Μικρές Αγγελίες

Όλοι μας έχουμε ή ζητάμε κινηματογραφικά υλικά που περίσσεψαν και δεν τα χρειαζόμαστε. Γιατί να πάνε χαμένα; Σίγουρα ψάχνουμε ανθρώπους για τις ταινίες μας. Ας τους αναζητήσουμε από εδώ. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αλλά παρακαλούμε να μην βάζετε τηλέφωνα επικοινωνίας αλλά μόνο email.
Καταχωρήστε την αγγελία σας εδώ

31/5/2021 - Φωτιστή
stelios.kazitoris0057@hotmail.com

Για ανάγκες ταινιών μικρού μήκους και βίντεο αναζητάω άτομο για φωτιστή.

29/5/2021 - Ενδιαφέρομαι για θέση ηθοποιού
sariuke3@gmail.com

Ενδιαφέρομαι πάρα πολύ για θέση ηθοποιου για οποιαδήποτε ταινία είτε μικρού είτε μεγάλου μήκους. Είμαι 29 χρονών. Και μένω Λάρισα. Mπορείτε να το δείτε το instagram μου: sara.plnt

27/5/2021 - Ενδιαφέρομαι
Mariarouvaaa@gmail.com

Καλησπέρα Ονομάζομαι Ρούβα Μαρία είμαι 23 χρονών επαγγελματίας μπαλαρίνα και φοιτήτρια οδοντοτεχνικης. Έχω συμμετάσχει σε διάφορες παραστάσεις και έχω γυρίσει ένα film για το προσωπικό μου κανάλι. Ενδιαφέρομαι για συμμετοχή σε ταινίες μικρού ή μεγάλου μήκους. Θελω να ασχοληθώ με τον χώρο της υποκριτικής. Ερασιτεχνικά ασχολούμαι με τις φωτογραφίσεις. Email: mariarouvaaa@gmail.com

25/5/2021 - Ζωγράφος/ Animator/ Story board Θεσσαλονίκη
ibsteryos@gmail.com

Ζητείται ζωγράφος, ερασιτέχνης ή ακόμη και φοιτητής/τρια για το σχεδιασμό story board πλάνων ταινίας με έδρα την ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

24/5/2021 - Βοηθ. οπερατέρ& Διευθ.φωτογραφιας/ Φωτογράφος
demisionta@outlook.com.gr

Είμαι απόφοιτη του τμήματος Φωτογραφίας και Οπτικοακουστικών Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.
Αναζητώ συμμετοχή σε γυρίσματα πάντως είδους σε μία από τις παραπάνω θέσεις.Γυρισματα ταινιών μικρού μήκους, commercial video, Video clip. Έχω εμπειρία ως βοηθός οπερατέρ και βοηθός σκηνοθέτη σε ταινίες μικρού μήκους και commercial video.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου: demisionta@outlook.com.gr

22/5/2021 - ζητουνται μουσικοτεχνολογοι
stelios.kazitoris0057@hotmail.com

καλησπερα, για τις αναγκες μουσικου ραπ τραγουδιου ζητουνται μουσικοτεχνολογοι εθελοντικα. για πληροφοριες στειλτε στο instagram μου stelios_kazitoris

18/5/2021 - ψαχνω project
locke2040@gmail.com

Εργαζομαι ως ηθοποιος/κομπαρσος με 20 ευρω το 4ωρο
Επισης εχω σπουδασει διευθυνση φωτογραφιας και αναζητώ εργασία στις θέσεις : Δ. φωτογραφίας, εικονολήπτης, 1ος A/C, μοντέρ, φωτογράφος και Απόφοιτος ΙΕΚ σκηνοθεσίας με εμπειρία σε ντοκιμαντέρ, βίντεο κλίπ και ταινίες μικρού μήκους.

15/5/2021 - Casting Call
geoevd@gmail.com

Αναζητούνται ηθοποιοί για να παίξουν εθελοντικά σε μικρού μήκους ταινία, μέρος πτυχιακής εργασίας για την SAE Creative Media Institute. Το σενάριο της ταινίας, με τίτλο Night Grind, κινείται στα πλαίσια του ρεύματος του film noir. Τα γυρίσματα είναι προγραμματισμένα από τις 25 - 30 Ιουνίου στην Αθήνα και οι κάμερες που θα χρησιμοποιηθούν είναι η Black Magic Ursa Mini, Black Magic Pocket.
Αναζητούνται :
3 άντρες ηλικίας 18 – 25 ετών.
1 γυναίκα ηλικίας 20 – 30 ετών
1 άντρας ηλικίας 30 – 50 ετών
Θα πραγματοποιηθούν casting από τις 25 Μαίου - 5 Ιουνίου.
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μαζί μου μέσω email στέλνοντας μου, μια φωτογραφία τους, πιθανό βιογραφικό και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.
Για περισσότερες πληροφορίες: Τηλ. : 6977029379
Email : geoevd@gmail.com
Ευχαριστώ πολύ!

14/5/2021 - Casting
gio.kaltsas@gmail.com

Ζητείται γυναίκα ηθοποιός ερμηνευτικής ηλικίας 45-50 ετών για βασικό ρόλο. Τα γυρίσματα θα γίνουν το καλοκαίρι. Η ταινία θα υποβληθεί σε διεθνή κι ελληνικά φεστιβάλ, θα παίξει σε κινηματογραφικές αίθουσες, πλατφόρμες και τηλεοπτικά δίκτυα.
Οι ενδιαφερόμενες παρακαλούνται να αποστείλουν email στο actorsandextrasgreece@gmail.com με θέμα "ταινία".

14/5/2021 - Ερασιτέχνης ηθοποιός
betman7656@hotmail.com

Ενδιαφέρομαι για κάποιο ρόλο σε σήριαλ, ταινία ή διαφήμιση. Δεν έχω εμπειρία ξανά αλλά θέλω να δοκιμάσω γιατί πιστεύω ότι το έχω ιδιαίτερα στο κωμικό κομμάτι. Ασχολούμαι με το τικ τοκ κάνοντας κωμικά βιντεακια δικής μου έμπνευσης κυρίως. Μπορώ να περάσω από οποιοδήποτε casting να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου. Ευχαριστώ!

Καταχωρίστε την αγγελία σας

Στείλτε μας την αγγελία σας και θα τη δημοσιεύσουμε.
* Υποχρεωτικά πεδία