Μικρές Αγγελίες

Όλοι μας έχουμε ή ζητάμε κινηματογραφικά υλικά που περίσσεψαν και δεν τα χρειαζόμαστε. Γιατί να πάνε χαμένα; Σίγουρα ψάχνουμε ανθρώπους για τις ταινίες μας. Ας τους αναζητήσουμε από εδώ. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αλλά παρακαλούμε να μην βάζετε τηλέφωνα επικοινωνίας αλλά μόνο email.
Καταχωρήστε την αγγελία σας εδώ

3/7/2022 - Ηθοποιός / Αναζητώ εργασία
panosmantz@proton.me

Αναζητώ ταινία, σειρά είτε για να παίξω ως κομπάρσος είτε για υποστηρικτικό ρόλο είτε για main. Είμαι εμφανίσιμος, 1,74 αθλητικός, 28 χρόνων. Έχω σπουδάσει υποκριτική σε ιεκ και έχω ασχοληθεί λίγο με ταινίες. Δεν έχω πρόβλημα με το γυμνό αρκεί ο ρόλος να το υποστηρίζει. Είμαι ανοιχτός σε σοβαρές προτάσεις (από ερασιτέχνες και επαγγελματίες).

2/7/2022 - Ηθοποιός / Αναζητώ εργασία
katerina-leka@hotmail.com

Ζητάω να λάβω μέρος σε ταινίες μικρού μήκους, παραστάσεις, θεατρικά έργα ή τηλεόραση. Είμαι 26 και έχω παρακολουθήσει μαθήματα υποκριτικής και ταυτόχρονα ασχολούμαι και με την συγγραφή. Ποιήματα μου μπορείτε να βρείτε στις Εκδόσεις Υδρόγειος και στο διαδίκτυο κάτω από το ονοματεπώνυμο μου.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο katerina-leka@hotmail.com

2/7/2022 - Ταινία
shortfilm7007@outlook.com

Για την δημιουργία ταινίας ζητούνται δύο γυναίκες (25-27) Εικονολήπτης/ τρία με δικό του/της εξοπλισμό. Άλλοι συντελεστές καλοδεχούμενοι. Δυστυχώς δεν υπάρχει δυνατότητα αμοιβής.

1/7/2022 - Μικρού Μήκους
allecindie@yahoo.com

Σχεδιάζω να κάνω μια ταινία μικρού μήκους. Αναζητώ μερικούς ηθοποιούς αλλά κάποιους συντελεστές που θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Δυστυχώς δεν έχω budget όποτε όποιος θα ήθελε να συμμετέχει εθελοντικά είναι ευπροδεκτός να στείλει. Ευχαριστώ.

1/7/2022 - Casting Call - Ζητούνται ηθοποιοί για μικρού μήκους ταινία
summerspastfilm@gmail.com

Αναζητούμε ηθοποιούς για μικρού μήκους ταινία, τα γυρίσματα της οποίας θα γίνουν στην Αθήνα, τέλη Αυγούστου - αρχές Σεπτεμβρίου.
Συγκεκριμένα, ζητούμε:
- Δύο αγόρια, ερμηνευτικής ηλικίας 10-13, ιδανικά αδέλφια. Πρωταγωνιστικοί ρόλοι. Ζητούμε και τον κηδεμόνα των αγοριών για υποστηρικτικό ρόλο πίσω από τις κάμερες.
- Ένα αγόρι, ερμηνευτικής ηλικίας 6-10.
- Μια κοπέλα, ερμηνευτικής ηλικίας 13-16, με καταγωγή από την Ινδική χερσόνησο/Νότια Ασία. *
* Ζητούμε και ηθοποιούς στον ρόλο της οικογένειά της (πατέρας, μητέρα, αδελφός/ή) για μια σκηνή. Ιδανικά η ίδια οικογένεια μπορεί να δηλώσει.
- Άνδρας, ερμηνευτικής ηλικίας 70+
Προηγούμενη εμπειρία δεν είναι απαραίτητη, αλλά καλοδεχούμενη. Κάθε θέση είναι αμειβόμενη, καθώς και καλύπτονται τυχών έξοδα μετακίνησης και διατροφής κατά την διάρκεια των γυρισμάτων.
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στην εξής διεύθυνση, με βασικά στοιχεία και τηλέφωνο επικοινωνίας: summerspastfilm@gmail.com

30/6/2022 - Β. Παραγωγής /Backstage Photography
aurikagorogia@gmail.com

Η Διαθεσιμότητα μου είναι ανοιχτή για την συνεργασία με εταιρείες παραγωγής για την δημιουργία ταινιών και μπορώ να καλύψω ως Production Assistant +Extra+Backstage Photography για ότι χρειαστεί και είναι αναγκαίο κατα την διάρκεια των γυρισμάτων. Επικοινωνία μέσω email

28/6/2022 - Κομπαρσοι
paraskevicoach24@gmail.com

Ονομάζομαι Παρασκευή,είμαι 21 χρόνων και ασχολούμαι 16 χρόνια με το ερασιτεχνικό θέατρο.. Αναζητώ απασχόληση ως κομπάρσος είτε ως βοηθητικός ηθοποιός στην Αθήνα. Paraskevicoach24@gmail.com

27/6/2022 - CASTING CALL
stelios.kazitoris0057@hotmail.com

Αναζητούνται ηθοποιοί ερμηνευτικής ηλικίας 28-30 ετών για πειραματική ταινία μικρού μήκους με γυρίσματα μεσα στον ιούλιο. Δεν υπάρχει δυνατότητα αμοιβής. Μπορείτε να μας στείλετε τα βιογραφικά και 2 φωτογραφίες (κοντινή και ολόσωμη) σας στο μειλ: stelios.kazitoris0057@hotmail.com
*Απαρέτητη η σπουδή σε δραματική σχολή!

26/6/2022 - Γυναίκες για intimate σκηνές.
gr.love.actor@gmail.com

Από εταιρεία παραγωγής ταινιών ζητούνται γυναίκες για intimate σκηνές. Η εργασία αφορά Θεσσαλονίκη και Αθήνα και υπάρχει σημαντική χρηματική αμοιβή. Αποστολή βιογραφικών και επικοινωνία στο email: gr.love.actor@gmail.com

25/6/2022 - Ηθοποιοί
melijohn468@gmail.com

Ζητούνται ηθοποιοί για πειραματική ταινία μικρού μήκους, δεν υπάρχει δυνατότητα αμοιβής.

Καταχωρίστε την αγγελία σας

Στείλτε μας την αγγελία σας και θα τη δημοσιεύσουμε.
* Υποχρεωτικά πεδία