Μικρές Αγγελίες

Όλοι μας έχουμε ή ζητάμε κινηματογραφικά υλικά που περίσσεψαν και δεν τα χρειαζόμαστε. Γιατί να πάνε χαμένα; Σίγουρα ψάχνουμε ανθρώπους για τις ταινίες μας. Ας τους αναζητήσουμε από εδώ. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αλλά παρακαλούμε να μην βάζετε τηλέφωνα επικοινωνίας αλλά μόνο email.
Καταχωρήστε την αγγελία σας εδώ

5/7/2017 - ΝΕΑ ΑΝΕΞΡΑΤΗΤΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΑΙΝΙΩΝ

Για στελέχωση νέας ανεξάρτητης εταιρίας παραγωγής αναζητούνται ερασιτέχνες/νέοι/έμπειροι/ανερχόμενοι σκηνοθέτες, σεναριογράφοι, ηθοποιοί, εντιτορς, ηχολήπτες, κινηματογραφιστές.
ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ :
• Απόφοιτος Λυκείου
• Ευχέρεια στην επικοινωνία
• Ευγένεια – Ομαδικό Πνεύμα
Η Εταιρεία προσφέρει:
● Σύγχρονη και συνεχή εκπαίδευση με ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης
● Δυνατότητα απόκτησης πολύπλευρης εμπειρίας μέσα από την ανάληψη και ολοκλήρωση διαφόρων projects
● Δυνατότητα συνεργασίας πέραν της καλοκαιρινής περιόδου
Επικοινωνία: redlightfilmsco@gmail.com

30/6/2017 - Αναζήτηση Συνεργασίας με Νεαρό Παραγωγό ή Σκηνοθέτη

Ο στόχος μας, αρχικά, θα είναι η προετοιμασία μιας πλήρης δήλωσης συμμετοχής στα χρηματοδοτικά προγράμματα του ΕΚΚ και ο απώτερος σκοπός μας η ανάπτυξη και παραγωγή μιας πειραματικής ταινίας μικρού μήκους γυρισμένης σε 16mm film φορμάτ. Αν θα σας ενδιέφερε να συμμετάσχετε σε ένα τέτοιο project, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου μέσω mail (johnv313@gmail.com) ή μέσω LinkedIn (https://www.linkedin.com/in/ioannis-vougioukas-a21b96bb) για να συζητήσουμε περισσότερο για την ιδέα αλλά και για το πως μπορεί να πραγματοποιηθεί. Ευχαριστώ!

27/6/2017 - Ζητειται γραφιστας

Ζητειται ατομο για σχεδιαση ποστερ μικρου μηκους, low budget, ταινιας. Ε-mail επικοινωνιας: antyvens@hotmail.com

17/6/2017 - Gimbal Moza Air

Προσφέρω σε συναδελφους το MOZA AIR προς ενοικιαση σε τιμες πολυ χαμηλοτερες απο τα rental. Οποιος θελει να αναβαθμισει την παραγωγη του και εχει μικρη εμπειρια με gimbals μπορει να ερθει σε επαφη μαζι μου στο παρακατω λινκ ( http://www.voatfilms.com/2017/06/gimbal-magic.html ). Παραλαβη παραδωση Θεσσαλονικη.

7/6/2017 - Ακρόαση για ταινία μικρού μήκους

Ζητούνται τρεις γυναίκες ηθοποιοί, ηλικίας 18 - 35 ετών, εμφανίσημες, με αδύνατο σωματότυπο, για ταινία μικρού μήκους. Προϋπηρεσία αδιάφορη, ενδιαφερόμαστε και για ερασιτέχνες, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το πάθος για την τέχνη και όχι η επαγγελματική ταμπέλα. Η παραγωγή της ταινίας είναι ανεξάρτητη και πραγματοποιείται από την καλλιτεχνική ομάδα "Έμμονες Ιδέες". Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί μέσα στις πρώτες δεκαπέντε ημέρες του Ιουνίου, σε χώρο στο κέντρο της Αθήνας. Θα ζητηθεί δραματικός μονόλογος. Πρόβες και γυρίσματα, θα γίνουν στο Παγκράτι και στον Άγιο Στέφανο. Η ταινία θα σταλεί σε φεστιβάλ, εντός κι εκτός Ελλάδος, ενώ θα προβληθεί και σε χώρους καλλιτεχνικής έκφρασης, με τους οποίους συνεργαζόμαστε. Δυστυχώς, δεν προσφέρεται αμοιβή. Οι ενδιαφερόμενες, θα πρέπει να στείλουν πρόσφατες φωτογραφίες τους, στη διεύθυνση theforestisnot@protonmail.com

4/6/2017 - Audio Post Production

Zητούμε συνεργάτη να αναλάβει το audio post production (music,sound design,editing,mixing) ταινίας μικρού μήκους που βρίσκεται στο στάδιο του post production.
Δεν υπάρχει δυστυχώς budget γι'αυτό και μπορούμε να διαθέσουμε μόνο μια συμβολική αμοιβή.
e-mail επικοινωνίας : shortfilm2016@yahoo.com

31/5/2017 - Ζητούνται ηθοποιοί

Ζητούνται τρεις γυναίκες ηθοποιοί, ηλικίας 18 - 35 ετών, εμφανίσημες, με αδύνατο σωματότυπο, για ταινία μικρού μήκους. Προϋπηρεσία αδιάφορη, ενδιαφερόμαστε και για ερασιτέχνες, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το πάθος για την τέχνη και όχι η επαγγελματική ταμπέλα. Η παραγωγή της ταινίας είναι ανεξάρτητη και πραγματοποιείται από την καλλιτεχνική ομάδα "Έμμονες Ιδέες". Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί μέσα στις πρώτες δεκαπέντε ημέρες του Ιουνίου, σε χώρο στο κέντρο της Αθήνας. Θα ζητηθεί δραματικός μονόλογος. Πρόβες και γυρίσματα, θα γίνουν στο Παγκράτι και στον Άγιο Στέφανο. Η ταινία θα σταλεί σε φεστιβάλ, εντός κι εκτός Ελλάδος, ενώ θα προβληθεί και σε χώρους καλλιτεχνικής έκφρασης, με τους οποίους συνεργαζόμαστε. Οι προθέσεις μας είναι αποκλειστικά καλλιτεχνικές και όχι επαγγελματικές. Δεν προσφέρουμε αμοιβή, ούτε είμαστε εργοδότες κανενός. Οι ενδιαφερόμενες, θα πρέπει να στείλουν πρόσφατες φωτογραφίες τους, στη διεύθυνση theforestisnot@protonmail.com

29/5/2017 - Αναζητώ γυναίκες και άντρες για φωτογραφικό project

Αναζητώ γυναίκες και άντρες όλων των ηλικιών, ηθοποιούς και μη, που επιθυμούν να συμμετάσχουν εθελοντικά στο φωτογραφικό μου project με τίτλο «Πρόσωπα & Σώματα». Η φωτογράφιση ολοκληρώνεται μέσα σε μια μέρα (εκτός εξαιρέσεων) σε διάφορους χώρους ανάλογα με τις ανάγκες του project και προκαθορίζονται μαζί με τον ενδιαφερόμενο/η. Η φωτογράφιση συνήθως πραγματοποιείται μεταξύ 13:00 - 15:00, με τις ακριβείς ώρες και τη μέρα της φωτογράφισης να κανονίζονται σε συμφωνία με τον ενδιαφερόμενο/η. Για τη φωτογράφιση δεν δίδεται κάποια αμοιβή. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: jim251990@gmail.com
Λίγα λόγια για το project: Ως φωτογράφος επιλέγω να φωτογραφίζω με απλό τρόπο τα πρόσωπα και τα σώματα μπροστά στο φακό και στη συνέχεια χρησιμοποιώντας Photoshop και διάφορα άλλα προγράμματα τις επεξεργάζομαι με τέτοιο τρόπο, ώστε το θέμα της αρχικής φωτογραφίας να εξαφανίζεται και τη θέση του να παίρνει ένα καινούργιο, που σε πολλές περιπτώσεις δεν θυμίζει και δεν έχει καμία σχέση με το αρχικό πρόσωπο ή σώμα που τράβηξα. Με αυτό τον τρόπο θέλω να αφήσω τον θεατή να αναρωτιέται ποιο ήταν το αρχικό θέμα της φωτογραφίας και να δώσει ο ίδιος τις δικές του ερμηνείες για το τι βλέπει.

23/5/2017 - μουσική σε ταινίες

Αναλαμβάνω την εγγραφή μουσικής σε ταινίες.
e-mail επικοινωνίας: pavlosberberidis@gmail.com

22/5/2017 - ζητείται νεος σκηνοθέτης/τρια

Ζητείται άμεσα νέος/α σκηνοθέτης/τρια ή σπουδαστής/στρια σκηνοθεσίας για να αναλάβει επί αμοιβή σκηνοθετικές αναλύσεις ταινιών μικρού μήκους για μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία.Παρακαλώ επικοινωνήστε άμεσα γιατί τρέχει προθεσμία!στο mail: ebeiridis@yahoo.com

Καταχωρίστε την αγγελία σας

Στείλτε μας την αγγελία σας και θα τη δημοσιεύσουμε.
* Υποχρεωτικά πεδία