Μικρές Αγγελίες

Όλοι μας έχουμε ή ζητάμε κινηματογραφικά υλικά που περίσσεψαν και δεν τα χρειαζόμαστε. Γιατί να πάνε χαμένα; Σίγουρα ψάχνουμε ανθρώπους για τις ταινίες μας. Ας τους αναζητήσουμε από εδώ. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αλλά παρακαλούμε να μην βάζετε τηλέφωνα επικοινωνίας αλλά μόνο email.
Καταχωρήστε την αγγελία σας εδώ

17/6/2022 - Αναζητάμε ηθοποιούς
videostefanis21@gmail.com

Αναζητάμε ηθοποιούς για true crime documentary στο youtube. Η σειρά μας λέγεται Ίχνη στο Σκοτάδι και αναζητάμε ηθοποιούς για ρόλους σε δραματουργικές αναπαραστάσεις και γυρίσματα σε στούντιο, έδρα ΑΘΗΝΑ.
Μπορείτε να μας στείλετε τα βιογραφικά σας στο μειλ: videostefanis21@gmail.com

17/6/2022 - Αναζητάμε Βοηθό παραγωγής
videostefanis21@gmail.com

Αναζητάμε βοηθό παραγωγής για true crime documentary στο youtube. Η σειρά μας λέγεται Ίχνη στο Σκοτάδι, έδρα ΑΘΗΝΑ.
Μπορείτε να μας στείλετε τα βιογραφικά σας στο μειλ: videostefanis21@gmail.com

16/6/2022 - Video Editing
kostashaliotis@gmail.com

Γεια χαρά, Είμαι μοντέρ και εδώ μπορείς να δεις τις δουλειές μου.
https://vimeo.com/user16127241

16/6/2022 - Ηθοποιοί!
exfindie@gmail.com

Αναζητώ ηθοποιούς για μικρού μήκους, δεν υπάρχει δυνατότητα αμοιβής!

15/6/2022 - ΟΜΑΔΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΩΝ
sasdeathor@hotmail.com

Είμαστε ομάδα ανθρώπων, που προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με δικό μας εξοπλισμό για γυρίσματα των project σας, αναλαμβάνουμε το μοντάζ, voice overs, τις υπηρεσίες μας και σε ρόλους ηθοποιών (ΜΕ ΑΜΟΙΒΗ). Στη κατοχή μας έχουμε, 2 σταθερές κάμερες, 1 drone, εξοπλισμό airsoft, προβολέα για βραδινά γυρίσματα, green screens και πολλά άλλα. Μέχρι στιγμής τα δικά μας project, κυκλοφορούν στο διαδίκτυο (Youtube / Facebook) και στόχος μας είναι ο κινηματογράφος. Οι ενδιαφερόμενοι / ενδιαφερόμενες σκηνοθέτες / τριες, επικοινωνήστε μαζί μας στο email: sasdeathor@hotmail.com

13/6/2022 - Αναζητώ εργασία ως κομπάρσος
marinazonorou@gmail.com

Ενδιαφέρομαι για εργασία κομπάρσου σε ταινίες ή διαφημιστικά. Είμαι 20 χρονών, σπουδάζω και μένω στην Αθήνα. Παραθέτω τα στοιχεία μου για επικοινωνία αν ενδιαφέρεστε.
marinazonorou@gmail.com

7/6/2022 - Σκηνοθέτης - Κινηματογραφιστής
mhnasoe@gmail.com

Ονομάζομαι Μιχάλης Μηνάς και μετά τις σπουδές μου στην υποκριτική σπούδασα σκηνοθεσία στην σχολή Tabula Rasa και μετά στο Εθνικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είμαι πολύ εξοικειωμένος με όλα τα σύγχρονα κινηματογραφικά μέσα (κάμερα - montage - φωτογραφία) και με αρκετή εμπειρία στον χώρο. Έχω διαρκώς φρέσκες ιδέες και πολύ όρεξη για το αντικείμενο. Μπορώ να αναλάβω την σκηνοθεσία σε serial ή σε ταινία. Για πλήρες βιογραφικό, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου, ευχαριστώ

4/6/2022 - Εύρεση οπερατερ
stelios.kazitoris0057@hotmail.com

Για τις ανάγκες που έχει η παραγωγή Box Media productions, αναζητούμε εικονολήπτη για τη δημιουργία συνεντεύξεων σε εξωτερικό χώρο, σε επώνυμους ανθρώπους. Όποιος έχει εξοπλισμό και θέλει να ενταχθεί στην ομάδα μας να στείλει μήνυμα. Τηλ 6942573496 Η ομάδα μας ξεκινάει από το μηδέν η βοήθειά σας θα είναι πολύτιμη!

3/6/2022 - Σενάριο Για Ταινία Μεγάλου Μήκους
konstantinos.velianitis@gmail.com

Καλησπέρα, ασχολούμαι με την συγγραφή σεναρίων ερασιτεχνικά και πριν λίγο καιρό ολοκλήρωσα ένα σενάριο με τίτλο Ευτοπία. Πρόκειται για ένα ψυχολογικό θρίλερ αντιρατσιστικού χαρακτήρα. Θα ήθελα να μάθω αν μπορεί να γίνει κάποια αξιολόγηση του σεναρίου μου από εσάς και ίσως να γίνει κάποια προώθηση. Ευχαριστώ πολυ!

2/6/2022 - Αναζήτηση Ηθοποιών για Ταινία Μικρού Μήκους
aloboo21@mail.com

Καλημέρα σας!
Είμαστε ομάδα φοιτητριών κινηματογράφου. Ζητούνται ηθοποιοί για ταινία μικρού μήκους. Τα γυρίσματα θα γίνουν προς τα μέσα Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, και θα διαρκέσουν 3 ημέρες.
Πιο συγκεκριμένα, αναζητούμε:
-Γυναίκα ηθοποιό, ερμηνευτικής ηλικίας 18-24, με άνεση σε intimate σκηνές με άτομα ίδιου φύλου. (Πρωταγωνιστικός Ρόλος).
-Άντρα ηθοποιό, ερμηνευτικής ηλικίας 18-24, καστανό-μελαχρινό. (Πρωταγωνιστικός Ρόλος).
-Άντρα ηθοποιό, ερμηνευτικής ηλικίας 20-27. (Υποστηρικτικός Ρόλος).
Δίνεται αμοιβή, όπως και παρέχουμε σίτιση και διαμονή κατόπιν συνεννόησης.
Δήλωση ενδιαφέροντος με φωτογραφία στο aloboo21@mail.com

Καταχωρίστε την αγγελία σας

Στείλτε μας την αγγελία σας και θα τη δημοσιεύσουμε.
* Υποχρεωτικά πεδία