Μικρές Αγγελίες

Όλοι μας έχουμε ή ζητάμε κινηματογραφικά υλικά που περίσσεψαν και δεν τα χρειαζόμαστε. Γιατί να πάνε χαμένα; Σίγουρα ψάχνουμε ανθρώπους για τις ταινίες μας. Ας τους αναζητήσουμε από εδώ. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αλλά παρακαλούμε να μην βάζετε τηλέφωνα επικοινωνίας αλλά μόνο email.
Καταχωρήστε την αγγελία σας εδώ

1/7/2020 - Μουσική για Κινούμενες Εικόνες
konstantinos.lesgidis@gmail.com

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Λεσγίδης και γράφω μουσική για ταινίες, ντοκυμαντέρ και τηλεόραση. Έχοντας εμπειρία σε πολλά διαφορετικά είδη μουσικής και παραγωγής -από hip hop sampling, μέχρι ορχηστρική σύνθεση αναλαμβάνω την μουσική επιμελεια από minimal ατμόσφαιρες εώς πλήρη ορχηστρική σύνθεση. Περιηγηθείτε στο site μου για δείγματα της δουλειάς μου: https://konstantinoslesgidis.com/

1/7/2020 - Σκηνικά
panagiotismichailidhs@gmail.com

Αναλαμβάνω την κατασκευή σκηνικών θέατρου, καθώς και θεατρικών και κινηματογραφικών αντικειμένων

26/6/2020 - Συγγραφέας Σεναριογράφος
styga7@gmail.com

Είμαι συγγραφέας σεναριογράφος έχω έτοιμα σενάρια για κινηματογραφική ταινία μεγάλου μήκους μικρού μήκους Θεατρικά για ενήλικες και όπερα Παιδική σκηνή σε πεζό λόγο και ποιητικό. Όποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει μαζί μου

23/6/2020 - Δημιουργία Ομάδας
pantorino@hotmail.com

Ψάχνω άτομα που ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν και αγαπάνε τον κινηματογράφο αλλά και το θέατρο στην περιοχή της Αθήνας.

18/6/2020 - Τελειόφοιτος / πρόσφατα απόφοιτος για ΘΕΣΗ ΒΟΗΘΟΥ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ, ταινία μεγάλου μήκους
info@operoptima.com

Διαθέτουμε ελεύθερη θέση βοηθού σκηνοθέτη σε αγγλόφωνη ταινία μεγάλου μήκους θρίλερ / τρόμου, τοποθετημένη στην σύγχρονη Αθήνα. Τα γυρίσματα είναι προγραμματισμένα για το καλοκαίρι 2020 (περιοχή Εξαρχείων) και προβλέπεται να διαρκέσουν 2,5 εβδομάδες.

15/6/2020 - Ζητείται ηχολήπτης - ηχολήπτρια
gio.kaltsas@gmail.com

Ζητείται ηχολήπτης - ηχολήπτρια με ή χωρίς δικό του εξοπλισμό για γυρίσματα ταινίας μικρού μήκους φουτουριστικού χαρακτήρα και ύφους η οποία θα γυριστεί τον Οκτώβριο στην Αθήνα. Πρόκειται για σενάριο τμήματος δημιουργικής γραφής. Τα γυρίσματα θα είναι 5-6 περίπου ημέρες. Υπάρχει δυνατότητα συμβολικής αμοιβής.
Επικοινωνία στο 92artplace@gmail.com

12/6/2020 - ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΠΙΛΟΤΟ ΣΕΙΡΑΣ
kiriazisantonis28@gmail.com

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ 25-35 ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΝΕΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΕΙΡΩΝ. Η ΟΝΤΙΣΙΟΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ [μια ολοσωμη και μια προφιλ]. ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
kalaitzis.info@gmail.com
kiriazisantonis28@gmail.com
ΣΕΝΑΡΙΟ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ

8/6/2020 - Ζητούνται τελειόφοιτοι & πρόσφατα απόφοιτοι για βοηθοί crew, ταινία μεγάλου μήκους
antonarap@operoptima.com

Διαθέτουμε ελεύθερες θέσεις βοηθων συνεργείου σε αγγλόφωνη ταινία μεγάλου μήκους θρίλερ / τρόμου, τοποθετημένη στην σύγχρονη Αθήνα. Τα γυρίσματα είναι προγραμματισμένα για το καλοκαιρι 2020 (περιοχή Eξαρχείων) και προβλέπεται να διαρκέσουν 2,5 εβδομάδες.
Αναζητούμε βοηθούς στα τμήματα:
-Φωτισμού (gaffer/ ηλεκτρολόγος)
-Ενδυματολογίας και Σκηνογραφίας
-Παραγωγής
-Ρακορ και κλακέτα
Επικοινωνία: info@operoptima.com

4/6/2020 - Casting Call
geoevd@gmail.com

Αναζητούνται ηθοποιοί για να παίξουν εθελοντικά σε μικρού μήκους ταινία, μέρος πτυχιακής εργασίας για την SAE Creative Media Institute. Το σενάριο της ταινίας, με όνομα Night Grind, κινείται στα πλαίσια του ρεύματος του film noir. Τα γυρίσματα είναι προγραμματισμένα από τις 5 - 10 Ιουλίου στην Αθήνα και οι κάμερες που θα χρησιμοποιηθούν είναι η Black Magic Ursa Mini, Black Magic Pocket και Sony a7iii.
Αναζητούνται :
3 άντρες ηλικίας 18 – 25 ετών.
1 γυναίκα ηλικίας 20 – 30 ετών
1 άντρας ηλικίας 30 – 50 ετών
Θα πραγματοποιηθεί casting σε χώρο της σχολής - Κοραή 2 , Μοσχάτο – την Δευτέρα 15 Ιουνίου.
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μαζί μου μέσω email στέλνοντας μου, μια φωτογραφία τους, πιθανό βιογραφικό και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.
Για περισσότερες πληροφορίες: Τηλ. : 6977029379
Email : geoevd@gmail.com
Ευχαριστώ πολύ!

3/6/2020 - Συνεργάτης για εύρεση πόρων/ χορηγών
shortfilmproject2021@gmail.com

Ψάχνουμε κάποιον που να έχει ασχοληθεί με την εύρεση πόρων και χορηγών για την υλοποίηση διακεκριμένου σεναρίου. Αν κάποιος έχει ασχοληθεί με αυτό το κομμάτι ή έχει γνώσεις marketing και θέλει να βοηθήσει μπορεί να μας στείλει στο email shortfilmproject2021@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες.

Καταχωρίστε την αγγελία σας

Στείλτε μας την αγγελία σας και θα τη δημοσιεύσουμε.
* Υποχρεωτικά πεδία