Μικρές Αγγελίες

Όλοι μας έχουμε ή ζητάμε κινηματογραφικά υλικά που περίσσεψαν και δεν τα χρειαζόμαστε. Γιατί να πάνε χαμένα; Σίγουρα ψάχνουμε ανθρώπους για τις ταινίες μας. Ας τους αναζητήσουμε από εδώ. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αλλά παρακαλούμε να μην βάζετε τηλέφωνα επικοινωνίας αλλά μόνο email.
Καταχωρήστε την αγγελία σας εδώ

9/10/2021 - Ζητούνται άτομα για συνεργασία
xirafis.nikos9898@gmail.com

Ζητούνται άτομα για σκριπτ, σύνθεση μουσικής, colourist για πτυχιακη ταινία μικρου μήκους. Θα δοθεί μικρή χρηματική αμοιβή.

8/10/2021 - Ζητούνται συνεργάτες για no budget short film στην Αθήνα
liakos.loukas@gmail.com

οπερατέρ, ηχολήπτης με εξοπλισμό

8/10/2021 - Makeup Artist
voulachourtsidou@gmail.com

Καλησπέρα! Είμαι makeup artist με ειδικότητα στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό μακιγιάζ, με εμπειρία στα sfx. Αν χρειαστείτε μακιγιάζ για γυρίσματα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο παραπάνω email.

7/10/2021 - κομπάρσος
rigaivi@outlook.com

Αναζητώ δουλειά ως κομπάρσος.

6/10/2021 - Shortfiilm .film . Documentary
loukasrezai@gmail.com

Ότι χρειαστείτε για να κάνετε movie. Shortfilm. Documentary. Μπορείτε να βρείτε εδώ
Camera
Light
Sound
Director
Script writer
Assist
Art director
Director
Location
Animal's
Cars
Models M/F
Actor's
(6949765500 loukas)

5/10/2021 - Βοηθός Παραγωγής
ch.stromplos@hotmail.com

Είμαι ο Χάρης και αναζητώ εργασία ως βοηθός παραγωγής στον κινηματογράφο (ταινίες μικρού ή μεγάλου μήκους), στη διαφήμιση και στην τηλεόραση. Επικοινωνία στο: ch.stromplos@hotmail.com

4/10/2021 - Εύρεση ηθοποιών για μικρού μήκους
stamatiannathoma@gmail.com

Ζητάω ηθοποιούς ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας 19 εώς 24, στη Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχουν στην ταινία που ετοιμάζω για ένα φεστιβάλ.Δεν παρέχεται αμοιβή. Όποιος ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει μαζί μου στο παρακάτω email. stamatiannathoma@gmail.com. Σας ευχαριστώ πολύ!

3/10/2021 - Ζητούνται κομπάρσοι
xirafis.nikos9898@gmail.com

Ζητούνται κομπάρσοι (άντρες) για τις ανάγκες σκηνής πάρτι πτυχιακης ταινίας μικρού μήκους. Οι ενδιαφερόμενοι ας στείλουν στο παραπάνω μέιλ. Δυστυχώς, δεν υπάρχει δυνατότητα αμοιβής.

3/10/2021 - ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΚΡΙΠΤ
xirafis.nikos9898@gmail.com

Ζητείται σκριπτ για δυο με τρία γυρίσματα, για πτυχιακη ταινία μικρού μήκους. Τα γυρίσματα γίνονται εξ ολοκλήρου στην Αθήνα. Τρόπος επικοινωνίας το παραπάνω μέιλ. Δυστυχώς, δεν υπάρχει δυνατότητα αμοιβής.

2/10/2021 - Γυρίσματα Ταινίας
sasdeathor@hotmail.com

Η ομάδα μας αναλαμβάνει ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους, εξοπλισμός με 3ς σταθερές κάμερες, 1 drone, προβολέας για βραδινά γυρίσματα, καθώς και green screens. Οι ενδιαφερόμενοι / ενδιαφερόμενες, επικοινωνία στο email: sasdeathor@hotmail.com Η αγγελία αφορά σκηνοθέτες / σκηνοθέτριες που θέλουν να αναλάβουμε τα γυρίσματα των project τους, με αμοιβή.

Καταχωρίστε την αγγελία σας

Στείλτε μας την αγγελία σας και θα τη δημοσιεύσουμε.
* Υποχρεωτικά πεδία