Μικρές Αγγελίες

Όλοι μας έχουμε ή ζητάμε κινηματογραφικά υλικά που περίσσεψαν και δεν τα χρειαζόμαστε. Γιατί να πάνε χαμένα; Σίγουρα ψάχνουμε ανθρώπους για τις ταινίες μας. Ας τους αναζητήσουμε από εδώ. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αλλά παρακαλούμε να μην βάζετε τηλέφωνα επικοινωνίας αλλά μόνο email.
Καταχωρήστε την αγγελία σας εδώ

22/1/2023 - Ζητείται ηθοποιός
uomasd@hotmail.gr

Ζητείται άντρας ηθοποιός ερμηνευτικής ηλικίας 60-68 για πτυχιακή ταινία. Τα γυρίσματα θα γίνουν στον νομό Καρδίτσας, αλλά οι πρόβες στην Αθήνα. Δεν παρέχεται αμοιβή. Τα έξοδα μετακίνησης, και διατροφής εννοείται πληρωμένα.

21/1/2023 - Σκηνοθεσία - Σενάριο
markstar1278@gmail.com

Είμαι σκηνοθέτης, σεναριογράφος και αναλαμβάνω επί πληρωμή την σκηνοθεσία αλλά και την συγγραφή σεναρίου.

21/1/2023 - Παραγωγός
angusmcfife121@gmail.com

Ζητείται εταιρεία παραγωγής για συνεργασία!

20/1/2023 - Σκηνοθέτης
sasdeathor@hotmail.com

Ονομάζομαι Deathor Rogue, είμαι σκηνοθέτης, σεναριογράφος, ηθοποιός, μοντέρ και κάμεραμαν.Αναλαμβάνω ( επί πληρωμή ) σκηνοθεσία ταινιών και ότι αφορά στο θέμα των ταινιών. Στο θέμα ηθοποιίας βρίσκομαι στο χώρο από το 1999, πρόσφατες συνεργασίες με τον AlphaTv (Οικογενειακές Ιστορίες & Αμφιβολίες) καθώς και στο θέμα σκηνοθεσίας, έγινε παρουσίαση της ταινίας μου στο 13ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Λουτράκι. Οι ενδιαφερόμενοι / ες επικοινωνία μέσω email

16/1/2023 - ηθοποιος
john.kara1703@gmail.com

Προσφερω τις υπηρεσιες μου ως ηθοποιος σε project ταινιων μικρού μήκους, επεισόδια, τηλ. παραγωγές. Προσφατη συμμετοχη σε σειρα αυτοτελων εισοδιων του alpha tv με προταγωνιστικο ρολο καθως και θεατρικη εμπειρια 10 ετων.

16/1/2023 - παραγωγή σειράς ντοκυμανταίρ και ταινιών μικρού μήκους
symeone4@yahoo.gr

O σκηνοθέτης Γιώργος Συμεωνίδης αναζητά συνεργάτες για την κινηματογραφική του ομάδα με γνώσεις σe photoshop, blender, unreal engine. Καθώς και οποιοδήποτε πρόγραμμα animation.

15/1/2023 - Αναζήτηση σεναρίων
92artplace@gmail.com

Αναζητούνται σενάρια για μικρού μήκους ταινίες οι οποίες θα γυρίζονται στα πλαίσια ασκήσεων μαθητών τμήματος υποκριτικής. Όλα τα είδη δεκτά. Καλό θα είναι τα σενάρια να δίνουν τη δυνατότητα να μην υπερβούμε τα 8 λεπτά. Θα χαρούμε πολύ να λάβουμε σενάρια και θα είναι χαρά μας να τα χρησιμοποιήσουμε ως άσκηση. Για πληροφορίες και αποστολές σεναρίων: 92artplace@gmail.com

10/1/2023 - Γυναίκα για διαφημιστικά μόδας
stamulee@gmail.com

Γειά σας. Είμαι βιντεογράφος και σπουδάζω σκηνοθεσία και αναζητώ γυναίκα 18-35 για συνεργασία με σκοπό την δημιουργία βίντεο μόδας κυρίως για παπούτσια. Υπάρχει αμοιβή.

10/1/2023 - Δ/ντης Φωτογραφιας - Σκηνοθέτης - μοντέρ
videostefanis21@gmail.com

Σκηνοθέτης - Δ/ντης φωτογραφίας - Μοντέρ αναλαμβάνω ταινίες, video clip, μικρού μήκους, πιλότους, youtube projects, σπουδαστικές εργασίες, φωτογραφήσεις eshop και promotion projects. Επίσης αναλαμβάνω διορθώσεις σεναρίων. Κάνω μοντάζ σε premier, final cut, Avid ή davinci. Κάτοχος μεγάλης γκάμας επαγγελματικού εξοπλισμού BlackMagic Design, Dji, Fujifilm, Godox κ.λπ., με ιδιωτικό studio - πλατό. Αναλαμβάνω πλήθος εργασιών με όρεξη και δημιουργικότητα. Είμαι ανοιχτός και σε low budget προτάσεις. Μπορείτε να με βρείτε στο mail μου ή στο κινητό μου τηλέφωνο 6971574763.

10/1/2023 - Αναζήτηση έμπειρου εικονολήπτη
valeriapapastavr1994@gmail.com

Αναζητώ έμπειρο εικονολήπτη με δικό του εξοπλισμό για τα γυρίσματα μίας ταινίας μικρού μήκους με γυρίσματα τέλος Φεβρουαρίου, δίνεται αμοιβή.

Καταχωρίστε την αγγελία σας

Στείλτε μας την αγγελία σας και θα τη δημοσιεύσουμε.
* Υποχρεωτικά πεδία