Μικρές Αγγελίες

Όλοι μας έχουμε ή ζητάμε κινηματογραφικά υλικά που περίσσεψαν και δεν τα χρειαζόμαστε. Γιατί να πάνε χαμένα; Σίγουρα ψάχνουμε ανθρώπους για τις ταινίες μας. Ας τους αναζητήσουμε από εδώ. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αλλά παρακαλούμε να μην βάζετε τηλέφωνα επικοινωνίας αλλά μόνο email.
Καταχωρήστε την αγγελία σας εδώ

5/10/2021 - Βοηθός Παραγωγής
ch.stromplos@hotmail.com

Είμαι ο Χάρης και αναζητώ εργασία ως βοηθός παραγωγής στον κινηματογράφο (ταινίες μικρού ή μεγάλου μήκους), στη διαφήμιση και στην τηλεόραση. Επικοινωνία στο: ch.stromplos@hotmail.com

4/10/2021 - Εύρεση ηθοποιών για μικρού μήκους
stamatiannathoma@gmail.com

Ζητάω ηθοποιούς ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας 19 εώς 24, στη Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχουν στην ταινία που ετοιμάζω για ένα φεστιβάλ.Δεν παρέχεται αμοιβή. Όποιος ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει μαζί μου στο παρακάτω email. stamatiannathoma@gmail.com. Σας ευχαριστώ πολύ!

3/10/2021 - Ζητούνται κομπάρσοι
xirafis.nikos9898@gmail.com

Ζητούνται κομπάρσοι (άντρες) για τις ανάγκες σκηνής πάρτι πτυχιακης ταινίας μικρού μήκους. Οι ενδιαφερόμενοι ας στείλουν στο παραπάνω μέιλ. Δυστυχώς, δεν υπάρχει δυνατότητα αμοιβής.

3/10/2021 - ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΚΡΙΠΤ
xirafis.nikos9898@gmail.com

Ζητείται σκριπτ για δυο με τρία γυρίσματα, για πτυχιακη ταινία μικρού μήκους. Τα γυρίσματα γίνονται εξ ολοκλήρου στην Αθήνα. Τρόπος επικοινωνίας το παραπάνω μέιλ. Δυστυχώς, δεν υπάρχει δυνατότητα αμοιβής.

2/10/2021 - Κομπάρσος
kate.len98@gmail.com

Καλησπέρα σας, ονομάζομαι Κατερίνα, είμαι 22 χρονών, μένω στην Θεσσαλονίκη και ενδιαφέρομαι για εργασία ως κομπάρσος.
kate.len98@gmail.com

29/9/2021 - ΗΘΟΠΟΙΟΙ
ilianapav04@gmail.com

Καλησπέρα σας! Είμαι ηθοποιός/θεατρολόγος και Αναζητώ ηθοποιούς ερασιτέχνες/επαγγελματίες για θεατρική παράσταση στην περιοχή της Αθήνας. Δυστυχώς δεν παρέχεται αμοιβή. Παρακαλώ στείλτε το ενδιαφέρον σας η το βιογραφικό σας μαζί με δύο φωτογραφίες (πρόσωπο και ολόσωμη) στο email.

29/9/2021 - Εύρεση ηθοποιών για ταινία μικρού μήκους
stamatiannathoma@gmail.com

Καλησπέρα σας. Είμαι δευτεροετής φοιτήτρια στο τμήμα κινηματογράφου στο Α.Π.Θ. και θα συμμετέχω σε ένα φεστιβάλ με την ταινία μου. Ζητάω ηθοποιούς ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας 19 εώς 24, στη Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχουν εθελοντικά στην ταινία μου.Όποιος ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει μαζί μου στο παρακάτω email. stamatiannathoma@gmail.com. Σας ευχαριστώ πολύ!

29/9/2021 - ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΚΡΙΠΤ ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΕΙΡΑ
anestis.poimenidiss@gmail.com

Θα θεωρηθεί προσών η προυπηρεσία σε ανάλογη θέση.

27/9/2021 - Σκηνοθέτη . DIRECTOR
loukasrezai@gmail.com

Αναλαμβάνω το ρόλο σκηνοθέτη με 18 χρόνια εμπειρία και βραβεία από την φεστιβάλ. Το site μου: www.asuricfilmm.com
6949765500

26/9/2021 - Ζητείται κοπέλα ηθοποιός
xirafis.nikos9898@gmail.com

Ζητείται κοπέλα ηθοποιός για πτυχιακή ταινία μικρού μήκους για μερικά γυρίσματα. Τα γυρίσματα της ταινίας είναι σε εξέλιξη και γίνονται εξ' ολοκλήρου στην Αθήνα. Ενώ υπάρχει και η δυνατότητα μικρής χρηματικής αμοιβής. Τρόπος επικοινωνίας το email που αναγράφεται παραπάνω.

Καταχωρίστε την αγγελία σας

Στείλτε μας την αγγελία σας και θα τη δημοσιεύσουμε.
* Υποχρεωτικά πεδία