Μικρές Αγγελίες

Όλοι μας έχουμε ή ζητάμε κινηματογραφικά υλικά που περίσσεψαν και δεν τα χρειαζόμαστε. Γιατί να πάνε χαμένα; Σίγουρα ψάχνουμε ανθρώπους για τις ταινίες μας. Ας τους αναζητήσουμε από εδώ. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αλλά παρακαλούμε να μην βάζετε τηλέφωνα επικοινωνίας αλλά μόνο email.
Καταχωρήστε την αγγελία σας εδώ

22/11/2016 - photographer/videographer/indie filmmaker/editor/screen writer

Αν χρειάζεστε ένα χέρι βοήθειας ή εχετε καποιο
project στο μυαλό σας, τοτε καλεστε με στο κιν/viber: 6970026036

22/11/2016 - Σενάριο

Υπάρχει σενάριο για ταινία μικρού μήκους. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο email: mariafotopoulou48@gmail.com .

19/11/2016 - Ζητείται ηθοποιός

Ζητείται ηθοποιός, σπουδαστής θεατρικής σχολής ή ερασιτέχνης για μουσικο-θεατρική παράσταση στην Αθήνα ερμηνευτικής ηλικίας 35-40 ετών. Λεπτός, ύψους 1.75-1.80 περίπου.Πληροφορίες κ.Γιώργο 6972335227

18/11/2016 - 18/11/2016 Ζητούνται ηθοποιοί 30-35 ετών

Ζητούνται ηθοποιοί, σπουδαστές θεατρικών σχολών ή ερασιτέχνες ερμηνευτικής ηλικίας 30-35 ετών. Λεπτοί, ύψους 1,80 περίπου, για άμεσες πρόβες για μουσική-θεατρική παράσταση. Θα πραγματοποιηθεί σειρά παραστάσεων στην περιοχή της Αθήνας. Τηλ.Επικοινωνίας: 6972335227 κ.Γιώργος

16/11/2016 - Colorist

Αναλαμβάνω Color Grading. Επισκεφθείτε την σελίδα μου http://dimitrispanagopoulos.weebly.com/ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την δουλειά μου. Αν χρειάζεστε color grading μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο jim251990@gmail.com

15/11/2016 - Συντελεστές για σειρά διαδικτύου

Ζητούνται εικονοληπτης/ διευθυντής φωτογραφίας / ηχολήπτης / μοντέρ και αλλοι συντελεστες για νέα διαδικτυακή σειρά. Το είδος της σειράς είναι περιπέτεια και μυστηρίου.... θα υπάρχει αμοιβή για τα επεισόδια... Στείλτε το βιογραφικό σας ή την δουλειά σας στο e-mail: nektarioschat23@yahoo.com ή επικοινωνήστε μαζί μου στο 6980885774. Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!!! Μόνο σοβαρές προτάσεις!!!

2/11/2016 - Ηθοποιοί για θεατρική ομάδα

Ζητούνται γυναίκες ηθοποιοί, 23 -37 ετών και άντρες ηθοποιοί, 30 - 39 ετών, επαγγελματίες ή ερασιτέχνες, για στελέχωση θεατρικής ομάδας, με σκοπό να ανεβεί πρωτότυπο έργο, του 2016.
Σκηνοθέτης υπάρχει ήδη. Παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν, είτε μέσω συμμετοχής σε φεστιβάλ θεατρικών ομάδων, είτε με ενοικίαση χώρου, για περιορισμένες παραστάσεις. Εάν υπάρχουν έσοδα, ευχαρίστως να κατανεμηθούν ισομερώς. Κατά τα άλλα, δεν υπάρχει δυνατότητα χρηματικής αμοιβής. Φωτογραφίες και βιογραφικά, στη διεύθυνση arooomforasadist@hotmail.com

21/10/2016 - Μοντέρ - γραφίστας

Για ολοκληρωμένη ταινία μικρού μήκους αναζητώ τεχνικό για τίτλους αρχής και τέλους περιοχή Αθήνα.
Δε μπορώ να προσφέρώ αμοιβή αλλα Credit, Αν ενδιαφέρεστε παρακαλώ επικοινωνήστε στο Camera8mm@gmail.com

21/10/2016 - Εικονολήπτης / Διευθυντής Φωτογραφίας & Άλλοι Συνεργάτες.

Για ταινία μικρού μήκους της οποίας τα γυρίσματα θα λάβουν μέρος στην Αθήνα τον Ιανουάριο αναζητούμε:
1)Εικονολήπτη/Διευθυντή Φωτογραφίας
2)Moντέρ
3)Mακιγιέζ
Δεν προσφέρεται αμοιβή, αλλά καλύπτονται λειτουργικά έξοδα της σίτισης - μεταφοράς. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με μήνυμα στην διεύθυνση jamespappas49@yahoo.com

21/10/2016 - Γράψε κι εσύ ένα πιλότο σειράς, μπορείς!

Διαγωνισμός σύνοψης πιλότου διαδικτυακής τηλεοπτικής σειράς με θέμα το δημοτικό τραγούδι «Του Νεκρού Αδερφού»
Η Series Balkans (www.seriesbalkans.net) οργανώνει στην Αθήνα, στο Βοτανικό, στις 18-19-20 Νοεμβρίου, στα εργαστήρια της ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ (http://www.kassandras.org) τις Πρώτες Βαλκανικές Συναντήσεις και Προβολές Τηλεοπτικών και Διαδικτυακών Σειρών (1st TV, Web, Mobile Series Balkans Pilots Screenings_Athens 18-19-20 nov 2016)
Οι τριήμερες αυτές προβολές εντάσσονται σε ένα ευρύτερο διαβαλκανικό, ευρωπαικό πρόγραμμα που στοχεύει στη δημιουργία μιας πρότυπης βαλκανικής σχολής-εργαστηρίου που θα εξειδικεύει ταλαντούχους επίλεκτους σπουδαστές από τα Βαλκάνια, στην συγγραφή, επεξεργασία, παραγωγή και προώθηση πιλότων τηλεοπτικών και διαδικτυακών σειρών βαλκανικής θεματολογίας και ενδιαφερόντων...
Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου η Series Balkans οργανώνει ένα διαγωνισμό pitching συγγραφής σύνοψης πιλότου σειράς με θέμα μια λαική ΠΑΡΑΛΟΓΗ.
Το workshop θα περιλαμβάνει:
- ανάγνωση απαγγελία της προτεινόμενης απο το Series Balkans Παραλογής από σπουδαστές ηθοποιούς
- συγγραφή δισέλιδης σύνοψης από 12 επιλεγμένους, μέσω του διαδικτύου και με την συνδρομή εντυπων και διαδικτυακών μέσων ενημέρωσης, ενδιαφερόμενους υποψήφιους νέους σεναριογράφους. Οι συμμετέχοντες διαγωνιζόμενοι αποσύρονται επι ένα 2ωρο σε ειδικό χώρο για την συγγραφή των προτάσεών τους.
- επιλογή της καλύτερης σύνοψης και ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από πενταμελή Επιτροπή
- ανάγνωση της επιλεχθείσης σύνοψης παρουσία του κοινού.
- qνάρτηση στην ιστοσελίδα του Series Balkans, στα ελληνικά και αγγλικά, και προώθησή της στα social media και στους συνεργαζόμενους ιστοχώρους του Series Balkans.
Η υποβολή των συμμετοχών στο διαγωνισμό θα πρέπει να γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση contact@seriesbalkans.net με την ένδειξη Διαγωνισμός σύνοψης πιλότου.
Ως προθεσμία υποβολής ορίζεται η 14η Νοεμβρίου 2016.
Για οποιαδήποτε πληροφορία γράψτε μας στην διεύθυνση: constantin@seriesbalkans.net

Καταχωρίστε την αγγελία σας

Στείλτε μας την αγγελία σας και θα τη δημοσιεύσουμε.
* Υποχρεωτικά πεδία