Μικρές Αγγελίες

Όλοι μας έχουμε ή ζητάμε κινηματογραφικά υλικά που περίσσεψαν και δεν τα χρειαζόμαστε. Γιατί να πάνε χαμένα; Σίγουρα ψάχνουμε ανθρώπους για τις ταινίες μας. Ας τους αναζητήσουμε από εδώ. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αλλά παρακαλούμε να μην βάζετε τηλέφωνα επικοινωνίας αλλά μόνο email.
Καταχωρήστε την αγγελία σας εδώ

25/4/2021 - video clip για indie μπάντα
angelkf65@yahoo.gr

Αγγλόφωνο indie συγκρότημα με βρετανικό ήχο ζητά σκηνοθέτη ή animator για τη δημιουργία video clip. Το μπάτζετ είναι περιορισμένο και η αμοιβή θα εξαρτηθεί από το κόστος της παραγωγής.

23/4/2021 - Ζητείται μακιγιέζ/make up artist
stelios.kazitoris0057@hotmail.com

Καλησπέρα! Ζητείται μακιγιέζ/make up artist για τις ανάγκες σπουδαστικής μικρού μήκους ταινίας. Δυστυχώς δεν διατίθεται αμοιβή. Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν εντός Αττικής μεσα στην μεγάλη εβδομάδα και μετα το πασχά Στο αμονη κορινθίας. Θα διατεθεί διαμόνη. Όποιος/α ενδιαφέρεται μπορεί να στείλει στο mail. Ευχαριστώ!

21/4/2021 - Ζητείται μακιγιέζ/make up artist
antyvens@hotmail.com

Καλησπέρα! Ζητείται μακιγιέζ/make up artist για τις ανάγκες σπουδαστικής μικρού μήκους ταινίας. Δυστυχώς δεν διατίθεται αμοιβή. Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν εντός Αττικής. Όποιος/α ενδιαφέρεται μπορεί να στείλει στο mail. Ευχαριστώ!

20/4/2021 - Ηθοποιοί για ταινία μικρού μήκους
casting@justrec.gr

Για τις ανάγκες ταινίας μικρού μήκους αναζητούνται ηθοποιοί, (2 άντρες, 1 γυναίκα) ηλικίας 35-45 χρονών. Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα τον προσεχή Οκτώβρη και θα διαρκέσουν 2 ημέρες. Αποστολή βιογραφικών με φωτογραφία και συνδέσμων προηγούμενων project θα εκτιμηθεί.

19/4/2021 - διευθυντης φωτογραφιας- cameraman
tcoating@mail.com

Διευθυντης φωτογραφιας, εμπειρος, αναλαμβανω προτζεκτ καθε τυπου, ταξιδευω παντου. Κατοχος εξοπλισμου.

19/4/2021 - Ζητείται Άτομο για Πρότζεκτ στο YouTube
palierakisg@gmail.com

Καλησπέρα. Ζητείται άτομο για να καλύψει τις ανάγκες εκτελεστικού παραγωγού / γενικών καθηκόντων για τις ανάγκες μιας διαδικτυακής εκπομπής στο YouTube. Ηλικίες 18-25. Χρηματική αμοιβή δεν διατίθεται. Περιοχή: Αθήνα. Email Επικοινωνίας : palierakisg@gmail.com

16/4/2021 - Δ.Φωτογραφίας
stelios.kazitoris007@hotmail.com

Για τις ανάγκες ταινίας μικρού μήκους του metropolitan college αναζητάμε Δ φωτογραφίας με εξωπλισμό (καμερα, gimbal, φωτα, τριποδα) για 2 βδομάδες. Τα γυρίσματα ξεκινάνε 19 Απριλίου και τα εξωτερικά μετα το πάσχα του 2021. στο mail stelios.kazitoris0057@hotmail.com ενα τηλεφωονο επικοινονίας. Το έργο "uninvited" περιγράφει την ιστορία της 23χρονης Χριστίνας, ένος καταπιεσμένου αλλά Κάι κοινωνικού κοριτσιού που αναγκάζεται να εγκαταλείψει τα όνειρά της εξαιτίας της αυταρχικής μητέρας της και της ανάγκης της για επιβίωση.

15/4/2021 - Ταινια/σειρα/διαφημιση
Mariakarnesi17@gmail.com

Καλησπέρα σας ονομάζομαι Μαρία είμαι 18 έχω ύψος γύρω στο 1 68 είμαι γύρω στα 90 κιλά έχω παραπάνω κιλά είμαι μισή Ελληνίδα μισή Ρωσίδα Θα με ενδιέφερε να παίξω σε κάποια ταινία μικρού μήκους σειρά ή το οτιδήποτε με αμοιβή σοβαρές προτάσεις μόνο παρακαλώ γιατί έχω επιφυλαξεις Άμα υπάρχει κάποια σοβαρή πρόταση Μπορείτε να μου στείλετε στο e-mail πού αναγράφω

14/4/2021 - Ηθοποιός / Μουσικός
lydiavrachneli@gmail.com

Ψάχνω να κάνω το πρώτο μου βήμα στον χώρο του κινηματογράφου. Είμαι 18 ετών, χωρίς εμπειρία την οποία και θέλω να αποκτήσω.

13/4/2021 - ηθοποιος
elenitsaganoy@gmail.com

είμαι ηθοποιος και θα ήθελα να παίξω σε ταινία η διαφήμιση

Καταχωρίστε την αγγελία σας

Στείλτε μας την αγγελία σας και θα τη δημοσιεύσουμε.
* Υποχρεωτικά πεδία