Μικρές Αγγελίες

Όλοι μας έχουμε ή ζητάμε κινηματογραφικά υλικά που περίσσεψαν και δεν τα χρειαζόμαστε. Γιατί να πάνε χαμένα; Σίγουρα ψάχνουμε ανθρώπους για τις ταινίες μας. Ας τους αναζητήσουμε από εδώ. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αλλά παρακαλούμε να μην βάζετε τηλέφωνα επικοινωνίας αλλά μόνο email.
Καταχωρήστε την αγγελία σας εδώ

19/8/2022 - ΓΥΝΑΙΚΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ
hkostogl@hotmail.com

Αναζητούμε γυναίκα ηθοποιό σε ηλικία 20-25 για την συμμετοχή της σε ταινία μικρού μήκους. Παρακαλώ η κάθε ενδιαφερομενη να στείλει και φωτογραφίες. Δυστυχώς δεν διατίθεται αμοιβή

14/8/2022 - Ζητούνται ηθοποιοί
kallitechnikesaggelies@gmail.com

Η Baby D Productions και ο σκηνοθέτης Dimitris Raft αναζητούν έναν άνδρα 35-45 (ερμηνευτική ηλικία) & μια γυναίκα 30-45 (ερμηνευτική ηλικία) για τις ανάγκες δυο ρόλων στη νέα του ταινία "The Gimp and the Hitman". Η ταινία θα γυριστεί στην Αθήνα 29/8-18/9 και οι δυο ρόλοι αυτοί θα έχουν γυρίσματα για 2-3 και 4-5 μέρες αντίστοιχα.
Πρόκειται για αγγλόφωνη κωμωδία. Για τον άνδρα δεν χρειάζεται αγγλική προφορά. Η γυναίκα θα πρέπει να μπορεί να μιμηθεί ενδεχομένως κάποια προφορά. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι/ες να στείλουν άμεσα βιογραφικό με πρόσφατες φωτογραφίες στο actorsandextrasgreece@gmail.com με θέμα "ΤΑΙΝΙΑ 2022".

14/8/2022 - ΤΟ ΞΟΑΝΟ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ
anton.dion.1971@gmail.com

Καλημέρα και καλά μπάνια. Ονομάζομαι Διονύσιος Αντωνάτος. Είμαι ερασιτέχνης συγγραφέας μυθοπλασιών. Αν ενδιαφέρεται κάποιος σκηνοθέτης, σεναριογράφος, παράγωγος, ηθοποιός, ειδικός στην 7η τέχνη, για κάτι ξεχωριστό από τα τετριμμένα θέματα που κυκλοφορούν αφειδώς στον χώρο, για μια ιστορία που θα συνταράξει όλη την Ελλάδα και όχι μόνο, θα ήταν χαρά μου να συνεργαστώ. Μια ματιά και κανείς δεν ξέρει. Ευχαριστώ και είναι τιμή μου να μπορώ να επικοινωνώ μαζί σας. Συνεχίστε την αγαπημένη προσπάθεια και να ονειρεύεστε ευτυχία, προτερήματα και καλοσύνη.

12/8/2022 - CASTING CALL
dreamnomoremovie@gmail.com

Για την μικρού μήκους ταινία "Dream no more" ζητείται γυναίκα ηθοποιός, ερμηνευτικής ηλικίας 25 με 33 ετών για τον κεντρικό ρόλο. Πρόκειται για ταινία μικρού μήκους, τα γυρίσματα της οποίας θα αρχίσουν στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2022. Προηγούμενη εμπειρία δεν είναι απαραίτητη, αλλά καλοδεχούμενη. Δίνεται αμοιβή κατόπιν συμφωνίας και καλύπτονται έξοδα μετακίνησης και διατροφής στην διάρκεια των γυρισμάτων. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να στείλετε ένα σύντομο βιογραφικό με φωτογραφίες στην διεύθυνση: dreamnomoremovie@gmail.com

10/8/2022 - Σενάριο ταινίας είδος crime drama
jimkitidis@gmail.com

To σενάριο προορίζονταν για διήγημα μιας και είναι μόνο 80 σελίδες. Στο στυλ ταινιών Naked,Made in Britain,Permanent Vacation κτλ. Διορθώσεις, επέκταση σκηνών και αλλαγές στο στόρυ επιτρέπονται.

1/8/2022 - Έτοιμο σενάριο ταινιας
Anagnostou1984anthrakia@gmail.com

Καλησπέρα σας ονομάζομαι Αναγνώστου Αργυρίος και έχω ετοιμάσει ένα σενάριο δράσης που έχει να κάνει με έναν θησαυρό κρυμμένο από την εποχή της κατοχής που βρίσκουν απεσταλμένοι από την Γερμανία όμως υπάρχουν μεγάλες ανατροπές και σίγουρα έντονη δράση. Ο θησαυρός κλέβετε κάτω από άσχημες συνθήκες όμως η τύχη της πρωταγωνιστριας όπου θα σωθεί από θαύμα θα ξαναφέρει στο σκηνικό δράση έρωτα και βεβαίως τα αντίποινα όσων ήταν οι υπεύθυνοι θανάτου της αδερφής της. Όμορφο σενάριο δράσης που αν γυριστεί σε σωστά σημεία θα αναδείξουν και την ομορφιά της Ελλάδος. Για περισσότερες πληροφορίες μέσω email. Ευχαριστώ.

29/7/2022 - Διόρθωση και συμβουλή σεναρίου
Istar8849@gmail.com

Έμπειρος διορθωτής και σύμβουλος σενάριου αναλαμβάνει οποιοδήποτε πρότζεκτ.

28/7/2022 - παρεχουμε τις υπηρεσιες μας
sasdeathor@hotmail.com

Είμαστε ομάδα ανθρώπων, που προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με δικό μας εξοπλισμό για γυρίσματα των project σας, αναλαμβάνουμε το μοντάζ, voice overs, τις υπηρεσίες μας και σε ρόλους ηθοποιών (ΜΕ ΑΜΟΙΒΗ). Στη κατοχή μας έχουμε, 2 σταθερές κάμερες, 1 drone, εξοπλισμό airsoft, προβολέα για βραδινά γυρίσματα, green screens και πολλά άλλα. Μέχρι στιγμής τα δικά μας project, κυκλοφορούν στο διαδίκτυο (Youtube / Facebook) και στόχος μας είναι ο κινηματογράφος. Οι ενδιαφερόμενοι / ενδιαφερόμενες σκηνοθέτες / τριες, επικοινωνήστε μαζί μας στο email: sasdeathor@hotmail.com

24/7/2022 - Αναζήτησή ηχολήπτη για μικρού μήκους πτυχιακή
katsorchisni@gmail.com

Καλησπέρα! Αναζητώ ηχολήπτη για τα γυρίσματα την πτυχιακής μου ταινίας μικρού μήκους. Την περίοδο 27-30 Ιουλίου, 4 μέρες γύρισμα εντός Αττικής. Άμα ενδιαφέρεστε παρακαλώ εποικηνωνήστε μαζί μου στο παραπάνω email.

23/7/2022 - Σεναριογράφος - συγγραφέας για επιμέλεια - διόρθωση σεναρίου
selefkis@gmail.com

Η ομάδα Δράση για την Έβδομη τέχνη αναζητά συγγραφέa - σεναριογράφο ώστε να επιμεληθεί – διορθώσει υφιστάμενο σενάριο.
Το τελικό αποτέλεσμα πρέπει να καλύπτει όλα τα χαρακτηριστικά που αφορούν εκτός άλλων: τύπους και μεγέθη γραμματοσειρών, διάστιχα, ορθογραφία, τίτλους, διαλόγους, τύπος λόγου και γραφής και όλα τα υπόλοιπα στοιχεία ώστε να καταστεί το τελικό αποτέλεσμα πλήρως επαγγελματικό και σύμφωνο με τους κανόνες γραφής σεναρίων.
Για επιπλέον πληροφορίες επικοινωνήστε στο email: selefkis@gmail.com

Καταχωρίστε την αγγελία σας

Στείλτε μας την αγγελία σας και θα τη δημοσιεύσουμε.
* Υποχρεωτικά πεδία