Μικρές Αγγελίες

Όλοι μας έχουμε ή ζητάμε κινηματογραφικά υλικά που περίσσεψαν και δεν τα χρειαζόμαστε. Γιατί να πάνε χαμένα; Σίγουρα ψάχνουμε ανθρώπους για τις ταινίες μας. Ας τους αναζητήσουμε από εδώ. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αλλά παρακαλούμε να μην βάζετε τηλέφωνα επικοινωνίας αλλά μόνο email.
Καταχωρήστε την αγγελία σας εδώ

2/2/2018 - Ηθοποιοί για θέατρο & ταινία μικρού μήκους
nektarioschat23@yahoo.com

Αναζητούμε ηθοποιούς άντρες & γυναίκες, ηλικία από 25 ως 40 ετών για την ταινία μικρού μήκους - ψυχολογικό θρίλερ (δυστυχώς δεν δίνεται αμοιβή) & για το θέατρο - μαύρη κωμωδία (δίνεται αμοιβή).
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο email: nektarioschat23@yahoo.com

1/2/2018 - Ζητώ γυναίκα και άνδρα ηθοποιό για ταινία μικρού μήκους
tsiap21@gmail.com

Για τις ανάγκες πρωταγωνιστικών ρόλων ταινίας μικρού μήκους ζητείται γυναίκα ηθοποιός 35-38 χρόνων με μαύρα μαλλιά (κατά προτίμηση) και μεσογειακό σώμα.
Ζητείται άντρας 40-45 χρόνων μετρίου αναστήματος.
Οι ακροάσεις θα πραγματοποιηθούν το καλοκαίρι 2018. Μπορείτε να στείλε στο tsiap21@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες και βιογραφικά. Δεν υπάρχει παραγωγή προς το παρών.

31/1/2018 - Υπηρεσίες color correction/color grading
jim251990@gmail.com

Προσφέρω υπηρεσίες color correction/color grading. Αν ενδιαφέρεστε μπορείτε να επισκεφθείτε το site μου http://dimitrispanagopoulos.com/και να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω του email μου jim251990@gmail.com.

30/1/2018 - Κινηματογραφιστης
redlightfilmsco@gmail.com

Αναζητάμε έκτακτα ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΣΤΗ/ΔΙΕΥΘΥΝΤΉ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ με δικό του εξοπλισμό για μερικές σκηνές μιας ταινίας μικρού μήκους. Βιογραφικά στο redlightfilmsco@gmail.com. Δυστυχώς δεν υπάρχει αμοιβή.

29/1/2018 - Ζητείται make up artist για προσθετικό σιλικόνης
kostas-ptr@outlook.com

Για τις ανάγκες γυρίσματος ταινίας μικρού μήκους και για την στελέχωση της συγκεκριμένης θέσης για τα υπόλοιπα project με αμοιβή, ζητείται make up artist με γνώση πάνω στα special effect (προσθετικό σιλικόνης). Η απαιτήσεις του πλάνου είναι καθαρά πάνω στη μορφολογία του πρόσθετου και όχι στο texture,την υφή ή το χρώμα. Αποστολή δείγματος δουλειάς στο kostas-ptr@outlook.com ή στο 6972827030

29/1/2018 - Βοηθός σε παραγωγές
mixshortfilm@hotmail.com

Όποιος ενδιαφέρεται να βοηθήσει σε παραγωγές , πίσω από την κάμερα (Στήσιμο φώτων, μεταφορές, κουβάλημα, βοηθός οπερατέρ, λίγο από όλα) σε videoclip, ταινίες μικρού μήκους, μέχρι βαφτίσεις. Ε-mail στο mixshortfilm@hotmail.com (Δίδεται αμοιβή) Σαν εξτρα εισόδημα

28/1/2018 - Μαθήματα προφοράς Αμερικάνικων Αγγλικών και αυτοδιδασκαλίας Αγγλικών
smartenglishmethod@gmail.com

Μαθήματα φωνητικής και φωνολογίας Αμερικάνικων Αγγλικών με έμφαση στις δυσκολίες για τους ομιλητές της Ελληνικής. Θεωρία και πράξη.
Επίσης, μαθήματα Αγγλικών και αυτοδιδασκαλίας Αγγλικών με χρήση υπολογιστή. Πρωτότυπη μέθοδος με σκοπό το κέρδος χρόνου και την καλύτερη κατανόηση. Έμφαση στην παραγωγή λόγου. Παρουσίαση αρχών και εργαλείων. Κριτική λεξικών και άλλων πηγών.
Τα μαθήματα γίνονται και μέσω Internet.
Email: smartenglishmethod@gmail.com

26/1/2018 - color grader
tcoating70@gmail.com

color grader για ταινια, tcoating70@gmail.com

26/1/2018 - mixshortfilm@hotmail.com
mavromoustakos@hotmail.com

Όποιος ενδιαφέρεται να βοηθήσει σε παραγωγές που κάνει η ομάδα μας, πίσω από την κάμερα (Στήσιμο φώτων, μεταφορές, κουβάλημα, βοηθός οπερατέρ, λίγο από όλα.) από videoclip, ταινίες μικρού μήκους, μέχρι βαφτίσεις. Ε-mail στο mixshortfilm@hotmail.com
(Δίδεται αμοιβή) Σαν εξτρα εισόδημα

25/1/2018 - Γυναίκα ηθοποιός για βιντεοκλίπ
prasim23@gmail.com

Αναζητούμε έγχρωμη εύσωμη γυναίκα για ρόλο σε βιντεοκλίπ. Δίνεται αμοιβή, επικοινωνήστε για περισσότερες πληροφορίες. τηλ 6995337058

Καταχωρίστε την αγγελία σας

Στείλτε μας την αγγελία σας και θα τη δημοσιεύσουμε.
* Υποχρεωτικά πεδία