Μικρές Αγγελίες

Όλοι μας έχουμε ή ζητάμε κινηματογραφικά υλικά που περίσσεψαν και δεν τα χρειαζόμαστε. Γιατί να πάνε χαμένα; Σίγουρα ψάχνουμε ανθρώπους για τις ταινίες μας. Ας τους αναζητήσουμε από εδώ. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αλλά παρακαλούμε να μην βάζετε τηλέφωνα επικοινωνίας αλλά μόνο email.
Καταχωρήστε την αγγελία σας εδώ

28/7/2023 - Αγγλόφωνη ταινία μικρού μήκους. Ζητούνται ηθοποιοί και σκηνοθέτης.
csophronas@gmail.com

Το φθινόπωρο 2023, θα γυριστεί μία ταινία μικρού μήκους, στα αγγλικά. Η ταινία θα ανέβει στο youtube. Για τις ανάγκες τις ταινίας θα χρειαστούν οι εξής:
1) Σκηνοθέτης-τρια με δικό του/ της εξοπλισμό.
2) Άντρας ηθοποιός, ηλικίας 20 έως 30 χρονών. Χρειάζεται να μιλά καλά Αγγλικά και να έχει εμπειρία με πολεμικές τέχνες.
3) Γυναίκα ηθοποιός, ηλικίας 20 έως 30 χρονών. Χρειάζεται να μιλά καλά Αγγλικά.

27/7/2023 - Αναζητούμε ερασιτέχνες ηθοποιούς
sotosedit@gmail.com

Ζητούνται τέσσερις ηθοποιοί ερασιτέχνες που να έχουν αγάπη για τον κινηματογράφο, για να λάβουν μέρος σε ταινία μικρού μήκους που θα γυριστεί στην Αθήνα. Δύο κύριοι ερμηνευτικής ηλικίας σαραντατριών με σαρανταεπτά ετών, ένας κύριος ερμηνευτικής ηλικίας εβδομήντα περίπου ετών και μία κοπέλα εύσωμη ηλικίας περίπου σαρανταπέντε χρονών. Επικοινωνία στο email: sotosedit@gmail.com

24/7/2023 - Ζητείται ηχολήπτης για ταινία μικρού μήκους
film.maker@outlook.com

Ζητείται νέος ηχολήπτης με δικό του εξοπλισμό για ανεξάρτητη low budget ταινία μικρού μήκους στην Αθήνα. Τα γυρίσματα θα διαρκέσουν 3 μέρες. Λόγω χαμηλού προϋπολογισμού δεν προβλέπεται αμοιβή, η συμμετοχή των ενδιαφερομένων αφορά στο χτίσιμο του βιογραφικού τους.

14/7/2023 - Συνθέτης Μουσικής για Ταινίες
info@asikelis.com

Ονομάζομαι Κωστής Ασικέλης και είμαι μουσικοσυνθέτης με εξειδίκευση στη δημιουργία μουσικής για τον κινηματογράφο. Μπορώ να δημιουργήσω πρωτότυπες μουσικές συνθέσεις, που θα ενισχύσουν την αφήγηση της ταινίας σας. Αναλαμβάνω την πλήρη σύνθεση, ενορχήστρωση-παραγωγή και είμαι σε θέση να δημιουργήσω σε διάφορα μουσικά είδη και στυλ, από δραματική ορχηστρική μουσική μέχρι σύγχρονες ηλεκτρονικές συνθέσεις. Επιλέγοντας να συνεργαστείτε μαζί μου, θα έχετε μια προσωπική και εξατομικευμένη προσέγγιση. Ακούω προσεκτικά τις ανάγκες σας, συζητώ τις προτάσεις και τις ιδέες σας και συνεργάζομαι στενά μαζί σας για να δημιουργήσουμε την τέλεια μουσική για την ταινία σας. Είμαι διαθέσιμος για συνεργασία σε προσωπικές και επαγγελματικές παραγωγές, καθώς και για τη δημιουργία μουσικής για τηλεόραση θέατρο και διαφημίσεις. Δείγμα της δουλειάς μου μπορείτε να βρείτε εδώ https://www.kostisasikelis.com/

11/7/2023 - Σκηνοθέτης/Βιντεογράφος
sasdeathor@hotmail.com

Ονομάζομαι Τσελίδης Εμμανουήλ Χαράλαμπος, είμαι σκηνοθέτης, σεναριογράφος, ηθοποιός, μοντέρ και κάμεραμαν. Αναλαμβάνω (επί πληρωμή) σκηνοθεσία ταινιών καθώς διακατέχω και δικό μου εξοπλισμό. Στο θέμα ηθοποιίας βρίσκομαι στο χώρο από το 1999 (θεατρικές παραστάσεις, short films) πρόσφατες συνεργασίες με τον AlphaTv (Οικογενειακές Ιστορίες & Αμφιβολίες) καθώς και στο θέμα σκηνοθεσίας, έγινε παρουσίαση της ταινίας μου στο 13ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Λουτράκι. Οι ενδιαφερόμενοι/ες επικοινωνία μέσω email

9/7/2023 - Αναλαμβάνω: σκηνοθεσία - μοντάζ - σεναριογραφία - ηθοποιός
chribli04@gmail.com

Καλησπέρα σας. Ονομάζομαι Χρήστος Μπλίχας. Σπουδάζω τέχνη σκηνοθεσίας στο Δ.ΙΕΚ Θέρμης είμαι στο 2ο έτος. Εχω κάνει πολλες ταινίες και στα πλαίσια εργασιών αλλα και έξω. Έχω φτιάξει μια ταινία "Then Man With The White Mask" μαζι με έναν συμφοιτητή μου και μέχρι στιγμής έχουμε πάρει 2 βραβεία "Honorable mention" σε δύο διεθνή φεστιβάλ. Της Αθήνας και της Αμερικής. Επίσης πήραμε "Official selection" και μπήκαμε και "finalist" στο φεστιβάλ του Λονδίνου. Παραπάνω πληροφορίες στο eMail μου.

30/6/2023 - Ζητούνται σενάρια ταινιών μικρού μήκους και θεατρικά κείμενα
thefilmdirectorslife@gmail.com

Ομάδα σκηνοθετών ζητάει σενάρια ταινιών μικρού μήκους και θεατρικά κείμενα για παραγωγή. Παρακαλώ στείλτε μόνο μια σύντομη Περίληψη/Πλοκή/Σύνοψη του έργου σας και χαρακτήρες στο παρακάτω email: thefilmdirectorslife@gmail.com. Σημείωση: Δεν είμαστε εταιρεία παραγωγής, δεν προχωράμε σε χρηματοδότηση της όποιας ιδέας/κείμενου. Είμαστε σε αναζήτηση διεύρυνσης νέων συνεργασιών και συνεργατών.

30/6/2023 - Χορογράφος - Χορευτής
thefilmdirectorslife@gmail.com

Αναζητούμε άνδρες χορογράφους ή χορευτές ηλικίας 25-35 ερασιτέχνες ή επαγγελματίες για αντικατάσταση σε Θεατρική παράσταση η οποία ήδη έχει παιχτεί κάποιες φορές σε γνωστούς θεατρικούς πολυχώρους και έχει κλείσει 4 παραστάσεις σε σχολεία και θέατρα από τον Χειμώνα. Αποστολή βιογραφικών στο Email: thefilmdirectorslife@gmail.com Η επιλογή γίνεται έπειτα από casting.

27/6/2023 - Ηθοποιοί άνδρες ηλικίας 25-35
thefilmdirectorslife@gmail.com

Αναζητούμε ηθοποιούς άνδρες ηλικίας 25-35 ερασιτέχνες ή επαγγελματίες για αντικατάσταση ηθοποιού σε Θεατρική παράσταση η οποία ήδη έχει παιχτεί κάποιες φορές σε γνωστούς θεατρικούς πολυχώρους και έχει κλείσει 4 παραστάσεις σε σχολεία και θέατρα από τον Χειμώνα. Αποστολή βιογραφικών στο Email: thefilmdirectorslife@gmail.com Η επιλογή του ηθοποιού γίνεται έπειτα από casting.

27/6/2023 - ΗΧΟΛΗΨΙΑ, ΦΩΤΑ
nikoskant@live.com

Εάν υπάρχει σπουδαστής η μη ηχοληψιας που ενδιαφέρεται να συμμετάσχει εμπειρικά (διχως αμοιβη) σε πρόβες και παραστάσεις θεατρικής ομάδας στην Θεσσαλονίκη από Ιούλιο έως Δεκέμβρη μπορεί νά μας αφήσει μήνυμα. Προσοχή: Ο ήχος και το φως στην συγκεκριμένη παράσταση έχουν σημαντικοτατη θέση κσι ευθύνη οπότε απαιτείται συνέπεια καί οργάνωση.

Καταχωρίστε την αγγελία σας

Στείλτε μας την αγγελία σας και θα τη δημοσιεύσουμε.
* Υποχρεωτικά πεδία