Μικρές Αγγελίες

Όλοι μας έχουμε ή ζητάμε κινηματογραφικά υλικά που περίσσεψαν και δεν τα χρειαζόμαστε. Γιατί να πάνε χαμένα; Σίγουρα ψάχνουμε ανθρώπους για τις ταινίες μας. Ας τους αναζητήσουμε από εδώ. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αλλά παρακαλούμε να μην βάζετε τηλέφωνα επικοινωνίας αλλά μόνο email.
Καταχωρήστε την αγγελία σας εδώ

14/3/2023 - Ηθοποιοί
efxs24708@gmail.com

Αναζητώ έναν ηθοποιό άνδρα ή γυναικά (25-28) για πειραματική ταινία μικρού μήκους. Ενδέχεται αμοιβή.

10/3/2023 - Αναζητώ άτομο για μουσική επένδυση ταινίας
maraiasp@yahoo.gr

Αναζητούμε άτομο για μουσική επένδυση πτυχιακής ταινίας μικρού μήκους με δικιά του μουσική ή από βιβλιοθήκη μουσικής από το διαδίκτυο. Δίνεται μικρή αμοιβή.

9/3/2023 - Κομπαρσος
anrousmen@gmail.com

Ενδιαφέρομαι να συμμετέχω σε γυρίσματα ταινίας ή σειράς.

8/3/2023 - Αναζήτηση Σκηνοθέτη
kparaskaki@outlook.com

Για θεατρική παράσταση ζητάω έμπειρο σκηνοθέτη. Ερωτήσεις και βιογραφικό στο mail

7/3/2023 - Θεσσαλονίκη: Ζήτηση ηθοποιών.
nikoskant@live.com

Για θεατρική παραγωγή που θα ανέβει το φθινόπωρο στην Θεσσαλονίκη σε σκηνοθεσία Νίκου Κανταρτζόγλου αναζητούμε άνδρες ηθοποιούς ερμηνευτικής ηλικίας κατά προσέγγιση 50 ετών με χαρακτηριστικά:
1) Κανονικού ύψους, βάρους.
2) Σωματότυπου με επιπλέον κιλά.
Βασικό στοιχείο που διαθέτει το ήδη υπάρχον team και πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι συνεργάτες μας, είναι η αγάπη για το θέατρο η διάθεση συνεργασίας και η διαθεσιμότητα στις πρόβες οι οποίες θα εντατικοποιηθούν τούς καλοκαιρινούς μήνες. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν ένα μικρό βίντεο στο: partaliouanastasia@hotmail.com με θέμα "Θεατρική συνεργασία2" λέγοντας δύο λόγια για τον εαυτό τους. Οι αναγνώσεις ξεκινούν εντός τού Μαρτίου. Ευχαριστούμε πολύ.

3/3/2023 - ΗΧΟΛΗΠΤΗΣ
antonesspa2022@gmail.com

Ζητείται άμεσα ηχολήπτης για πτυχιακή ταινία. Δυνατότητα αμοιβής. Την Πέμπτη 9/3 ξεκινάνε τα γυρίσματα.

28/2/2023 - Σκηνοθέτης / Ηθοποιός / Κάμεραμαν
sasdeathor@hotmail.com

Ονομάζομαι Τσελίδης Εμμανουήλ Χαράλαμπος, είμαι σκηνοθέτης, σεναριογράφος, ηθοποιός, μοντέρ και κάμεραμαν. Αναλαμβάνω (επί πληρωμή) σκηνοθεσία ταινιών και ότι αφορά στο θέμα των ταινιών. Στο θέμα ηθοποιίας βρίσκομαι στο χώρο από το 1999, πρόσφατες συνεργασίες με τον AlphaTv (Οικογενειακές Ιστορίες & Αμφιβολίες) καθώς και στο θέμα σκηνοθεσίας, έγινε παρουσίαση της ταινίας μου στο 13ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Λουτράκι. Οι ενδιαφερόμενοι/ες επικοινωνία μέσω email

25/2/2023 - Μοντάζ, επεξεργασία βίντεο & εικόνων, ειδικά εφέ
dimitrisbopis@hotmail.com

Αναλαμβάνω επεξεργασία εικόνων και βίντεο, μοντάζ και ειδικά εφέ. Σκίτσο, κινούμενο σχέδιο, κινηματογράφηση.

25/2/2023 - Άτομα για σκηνές δράσης σε ταινία
dimitrisbopis@hotmail.com

Ζητούνται άτομα για σκηνές δράσης σε ταινία μεγάλου μήκους, με θέμα παράνομους αγώνες/fightsports και συμπλοκές συμμοριών. Αμοιβή: 10 ευρώ την ώρα. Η ταινία είναι δοκιμαστική πρόταση και δεν στοχεύει σε εμπορική εκμετάλλευση.

23/2/2023 - ΑΝΤΡΑΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ
antonesspa2022@gmail.com

Ζητείται άμεσα άντρας ηθοποιός ερμηνευτικής ηλικίας 25 εως 30 για πτυχιακή ταινία στην Αθήνα. Τα γυρίσματα ξεκινάνε 2/3/23. Θα γίνονται καθημερινές μέχρι της 4 το απόγευμα και Κυριακές. Υπάρχει δυνατότητα μικρής αμοιβής.

Καταχωρίστε την αγγελία σας

Στείλτε μας την αγγελία σας και θα τη δημοσιεύσουμε.
* Υποχρεωτικά πεδία