Μικρές Αγγελίες

Όλοι μας έχουμε ή ζητάμε κινηματογραφικά υλικά που περίσσεψαν και δεν τα χρειαζόμαστε. Γιατί να πάνε χαμένα; Σίγουρα ψάχνουμε ανθρώπους για τις ταινίες μας. Ας τους αναζητήσουμε από εδώ. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αλλά παρακαλούμε να μην βάζετε τηλέφωνα επικοινωνίας αλλά μόνο email.
Καταχωρήστε την αγγελία σας εδώ

15/6/2022 - ΟΜΑΔΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΩΝ
sasdeathor@hotmail.com

Είμαστε ομάδα ανθρώπων, που προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με δικό μας εξοπλισμό για γυρίσματα των project σας, αναλαμβάνουμε το μοντάζ, voice overs, τις υπηρεσίες μας και σε ρόλους ηθοποιών (ΜΕ ΑΜΟΙΒΗ). Στη κατοχή μας έχουμε, 2 σταθερές κάμερες, 1 drone, εξοπλισμό airsoft, προβολέα για βραδινά γυρίσματα, green screens και πολλά άλλα. Μέχρι στιγμής τα δικά μας project, κυκλοφορούν στο διαδίκτυο (Youtube / Facebook) και στόχος μας είναι ο κινηματογράφος. Οι ενδιαφερόμενοι / ενδιαφερόμενες σκηνοθέτες / τριες, επικοινωνήστε μαζί μας στο email: sasdeathor@hotmail.com

13/6/2022 - Αναζητώ εργασία ως κομπάρσος
marinazonorou@gmail.com

Ενδιαφέρομαι για εργασία κομπάρσου σε ταινίες ή διαφημιστικά. Είμαι 20 χρονών, σπουδάζω και μένω στην Αθήνα. Παραθέτω τα στοιχεία μου για επικοινωνία αν ενδιαφέρεστε.
marinazonorou@gmail.com

7/6/2022 - Σκηνοθέτης - Κινηματογραφιστής
mhnasoe@gmail.com

Ονομάζομαι Μιχάλης Μηνάς και μετά τις σπουδές μου στην υποκριτική σπούδασα σκηνοθεσία στην σχολή Tabula Rasa και μετά στο Εθνικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είμαι πολύ εξοικειωμένος με όλα τα σύγχρονα κινηματογραφικά μέσα (κάμερα - montage - φωτογραφία) και με αρκετή εμπειρία στον χώρο. Έχω διαρκώς φρέσκες ιδέες και πολύ όρεξη για το αντικείμενο. Μπορώ να αναλάβω την σκηνοθεσία σε serial ή σε ταινία. Για πλήρες βιογραφικό, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου, ευχαριστώ

4/6/2022 - Εύρεση οπερατερ
stelios.kazitoris0057@hotmail.com

Για τις ανάγκες που έχει η παραγωγή Box Media productions, αναζητούμε εικονολήπτη για τη δημιουργία συνεντεύξεων σε εξωτερικό χώρο, σε επώνυμους ανθρώπους. Όποιος έχει εξοπλισμό και θέλει να ενταχθεί στην ομάδα μας να στείλει μήνυμα. Τηλ 6942573496 Η ομάδα μας ξεκινάει από το μηδέν η βοήθειά σας θα είναι πολύτιμη!

3/6/2022 - Σενάριο Για Ταινία Μεγάλου Μήκους
konstantinos.velianitis@gmail.com

Καλησπέρα, ασχολούμαι με την συγγραφή σεναρίων ερασιτεχνικά και πριν λίγο καιρό ολοκλήρωσα ένα σενάριο με τίτλο Ευτοπία. Πρόκειται για ένα ψυχολογικό θρίλερ αντιρατσιστικού χαρακτήρα. Θα ήθελα να μάθω αν μπορεί να γίνει κάποια αξιολόγηση του σεναρίου μου από εσάς και ίσως να γίνει κάποια προώθηση. Ευχαριστώ πολυ!

2/6/2022 - Αναζήτηση Ηθοποιών για Ταινία Μικρού Μήκους
aloboo21@mail.com

Καλημέρα σας!
Είμαστε ομάδα φοιτητριών κινηματογράφου. Ζητούνται ηθοποιοί για ταινία μικρού μήκους. Τα γυρίσματα θα γίνουν προς τα μέσα Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, και θα διαρκέσουν 3 ημέρες.
Πιο συγκεκριμένα, αναζητούμε:
-Γυναίκα ηθοποιό, ερμηνευτικής ηλικίας 18-24, με άνεση σε intimate σκηνές με άτομα ίδιου φύλου. (Πρωταγωνιστικός Ρόλος).
-Άντρα ηθοποιό, ερμηνευτικής ηλικίας 18-24, καστανό-μελαχρινό. (Πρωταγωνιστικός Ρόλος).
-Άντρα ηθοποιό, ερμηνευτικής ηλικίας 20-27. (Υποστηρικτικός Ρόλος).
Δίνεται αμοιβή, όπως και παρέχουμε σίτιση και διαμονή κατόπιν συνεννόησης.
Δήλωση ενδιαφέροντος με φωτογραφία στο aloboo21@mail.com

1/6/2022 - ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ
agismintzirikis@gmail.com

Ζητούνται άμεσα κομπάρσοι ηλικίας έως 30 ετών για γύρισμα ταινίας μικρού μήκους την Κυριακή 5/6, 8:00 το πρωί.
Η σκηνή θα είναι σε πισίνα. Θα υπάρχει φαγητό, ποτό και δρόσισμα με βουτιές. Πολύ φιλικό περιβάλλον. Μπορείτε να έρθετε και με φίλο-η σας.
Επικοινωνήστε στο 6934150901.

27/5/2022 - Ζητείται Τελειόφοιτος ή Απόφοιτος Ηθοποιός με γνώσεις χορού
project.effieskitsa@gmail.com

Είμαι φωτογράφος και πρόσφατα ξεκίνησα σπουδές κινηματογράφου. Θέλοντας να κάνω πρακτική, αναζητώ έναν ηθοποιό τελειόφοιτο ή απόφοιτο με γνώσεις χορού για να γυρίσω ένα βίντεο πάνω σε ένα συγκεκριμένο μουσικό κομμάτι που αποτελεί έμπνευση για μένα. Δυστυχώς δεν υπάρχει αμοιβή.
Πληροφορίες καθώς και αποστολή βιογραφικών στο project.effieskitsa@gmail.com
Μπορείτε να δείτε την δουλειά μου εδώ https://effieskitsa.myportfolio.com/

27/5/2022 - βοηθος οπερατερ-βοηθος σκηνοθετη
prvl-dm@proton.me

Για ταινία μεγάλου μήκους ζητούνται α) δεύτερος βοηθός οπερατερ, β) δεύτερος βοηθός σκηνοθέτη.Εμπειρία δεν είναι απαραίτητη, θα προτιμηθούν αποφοιτοι σχολών κινηματογράφου σ' αυτές τις ειδικότητες, Αμοιβή και ασφάλιση τα νόμιμα.

26/5/2022 - Σεναριογράφος - σκηνοθέτης
allecausten@yahoo.com

Με εμπειρία στον χώρο αναλαμβάνω την συγγραφή κάποιου σεναρίου ή την σκηνοθεσία.

Καταχωρίστε την αγγελία σας

Στείλτε μας την αγγελία σας και θα τη δημοσιεύσουμε.
* Υποχρεωτικά πεδία