Μικρές Αγγελίες

Όλοι μας έχουμε ή ζητάμε κινηματογραφικά υλικά που περίσσεψαν και δεν τα χρειαζόμαστε. Γιατί να πάνε χαμένα; Σίγουρα ψάχνουμε ανθρώπους για τις ταινίες μας. Ας τους αναζητήσουμε από εδώ. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αλλά παρακαλούμε να μην βάζετε τηλέφωνα επικοινωνίας αλλά μόνο email.
Καταχωρήστε την αγγελία σας εδώ

12/2/2019 - Αναζήτηση ηθοποιών
bill_bkk@hotmail.gr

Ονομάζομαι Βασίλης Κατσίκης και είμαι φοιτητής σκηνοθεσίας στο New York college στην Αθήνα. Αναζητώ γυναίκα ηθοποιό εμφανίσιμη, ηλικίας από 20 έως 25 ετών για ρόλο σε πτυχιακή ταινία μικρού μήκους. Δίνεται συμβολική αμοιβή.

11/2/2019 - Ζητείται επαγγελματίας ηχολήπτης για ταινία μικρού μήκους.
film.productions.greece@gmail.com

Ζητείται επαγγελματίας ηχολήπτης για ταινία μικρού μήκους η οποία θα γυριστεί αρχές Μαρτίου στην Αθήνα. ΜΕ ΑΜΟΙΒΉ. Τα γυρίσματα θα κρατήσουν 3 ημέρες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο email film.productions.greece@gmail.com στέλνοντας το βιογραφικό τους.
Ευχαριστούμε.

6/2/2019 - Αναζητώ ηθοποιούς για σπουδαστική εργασία
sofiacreartive@gmail.com

Καλησπέρα σας!
Είμαι σπουδάστρια σκηνοθεσίας και στα πλαίσια εξαμηνιαίας εργασίας αναζητώ άντρες και γυναίκες ηθοποιούς ερμηνευτικής ηλικίας 30-50.Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν αυτό το Σάββατο 9/2.Για αποστολή βιογραφικών και περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο e-mail:
sofiacreartive@gmail.com
(Δεν διατίθεται αμοιβή)

5/2/2019 - Αναζητούνται ηθοποιοί για ταινία μικρού μήκους
videostefanis21@gmail.com

Αναζητούνται ένας άνδρας και μία γυναίκα έως 30 χρονών ερμηνευτικής ηλικίας για ταινία μικρού μήκους. Η ταινία είναι γύρισμα μίας ημέρας δυστηχώς είναι χαμηλού μπάτζετ και δεν δίνεται αμοιβή, πληρώνω τα μεταφορικά και στο μαγαζί που θα γίνει το γύρισμα μετά το γύρισμα φαγητό ποτό. Το γύρισμα θα γίνει στην Αθήνα. Η ταινία είναι σπουδαστική και θα σταλεί σε αρκετά φεστιβάλ μικρού μήκους της Ελλάδας.
EMAIL: Videostefanis21@gmail.com

4/2/2019 - Αναζητώ Σκηνοθέτη ή Παραγωγό για σενάρια
nektarioschat23@yahoo.com

Καλησπέρα σας!
Αναζητώ σκηνοθέτη ή παραγωγό για σενάρια μίνι σειράς, ταινίας, τηλεοπτικό σίριαλ ή θεατρικό έργο.
Τα σενάρια είναι είδους μαύρης κωμωδίας, θρίλερ - μυστηρίου, κωμωδία.
Email Επικοινωνίας: nektarioschat23@yahoo.com

31/1/2019 - Ηχολήπτης-Sound Designer
theodore.kontonis@gmail.com

Καλησπέρα! Ονομάζομαι Θοδωρής και είμαι μουσικός-ηχολήπτης. Στην παρούσα φάση θέλω να συλλέξω εμπειρία και να φτιάξω ένα portfolio. Κατόπιν τούτου, προσφέρω δωρεάν υπηρεσίες επεξεργασίας-μίξης ήχου καθώς και sound design.
Email επικοινωνίας: theodore.kontonis@gmail.com
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

30/1/2019 - Ζητούνται ηθοποιοί για βίντεοκλίπ
dimitrios.asproloupos@gmail.com

Για τις ανάγκες videoclip ψάχνουμε:
Γυναίκα και άντρα ερμηνευτικής ηλικίας 25 - 30
Οι ενδιαφερόμενες/οι παρακαλώ να στείλουν βιογραφικό και πρόσφατες φωτογραφίες τους στο dimitrios.asproloupos@gmail.com με θέμα "WOTS video"
Τα γυρίσματα θα είναι μιας μέρας μεταξύ μέσα και τέλη Φεβρουαρίου και ο ρόλος είναι με αμοιβή.

27/1/2019 - Κρουστός μουσικος
anastasis_percussion@yahoo.gr

Κρουστός μουσικός, με μεγάλη γκάμα κρουστών οργάνων απ ολο το κόσμο...(ιδιόφονων και μεμβρανόφονων) αναζητεί συνεργασία με ηθοποιό για αφηγήσεις κλπ...email: anastasis_percussion@ yahoo.gr

23/1/2019 - ΖΗΤΕΊΤΑΙ ΓΥΝΑΊΚΑ ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΉΣ ΗΛΙΚΊΑΣ 35 - 45
anargyrospapatheodorou@gmail.com

Ζητείται γυναίκα ηθοποιός, ερμηνευτικής ηλικίας 35- 45 για πτυχιακή ταινία μικρού μήκους.Η ταινία θα συμμετέχει σε φεστιβάλ.
Δυστυχώς δεν διατίθεται αμοιβή διότι η ταινία είναι σπουδαστική. Αποστολή φωτογραφιών και βιογραφικού στο email anargyrospapatheodorou@gmail.com

22/1/2019 - Ζητούνται ηθοποιοί
crewfilms@gmail.com

Ζητούνται ηθοποιοί εθελοντικά για ταινία μικρού μήκους ηλικίας 15~20. Τα γυρίσματα θα γίνουν στην Καστοριά καλοκαίρι. Για περισσότερες πληροφορίες
Email :crewfilms@gmail.com
Instagram : crew_films
Facebook: https://goo.gl/19Q12v

Καταχωρίστε την αγγελία σας

Στείλτε μας την αγγελία σας και θα τη δημοσιεύσουμε.
* Υποχρεωτικά πεδία