Μικρές Αγγελίες

Όλοι μας έχουμε ή ζητάμε κινηματογραφικά υλικά που περίσσεψαν και δεν τα χρειαζόμαστε. Γιατί να πάνε χαμένα; Σίγουρα ψάχνουμε ανθρώπους για τις ταινίες μας. Ας τους αναζητήσουμε από εδώ. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αλλά παρακαλούμε να μην βάζετε τηλέφωνα επικοινωνίας αλλά μόνο email.
Καταχωρήστε την αγγελία σας εδώ

26/2/2020 - Επιθυμία συμμετοχής σε ταινίες πολεμικών τεχνών
Koreantigers@outlookcom.gr

Επιθυμώ να εργαστώ σε ταινίες πολεμικών τεχνών.

26/2/2020 - Ψάχνω για μακιγιέρ
kritsosm@yahoo.gr

Αναζητάμε άτομο για μακιγιάζ (μία γυναίκα ηθοποιός) για μικρού μήκους ταινία που θα γυριστεί 9-14 Μαρτίου 2020 στο νομό Ιωαννίνων. Όλα τα έξοδα θα καλυφθούν από την παραγωγή.

25/2/2020 - movie
newmemarios@gmail.com

Ζητειται παραγωγη ταινια να πρωταγωνηστισω
instagram info : filimonmarios

22/2/2020 - Ζητείται άνδρας ηθοποιός για μικρού μήκους ταινία
alx.papathanasopoulos@gmail.com

Αναζητούμε άνδρα ηθοποιό με μητρική γλώσσα τα Αγγλικά - που να διαμένει στην Ελλάδα - για τους σκοπούς γυρίσματος μικρού μήκους ταινίας. Δεν απαιτείται ιδιαίτερη εμπειρία, απλώς ενδιαφέρον.
Ερμηνευτική Ηλικία: 27-37
Ημερομηνίες Γυρίσματος: Όχι νωρίτερα από τέλη Απριλίου / αρχές Μαΐου.

10/2/2020 - Ζητείται μοντέρ για ταινία μικρού μήκους
newyorkiomedia@gmail.com

Ζητείται μοντέρ για κοινωνική ταινία μικρού μήκους. Η ταινία είναι διάρκειας 3 λεπτών και προορίζεται για Φεστιβάλ. Δεν δίδεται αμοιβή. Θα χαρούμε πολύ να ακούσουμε νέα σας.

9/2/2020 - Ηθοποιός
Vasilastella25@gmail.com

Ονομάζομαι Βασιλά Στυλιανή (Στέλλα, Anny). Γεννημένη το 1998 και σπουδάζω Υποκριτή στο πρώτο έτος στο ΙΕΚ Όμηρος. Παράλληλα ασχολούμαι ερασιτεχνικά με το μόντελινγκ. Είμαι συνεργάσιμη , με θέληση και πείσμα για δουλειά !

9/2/2020 - Αναζήτηση ανδρών και γυναικών άνω των 50
elena1621@ymail.com

Για τις ανάγκες ταινίας μικρού μήκους που θα αποσταλλεί σε φεστιβάλ, αναζητούμε άνδρες και γυναίκες ερμηνευτικής ηλικίας άνω των 50 ετών. Δεν διατίθεται αμοιβή. Περιμένουμε τα email σας στο: elena1621@ymail.com

8/2/2020 - Κομπάρσος
tzenhpol@gmail.com

Θα με ενδιέφερε να ασχοληθώ με την υποκριτική σε όλους τους τομείς. Έχω παρακολουθήσει μαθήματα σε θεατρικό εργαστήρι και σεμινάρια υποκριτικής. Είμαι 20 ετών δεν με ενδιαφέρει ακόμα να ασχοληθώ επαγγελματικά με την υποκριτική όσο το να κάνω ως χόμπι αυτό που αγαπώ. Επιπλέον διαθέτω ευχέρεια λόγου. Μπορείτε να δείτε υλικό στο προφίλ μου και επιπλέον πληροφορίες jennypaap

6/2/2020 - Ενδιαφέρομαι για παρουσιάστρια
ellimoustafa@yahoo.com

Γεια σας σπουδάζω Δημοσιογραφία ειμαι 21 ετών μελαχρινή ύψος 1.69 μου έχουν κάνει προτάσεις για φωτογραφισει προσώπου Αλλά ενδιαφέρομαι για παρουσιάστρια σε εκπομπή ότι θέλετε στείλτε στο email μου ευχαριστώ πολύ!!!

2/2/2020 - Ψαχνω διευθυντή φωτογραφίας
nektarioschat23@yahoo.com

Αναζητω διευθυντή φωτογραφίας με δικό του εξοπλισμό και φώτα για μίνι διαδικτυακή σειρά. Δίνεται αμοιβή

Καταχωρίστε την αγγελία σας

Στείλτε μας την αγγελία σας και θα τη δημοσιεύσουμε.
* Υποχρεωτικά πεδία