Μικρές Αγγελίες

Όλοι μας έχουμε ή ζητάμε κινηματογραφικά υλικά που περίσσεψαν και δεν τα χρειαζόμαστε. Γιατί να πάνε χαμένα; Σίγουρα ψάχνουμε ανθρώπους για τις ταινίες μας. Ας τους αναζητήσουμε από εδώ. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αλλά παρακαλούμε να μην βάζετε τηλέφωνα επικοινωνίας αλλά μόνο email.
Καταχωρήστε την αγγελία σας εδώ

9/4/2021 - Ζητούνται ηθοποιοί για ταινία μικρού μήκους
gkleanthous.mob@gmail.com

Ζητούνται άτομα ηλικίας 17 - 60 ετών, για συμμετοχή σε ταινία μικρού μήκους στην Αθήνα. Απαραίτητο ύψος να είναι γύρω στο 1.40m

8/4/2021 - Αναζητηση
petroumaria11@gmail.com

Καλησπερα σας!Εδιαφερομαι να συμμετεχω σε διαφορα project!σειρες,ταινιες.Ειμαι 26ετων!Με ομορφα χαρακτηριστικα~Δεν εχω προηγουμενη εμπειρια!

7/4/2021 - Ζητάμε μοντέρ
ixnistoskotadi@gmail.com

Αναζητάμε μοντέρ για την ομάδα μοντάζ της σειράς ντοκιμαντέρ (εγκλήματος) Ίχνη στο Σκοτάδι. Ο μοντέρ πρέπει να γνωρήζει καλά το πρόγραμμα premiere της adobe και να έχει δικό του μηχάνημα

31/3/2021 - Ζητείται εμφανίσιμη κοπέλα ηθοποιός ή μοντέλο 24-26
agismintzirikis@gmail.com

Ζητείται εμφανίσιμη κοπέλα ηοποιός ή μοντέλο 24-26 με ωραίο χαμόγελο για μικρό ρόλο σε ταινία μικρού μήκους. Το γύρισμα είναι Κυριακή 4/4/21 μέσα σε εστιατόριο. Αμοιβή ναι.

27/3/2021 - Ζητείται έμπειρος διευθυντής φωτογραφίας άμεσα.
agismintzirikis@gmail.com

Ζητείται έμπειρος διευθυντής φωτογραφίας με δικό του εξοπλισμό για 2 μέρες γύρισμα.

25/3/2021 - Ζητείται νεαρή κοπέλα 19-22 για μικρό ρόλο άμεσα.
agismintzirikis@gmail.com

Ζητείται νεαρή κοπέλα για μικρό ρόλο σε ταινία μικρού μήκους άμεσα. Δεν χρειάζεται εμπειρία. Το γύρισμα θα είναι μέσα σε λεωφορείο. Γύρισμα 2 ώρες. Πληρωμή ναι. Παρακαλώ στείλτε και φωτογραφίες. Ευχαριστώ.

24/3/2021 - Ηθοποιος
nvounet@gmail.com

Θα μ' ενδιέφερε η συμμετοχή σε ταινίες μικρού, η μεγάλου μήκους, με αμοιβή. Έχω εμπειρία ως ηθοποιός (8 έτη θέατρο, ταινίες μικρού μήκους και συμμετοχή σε ταινίες μεγάλου μήκους & σε παραγωγές εξωτερικού, όπως και σε βίντεο κλιπ και διαφημίσεις)

24/3/2021 - ΒΟΗΘΟΣ ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΟΥ
gio.kaltsas@gmail.com

Για κινηματογραφικό project συνεργατικού χαρακτήρα, ζητείται βοηθός ενδυματολόγο. Όποιος-α ενδιαφέρεται παρακαλείται να μας στείλει ένα email στο ourmovie2021@gmail.com

23/3/2021 - ΗΘΟΠΟΙΟΣ
athladop@gmail.com

Μέλος της θεατρικής ομάδας ''Αφύπνισης'' και πρωταγωνίστρια του παρακάτω επεισοδίου:
https://www.youtube.com/watch?v=rx4KvMnloSE&ab_channel=AlphaTVGreece

23/3/2021 - Ζητούνται άτομα για βίντεο κλιπ
gaineleni@gmail.com

Κορίτσια αγόρια όλων των ηλικιών για συμμετοχή σε βίντεο κλιπ. Περίπου 4 ώρες γύρισμα μέσα στον Απρίλη. Δυστυχώς δεν παρέχεται αμοιβή.

Καταχωρίστε την αγγελία σας

Στείλτε μας την αγγελία σας και θα τη δημοσιεύσουμε.
* Υποχρεωτικά πεδία