Μικρές Αγγελίες

Όλοι μας έχουμε ή ζητάμε κινηματογραφικά υλικά που περίσσεψαν και δεν τα χρειαζόμαστε. Γιατί να πάνε χαμένα; Σίγουρα ψάχνουμε ανθρώπους για τις ταινίες μας. Ας τους αναζητήσουμε από εδώ. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αλλά παρακαλούμε να μην βάζετε τηλέφωνα επικοινωνίας αλλά μόνο email.
Καταχωρήστε την αγγελία σας εδώ

19/4/2021 - Ζητείται Άτομο για Πρότζεκτ στο YouTube
palierakisg@gmail.com

Καλησπέρα. Ζητείται άτομο για να καλύψει τις ανάγκες εκτελεστικού παραγωγού / γενικών καθηκόντων για τις ανάγκες μιας διαδικτυακής εκπομπής στο YouTube. Ηλικίες 18-25. Χρηματική αμοιβή δεν διατίθεται. Περιοχή: Αθήνα. Email Επικοινωνίας : palierakisg@gmail.com

16/4/2021 - Δ.Φωτογραφίας
stelios.kazitoris007@hotmail.com

Για τις ανάγκες ταινίας μικρού μήκους του metropolitan college αναζητάμε Δ φωτογραφίας με εξωπλισμό (καμερα, gimbal, φωτα, τριποδα) για 2 βδομάδες. Τα γυρίσματα ξεκινάνε 19 Απριλίου και τα εξωτερικά μετα το πάσχα του 2021. στο mail stelios.kazitoris0057@hotmail.com ενα τηλεφωονο επικοινονίας. Το έργο "uninvited" περιγράφει την ιστορία της 23χρονης Χριστίνας, ένος καταπιεσμένου αλλά Κάι κοινωνικού κοριτσιού που αναγκάζεται να εγκαταλείψει τα όνειρά της εξαιτίας της αυταρχικής μητέρας της και της ανάγκης της για επιβίωση.

15/4/2021 - Ταινια/σειρα/διαφημιση
Mariakarnesi17@gmail.com

Καλησπέρα σας ονομάζομαι Μαρία είμαι 18 έχω ύψος γύρω στο 1 68 είμαι γύρω στα 90 κιλά έχω παραπάνω κιλά είμαι μισή Ελληνίδα μισή Ρωσίδα Θα με ενδιέφερε να παίξω σε κάποια ταινία μικρού μήκους σειρά ή το οτιδήποτε με αμοιβή σοβαρές προτάσεις μόνο παρακαλώ γιατί έχω επιφυλαξεις Άμα υπάρχει κάποια σοβαρή πρόταση Μπορείτε να μου στείλετε στο e-mail πού αναγράφω

14/4/2021 - Ηθοποιός / Μουσικός
lydiavrachneli@gmail.com

Ψάχνω να κάνω το πρώτο μου βήμα στον χώρο του κινηματογράφου. Είμαι 18 ετών, χωρίς εμπειρία την οποία και θέλω να αποκτήσω.

13/4/2021 - ηθοποιος
elenitsaganoy@gmail.com

είμαι ηθοποιος και θα ήθελα να παίξω σε ταινία η διαφήμιση

10/4/2021 - Uninvited (short film)
stelios.kazitoris0057@hotmail.com

Για τις ανάγκες ταινίας μικρού μήκους του metropolitan college αναζητάμε άνδρα 24 χρόνων με μηχανάκι για μια μέρα. Τα γυρίσματα ξεκινάνε 19 Απριλίου 2021. Να αποσταλεί βιογραφικό στο mail stelios.kazitoris0057@hotmail.com. Το έργο "uninvited" περιγράφει την ιστορία της 23χρονης Χριστίνας, ένος καταπιεσμένου αλλά Κάι κοινωνικού κοριτσιού που αναγκάζεται να εγκαταλείψει τα όνειρά της εξαιτίας της αυταρχικής μητέρας της και της ανάγκης της για επιβίωση.

9/4/2021 - Ζητούνται ηθοποιοί για ταινία μικρού μήκους
gkleanthous.mob@gmail.com

Ζητούνται άτομα ηλικίας 17 - 60 ετών, για συμμετοχή σε ταινία μικρού μήκους στην Αθήνα. Απαραίτητο ύψος να είναι γύρω στο 1.40m

8/4/2021 - Αναζητηση
petroumaria11@gmail.com

Καλησπερα σας!Εδιαφερομαι να συμμετεχω σε διαφορα project!σειρες,ταινιες.Ειμαι 26ετων!Με ομορφα χαρακτηριστικα~Δεν εχω προηγουμενη εμπειρια!

7/4/2021 - Ζητάμε μοντέρ
ixnistoskotadi@gmail.com

Αναζητάμε μοντέρ για την ομάδα μοντάζ της σειράς ντοκιμαντέρ (εγκλήματος) Ίχνη στο Σκοτάδι. Ο μοντέρ πρέπει να γνωρήζει καλά το πρόγραμμα premiere της adobe και να έχει δικό του μηχάνημα

31/3/2021 - Ζητείται εμφανίσιμη κοπέλα ηθοποιός ή μοντέλο 24-26
agismintzirikis@gmail.com

Ζητείται εμφανίσιμη κοπέλα ηοποιός ή μοντέλο 24-26 με ωραίο χαμόγελο για μικρό ρόλο σε ταινία μικρού μήκους. Το γύρισμα είναι Κυριακή 4/4/21 μέσα σε εστιατόριο. Αμοιβή ναι.

Καταχωρίστε την αγγελία σας

Στείλτε μας την αγγελία σας και θα τη δημοσιεύσουμε.
* Υποχρεωτικά πεδία