Μικρές Αγγελίες

Όλοι μας έχουμε ή ζητάμε κινηματογραφικά υλικά που περίσσεψαν και δεν τα χρειαζόμαστε. Γιατί να πάνε χαμένα; Σίγουρα ψάχνουμε ανθρώπους για τις ταινίες μας. Ας τους αναζητήσουμε από εδώ. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αλλά παρακαλούμε να μην βάζετε τηλέφωνα επικοινωνίας αλλά μόνο email.
Καταχωρήστε την αγγελία σας εδώ

1/12/2022 - Αναζητάμε γυναίκα ηθοποιό
valeriapapastavr1994@gmail.com

Αναζητάω γυναίκα ηθοποιό ερμηνευτική ηλικίας 18-30 ετών για ταινία μικρού μήκους, γυρίσματα στην Αθήνα, δίνεται αμοιβή τα γυρίσματα θα γίνουν τον Ιανουάριο. Πρόκειται να σταλεί σε φεστιβάλ.

30/11/2022 - Σκηνοθέτης / Σεναριογράφος / Ηθοποιός
sasdeathor@hotmail.com

Ονομάζομαι Deathor Rogue, είμαι σκηνοθέτης, σεναριογράφος, ηθοποιός, μοντέρ και κάμεραμαν.Αναλαμβάνω ( επί πληρωμή ) σκηνοθεσία ταινιών και ότι αφορά στο θέμα των ταινιών. Στο θέμα ηθοποιίας βρίσκομαι στο χώρο από το 1999, πρόσφατες συνεργασίες με τον AlphaTv (Οικογενειακές Ιστορίες & Αμφιβολίες) καθώς και στο θέμα σκηνοθεσίας, έγινε παρουσίαση της ταινίας μου στο 13ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Λουτράκι. Οι ενδιαφερόμενοι / ες επικοινωνία μέσω email

28/11/2022 - Διατίθεται σενάριο: "Η άλλη Στέλλα του FB"για ταινία μικρού μήκους
giorgoskhatzopoulos@yahoo.gr

Προσφέρω χωρίς ιδιοτέλεια σενάριο με τίτλο: "Η άλλη Στέλλα του FB". Το στόρι εξελίσσετε στη Θεσ/νίκη, και είναι ένα διφορετικό ραντεβού δυο ανθρώπων που γνωρίζονται στο FB. Η σκληρή πραγματικότητα όμως δεν σκοτώνει τον Έρωτα που είναι πάνω από αυτήν. Ποίηση, δράμα, Έρωτας για ένα διαδικτυακό Έρωτα.

28/11/2022 - Αναζητώ εργασία ως 'Α βοηθός σκηνοθέτη
vivakimaritsa@hotmail.com

Είμαι φοιτήτρια σκηνοθεσίας στην Αθήνα και αναζητώ εργασία ως 'Α βοηθός σκηνοθέτη. Εχω βασικές γνώσεις πάνω στον τομέα, επίσης έχω κάνει αρκετά projects εντός σχολής και εκτός.

21/11/2022 - Αγγελία για εργασία Μικρού μήκους ταινία ( χωρίς αμοιβή)
krodotheatou@gmail.com

Καλησπέρα! Ονομάζομαι Κωνσταντίνα και ειμαι φοιτήτρια του τμήματος Κινηματογράφου του ΑΠΘ. Αναζητώ μια γυναίκα ηθοποιό από 35 έως 45 για έναν ρόλο στη μικρού μήκους που ετοιμάζουμε για μια εργασία σχολής. Παρακαλω να επικοινωνήστε μαζί μου μέσω email:)

21/11/2022 - Ηθοποιος
athene@otenet.gr

Μαθήτρια του Καληβοκα και του Αθεριδη... Παιζω συχνά σε σήριαλ στην τηλεοραση...κοκκινο ποτάμι, clinic, ψεματα κλπ. Με δικές μου εκπομπές σε διάφορα κανάλια, κόντρα Hichtv κλπ από το 2004 μαχρι σήμερα κατά καιρούς... Με εκπομπές στο radio Edra στν Φιλαδέλφεια Αμερικής στην παγκόσμια Ομογένεια. Επίσης είμαι ζωγραφος και εχω παρρει 6 παγκόσμια βραβεία Αριστείας το 6ο από το Μουσείο του Λουξεμβουργου πιστοποιητικό Καλλιτεχνικής αξίας, και συμετοχη σε 2 Biennale. athene@otenet.gr

17/11/2022 - Μοντάζ
stafilakiviktoria99@gmail.com

Επαγγελματίας μοντέρ αναλαμβάνει επεξεργασία βίντεο (γάμων, βαφτίσεων, youtube, social media ads, διαφημιστικά κλπ). Μεγάλη συνέπεια στο χρόνο παράδοσης αλλά και στο επιθυμητό αποτέλεσμα με βάση τις δικές σας προτιμήσεις.

12/11/2022 - Ηθοποιοί για ταινία μικρού μήκους (δεν δίνεται αμοιβή)
stamatiannathoma@gmail.com

Είμαι η Σταματιάννα τριτοετής φοιτήτρια της σχολής κινηματογράφου του ΑΠΘ και ζητάω ηθοποιούς για ταινία μικρού μήκους που θα γυριστεί τον Ιανουάριο στη Θεσσαλονίκη. Ζητούνται άντρες- γυναίκες ηλικίας 18 εώς 50. Οι ενδιαφερόμενοι να στείλουν την ηλικία τους και μερικές φωτογραφίες τους στο stamatiannathoma@gmail.com

10/11/2022 - Ζητείται μουσικός και μουσικοσυνθέτης για ταινία μικρού μήκους.
tainiamikroumikous2022@gmail.com

Ζητείται μουσικός και μουσικοσυνθέτης για ταινία μικρού μήκους. Η ταινία έχει εμπνευστεί από μουσικές του Ennio Morricone των Creedence Clearwater Revival αλλά και του Goran Bregović. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν δείγματα της δουλειάς τους στο tainiamikroumikous2022@gmail.com
Δίνεται αμοιβή.

6/11/2022 - Άνδρας ηθοποιός για την ταινία
entylev82@mail.com

Για τις ανάγκες της indie ταινίας "Πειθώ", ζητείται άνδρας για κύριο ρόλο. Η ταινία πραγματεύεται τις επιπτώσεις της άφιξης μιας νέας νοικάρισσας σε μια οικογενειακή πολυκατοικία, καθώς εμπλέκεται ερωτικά με διάφορα μέλη αυτής. Πιο συγκεκριμένα, αναζητούμε:
- Για τον ρόλο του πατέρα: Άντρα ηθοποιό ερμηνευτικής ηλικίας 45-50.
Τα γυρίσματα θα γίνουν προς τα μέσα Φεβρουαρίου στην Αθήνα. Δίνεται αμοιβή, όπως και παρέχουμε σίτιση κατά την διάρκεια των γυρισμάτων. Δήλωση ενδιαφέροντος με βιογραφικό και σχετικές φωτογραφίες.

Καταχωρίστε την αγγελία σας

Στείλτε μας την αγγελία σας και θα τη δημοσιεύσουμε.
* Υποχρεωτικά πεδία