Μικρές Αγγελίες

Όλοι μας έχουμε ή ζητάμε κινηματογραφικά υλικά που περίσσεψαν και δεν τα χρειαζόμαστε. Γιατί να πάνε χαμένα; Σίγουρα ψάχνουμε ανθρώπους για τις ταινίες μας. Ας τους αναζητήσουμε από εδώ. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αλλά παρακαλούμε να μην βάζετε τηλέφωνα επικοινωνίας αλλά μόνο email.
Καταχωρήστε την αγγελία σας εδώ

24/3/2016 - Ζητείται διευθυντής φωτογραφίας/εικονολήπτης, ηχολήπτης και σκηνογράφος για ταινία μικρού μήκους

Η ταινία είναι ανεξάρτητης παραγωγής και θα γυριστεί τον Μάϊο στην Αθήνα.
Δυστυχώς δεν υπάρχει δυνατότητα αμοιβής.
Εκδήλωση ενδιαφέροντος και αποστολή βιογραφικού στο notesonfilmvpm@gmail.com

20/3/2016 - Ζητείται κοπέλα ηθοποιός για μικρού μήκους

Ζητείται κοπέλα ηθοποιός (ερασιτέχνης και μη) ερμηνευτικής ηλικίας 25-30 ετών για low budget μικρού μηκούς τανία. Η προυπηρεσία είναι αδιάφορη. Η παραγωγή είναι ανεξάρτητη. Η μικρού μήκους θα αποσταλεί σε φεστιβάλ τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Όσες ενδιαφερόμενες, καλούνται να στείλουν δύο φωτογραφίες τους, και βιογραφικό (προεραιτικό) στο mail: antyvens@yahoo.com

18/3/2016 - Ζητούνται γυναίκες ηθοποιοί

Ζητούνται γυναίκες ηθοποιοί (ηλικίας από 19 - 30) για νέα σειρά στο youtube. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο jim251990@gmail.com.

16/3/2016 - Φωτογράφος Πλατό/Παραστασεων-Βοηθός Σκηνοθέτη-Σενάριο

Ονομάζομαι Δήμητρα.
Σπουδάζω στο ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ στο Τμήμα Φωτογραφίας και Οπτιακουστικών και είμαι στο 2ο έτος.
Με ενδιαφέρει να εργαστώ στις παραπάνω θέσεις.
Αν ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε μαζί μου!
demisionta@outlook.com.gr

13/3/2016 - Ζητούνται άνδρες ηθοποιοί για μικρού μήκους

Ζητούνται άνδρες ηθοποιοί, ερμηνευτικής ηλικίας 22 - 45 ετών, για τις ανάγκες δραματικής μικρού μήκους ταινίας, με θέμα την οικογένεια.
Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν τον Απρίλιο στην Αθήνα.
Αποστολή βιογραφικών, φωτογραφιών στη διεύθυνση:
production.desk@outlook.com.gr

11/3/2016 - after effect

Ζητείται συνεργάτης με γνώσεις after effect για ταινία μικρού μήκους. Για πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email moviescreationdream@hotmail.com

11/3/2016 - Σκηνοθεσία-Σενάριο-Παραγωγή (ως Βοηθός)

Ονομάζομαι Ιωάννης Θεοδωρόπουλος και έχω σπουδάσει στο εξωτερικό Media και Cinema με Master πάνω στη Σκηνοθεσία, το Σενάριο και τη Παραγωγή.
Με ενδιαφέρει άμεσα να εργαστώ κυρίως ως βοηθός σκηνοθέτη αλλά εάν προκύψει και θέση για βοηθός σεναρίου ή παραγωγής (γενικών καθηκόντων) να είστε σίγουροι πως ενδιαφέρομαι και πως μπορώ να αντεπεξέλθω σε οποιαδήποτε ενδεχόμενη πρόκληση φέρει η καθεμιά θέση.

Αν ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε μαζί μου.

Ευχαριστώ Πολύ!

email: johnpaison@gmail.com

10/3/2016 - Μονταζ για ταινία μικρού μήκους

Καλησπέρα,

είμαι τελειόφοιτος στην σχολή καλών τεχνών του ΑΠΘ στο Τμήμα Κινηματογράφου με ειδικότητα στην σκηνοθεσία και το μοντάζ. Είμαι στην πτυχιακή μου πάνω στο μοντάζ οπότε θα με ενδιέφερε άμεσα το μοντάζ κάποιας μικρού μήκους ταινίας.

Για πληροφορίες στείλτε μήνυμα στην διεύθυνση: xaris_pasch@hotmail.com

4/3/2016 - Ζητούνται ηθοποιοί

Ζητούνται άνδρες ηθοποιοί για ταινία μικρού μήκους. Οι ρόλοι απευθύνονται σε ηλικίες ( εμφανισιακά ) 35 με 45. Η ταινία πραγματοποιείται στα πλαίσια του σεμιναρίου της Film school και δυστυχώς είναι αμισθί. Όποιος ενδιαφέρεται, κυρίως γιατί αγαπάει το σινεμά και γουστάρει να γίνονται πράγματα, μπορεί να στείλει το βιογραφικό του, με μια φωτογραφία, σε αυτό το mail: dmc1632george@hotmail.com
Τα γυρίσματα θα γίνουν στην Αθήνα και θα κρατήσουν 3 μέρες. Ευχαριστώ.

1/3/2016 - makeup

Είμαι makeup artist, έχω κάνει κάποιες μικρές δουλειές. Μακιγιάζ μου και άλλα θα βρείτε http://fb.com/makeupartistchristina

Καταχωρίστε την αγγελία σας

Στείλτε μας την αγγελία σας και θα τη δημοσιεύσουμε.
* Υποχρεωτικά πεδία