αναζητούμε πολύ καλή κωμωδία με άφθονο γέλιο η κάποιο δυνατό κείμενο πλοκής. Επικοινωνία στο nikoskant@live.com

22/10/2022 - ΜΟΝΤΑΖ
pan-eu@hotmail.com

Κάνω μονταζ σε οποιοδηποτε ειδους επαγγελματικο video

20/10/2022 - Παρουσιαστής youtube
contact@playce.gr

Αναζητούμε νέο/νέα ως παρουσιαστή/τρια για την σειρά μινι επεισοδίων της εταιρίας μας και ambassador του brand. Αιτήσεις στο https://www.playce.gr/actor?lang=en

19/10/2022 - Σεναριογράφος
alexmylonas682@yahoo.com

Είμαι σεναριογράφος με χρόνια εμπειρία και ψάχνω να βρω κάποια σεναριογραφική ομάδα.

18/10/2022 - Ghostwriting
themysteryman889@gmail.com

Έμπειρος επιμελητής διορθωτής αναλαμβάνει να γράψει ή να διορθώσει νουβέλες ή διηγήματα.

12/10/2022 - Ζητείται ηθοποιός
xirafis.nikos9898@gmail.com

Ζητείται ηθοποιός γυναίκα για πτυχιακή ταινία μικρού μήκους ερμηνευτικής ηλικίας 25-30. Υπάρχει και αμοιβή. Η ταινία έχει αστυνομικό, μυστηρίου θέμα. Για μια μέρα γύρισμα πρόκειται. Τρόπος επικοινωνίας : το email που αναγράφεται παραπάνω.

Καταχωρίστε την αγγελία σας

Στείλτε μας την αγγελία σας και θα τη δημοσιεύσουμε.
* Υποχρεωτικά πεδία