Μικρές Αγγελίες

Όλοι μας έχουμε ή ζητάμε κινηματογραφικά υλικά που περίσσεψαν και δεν τα χρειαζόμαστε. Γιατί να πάνε χαμένα; Σίγουρα ψάχνουμε ανθρώπους για τις ταινίες μας. Ας τους αναζητήσουμε από εδώ. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αλλά παρακαλούμε να μην βάζετε τηλέφωνα επικοινωνίας αλλά μόνο email.
Καταχωρήστε την αγγελία σας εδώ

21/2/2018 - Γυναίκες ηθοποιοί για screen tests
ed-productions@hotmail.com

Ζητούνται γυναίκες ηθοποιοί, άνω των 18 ετών, για screen tests που θα γίνουν στην Αθήνα και θα χρησιμοποιηθούν, για πειραματική ταινία. Η ταινία θα σταλεί σε αντίστοιχα φεστιβάλ. Οι ενδιαφερόμενες, θα πρέπει να στείλουν φωτογραφίες, στη διεύθυνση ed-productions@hotmail.com

19/2/2018 - Ηθοποιοί για ταινία μικρού μήκους.
redlightfilmsco@gmail.com

Αναζητούμε ηθοποιούς άντρες & γυναίκες, ηλικία από 25 ως 40 ετών για την ταινία μικρού μήκους - ψυχολογικό θρίλερ (δυστυχώς δεν δίνεται αμοιβή) 
Βιογραφικά στο redlightfilmsco@gmail.com

17/2/2018 - Συμμετοχή και συνεργασία σε κανάλι youtube
jim251990@gmail.com

Ψάχνουμε νέους και νέες (ηθοποιούς, σεναριογράφους, κινηματογραφιστές, social manager κτλ.) από 18 μέχρι 25 (σπουδαστές αλλά και πιο έμπειρους) που θέλουν να συμμετάσχουν και να βοηθήσουν στο κανάλι μας που έχουμε στο youtube (https://www.youtube.com/channel/UCSCpFnJUB4Nh1Gn67V0RBPQ). Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μας email στο faketrailers0@gmail.com. Μόνο σοβαρές προτάσεις και υπεύθυνα άτομα.

15/2/2018 - DJI Ronin Ενοικίαση (3-AXIS STABILIZED HANDHELD GIMBAL SYSTEM)
info@shortcat.gr

DJI Ronin(3-AXIS STABILIZED HANDHELD GIMBAL SYSTEM)
Με το thumb controller & δύο μπαταρίες. Με την βαλίτσα μεταφοράς.
Κόστος ενοικίασης:
60 ευρώ / ημέρα
150 ευρώ / 3 ημέρες
250 / εβδομάδα

13/2/2018 - SuperHeroFilms
epicsuperherofilmsgr@gmail.com

Ζητούμε σεναριογράφο για υπερωριακές ταινίες γνωστών υπερ ήροων κόμικ με σκοπό δημιουργία πρωτοποριακών ταινιών μικρού μήκους που θα αποσταλούν σε μεγάλα αμερικανικά στούντιο ως δείγμα δουλειάς. Δεν υπάρχει αμοιβή όμως η παραγωγή καλύπτει την δημιουργία αναγκαίων κοστουμιων. Μόνο σοβαρες προτάσεις στο παρακάτω email και μόνο υπεύθυνα άτομα. epicsuperherofilmsgr@gmail.com

13/2/2018 - Ζητείται μπούμαν
blueshineltd@gmail.com

Ζητείται μπούμαν με δικό του εξοπλισμό για συμμετοχή σε ταινία μικρού μήκους. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να στείλει μήνυμα στο e-mail.

8/2/2018 - Sound Design
justleko6@gmail.com

Είμαι νέος, έμπειρος sound engineer & sound designer με εξειδίκευση σε κινηματογραφικές εφαρμογές και post production. Αναλαμβάνω μαζί με συνεργάτες μικρού καθώς και μεγάλου μήκους ταινίες για τις ανάγκες του ήχου από την ηχογράφηση μέχρι και την τελική μίξη.
EMAIL: konstantinos.lesgidis@gmail.com
Κινητό: 6945622858 / 6987887842

4/2/2018 - Ζητειται αντρας και γυναικα ηθοποιος για ταινια μικρου μηκους
antyvens@hotmail.com

Ζητούνται ηθοποιοί, άντρας και γυναίκα, ερμηνευτικής ηλικίας 25-30 για δυστοπική sci fi ταινία μικρού μήκους. Αποστολή βιογραφικών στο antyvens@hotmail.com

2/2/2018 - Ηθοποιοί για θέατρο & ταινία μικρού μήκους
nektarioschat23@yahoo.com

Αναζητούμε ηθοποιούς άντρες & γυναίκες, ηλικία από 25 ως 40 ετών για την ταινία μικρού μήκους - ψυχολογικό θρίλερ (δυστυχώς δεν δίνεται αμοιβή) & για το θέατρο - μαύρη κωμωδία (δίνεται αμοιβή).
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο email: nektarioschat23@yahoo.com

1/2/2018 - Ζητώ γυναίκα και άνδρα ηθοποιό για ταινία μικρού μήκους
tsiap21@gmail.com

Για τις ανάγκες πρωταγωνιστικών ρόλων ταινίας μικρού μήκους ζητείται γυναίκα ηθοποιός 35-38 χρόνων με μαύρα μαλλιά (κατά προτίμηση) και μεσογειακό σώμα.
Ζητείται άντρας 40-45 χρόνων μετρίου αναστήματος.
Οι ακροάσεις θα πραγματοποιηθούν το καλοκαίρι 2018. Μπορείτε να στείλε στο tsiap21@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες και βιογραφικά. Δεν υπάρχει παραγωγή προς το παρών.

Καταχωρίστε την αγγελία σας

Στείλτε μας την αγγελία σας και θα τη δημοσιεύσουμε.
* Υποχρεωτικά πεδία