Μικρές Αγγελίες

Όλοι μας έχουμε ή ζητάμε κινηματογραφικά υλικά που περίσσεψαν και δεν τα χρειαζόμαστε. Γιατί να πάνε χαμένα; Σίγουρα ψάχνουμε ανθρώπους για τις ταινίες μας. Ας τους αναζητήσουμε από εδώ. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αλλά παρακαλούμε να μην βάζετε τηλέφωνα επικοινωνίας αλλά μόνο email.
Καταχωρήστε την αγγελία σας εδώ

25/8/2022 - Χορηγός επικοινωνίας για Καλλιτεχνικές Δράσεις
entertainmentnewsgreece@gmail.com

Το www.entertainmentnews.gr, ταχέως αναπτυσσόμενο Media Website για τις Τέχνες, τον Πολιτισμό αλλά και την Υγεία, αναλαμβάνει σαν χορηγός επικοινωνίας σε όλο το φάσμα Καλλιτεχνικών, Πολιτιστικών και Ψυχαγωγικών Δρομέων: Θεατρικές Παραστάσεις, Κινηματογραφικά Έργα, Τηλεοπτικές Σειρές, Μουσικές Συναυλίες, Fashion Shows αλλά και για όλο το φάσμα Εκδηλώσεων. Έμπειροι συνεργάτες είναι υπεύθυνοι για ανάρτηση και προώθηση δελτίων τύπου της δράσης σας, ανάληψη Συνεντεύξεων με τους συντελεστές. Συμπληρωματική φωτογραφική και βιντεογραφικη κάλυψη με στιγμιότυπα από τις πρόβες και τις προετοιμασίες κατόπιν επικοινωνίας. Επικοινωνία/Προτάσεις/Περισσότερες πληροφορίες στο Email: entertainmentnewsgreece@gmail.com

23/8/2022 - αναζητώ εργασία
xirafis.nikos9898@gmail.com

Είμαι απόφοιτος της Σχολής Σταυράκου στον τομέα της σκηνοθεσίας. Θα ήθελα να εργαστώ στο χώρο. Έχω κάποια εμπειρία κι από άλλες ειδικότητες όπως ηχολήπτης, βοηθός ηχολήπτη, σκρίπτ, μοντέρ (κυρίως στο χειρισμό του adobe premiere pro), βοηθός σκηνοθέτη, σκηνογράφος, αυτά. Περισσότερο ενδιαφέρομαι όμως για σκηνοθεσία ή βοηθός σκηνοθέτη. Αν υπάρχει κάποιο πρότζεκτ θα ήθελα να συμμετάσχω. Μόνο σοβαρές προτάσεις. Επικοινωνήστε μαζί μου στο μέιλ που αναγράφεται παραπάνω.

19/8/2022 - Παραγωγός αναλαμβάνει όλο το οικονομικό budget
bitcthanos@gmail.com

Παραγωγός μουσικών βίντεοκλιπ, τηλεοπτικών και ψυχαγωγικών εκπομπών (και για YouTube), management νέων τραγουδιστών ενδιαφέρεται για φρέσκιες πρωτότυπες ιδέες, concept και project για υλοποίηση. Αναλαμβάνω όλο το οικονομικό budget, αν και εφόσον διαπιστωθεί ότι θα έχει απόλυτη επιτυχία η πρότασή σας. Μόνο σοβαρές προτάσεις.

19/8/2022 - ΓΥΝΑΙΚΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ
hkostogl@hotmail.com

Αναζητούμε γυναίκα ηθοποιό σε ηλικία 20-25 για την συμμετοχή της σε ταινία μικρού μήκους. Παρακαλώ η κάθε ενδιαφερομενη να στείλει και φωτογραφίες. Δυστυχώς δεν διατίθεται αμοιβή

14/8/2022 - Ζητούνται ηθοποιοί
kallitechnikesaggelies@gmail.com

Η Baby D Productions και ο σκηνοθέτης Dimitris Raft αναζητούν έναν άνδρα 35-45 (ερμηνευτική ηλικία) & μια γυναίκα 30-45 (ερμηνευτική ηλικία) για τις ανάγκες δυο ρόλων στη νέα του ταινία "The Gimp and the Hitman". Η ταινία θα γυριστεί στην Αθήνα 29/8-18/9 και οι δυο ρόλοι αυτοί θα έχουν γυρίσματα για 2-3 και 4-5 μέρες αντίστοιχα.
Πρόκειται για αγγλόφωνη κωμωδία. Για τον άνδρα δεν χρειάζεται αγγλική προφορά. Η γυναίκα θα πρέπει να μπορεί να μιμηθεί ενδεχομένως κάποια προφορά. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι/ες να στείλουν άμεσα βιογραφικό με πρόσφατες φωτογραφίες στο actorsandextrasgreece@gmail.com με θέμα "ΤΑΙΝΙΑ 2022".

14/8/2022 - ΤΟ ΞΟΑΝΟ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ
anton.dion.1971@gmail.com

Καλημέρα και καλά μπάνια. Ονομάζομαι Διονύσιος Αντωνάτος. Είμαι ερασιτέχνης συγγραφέας μυθοπλασιών. Αν ενδιαφέρεται κάποιος σκηνοθέτης, σεναριογράφος, παράγωγος, ηθοποιός, ειδικός στην 7η τέχνη, για κάτι ξεχωριστό από τα τετριμμένα θέματα που κυκλοφορούν αφειδώς στον χώρο, για μια ιστορία που θα συνταράξει όλη την Ελλάδα και όχι μόνο, θα ήταν χαρά μου να συνεργαστώ. Μια ματιά και κανείς δεν ξέρει. Ευχαριστώ και είναι τιμή μου να μπορώ να επικοινωνώ μαζί σας. Συνεχίστε την αγαπημένη προσπάθεια και να ονειρεύεστε ευτυχία, προτερήματα και καλοσύνη.

12/8/2022 - CASTING CALL
dreamnomoremovie@gmail.com

Για την μικρού μήκους ταινία "Dream no more" ζητείται γυναίκα ηθοποιός, ερμηνευτικής ηλικίας 25 με 33 ετών για τον κεντρικό ρόλο. Πρόκειται για ταινία μικρού μήκους, τα γυρίσματα της οποίας θα αρχίσουν στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2022. Προηγούμενη εμπειρία δεν είναι απαραίτητη, αλλά καλοδεχούμενη. Δίνεται αμοιβή κατόπιν συμφωνίας και καλύπτονται έξοδα μετακίνησης και διατροφής στην διάρκεια των γυρισμάτων. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να στείλετε ένα σύντομο βιογραφικό με φωτογραφίες στην διεύθυνση: dreamnomoremovie@gmail.com

10/8/2022 - Σενάριο ταινίας είδος crime drama
jimkitidis@gmail.com

To σενάριο προορίζονταν για διήγημα μιας και είναι μόνο 80 σελίδες. Στο στυλ ταινιών Naked,Made in Britain,Permanent Vacation κτλ. Διορθώσεις, επέκταση σκηνών και αλλαγές στο στόρυ επιτρέπονται.

1/8/2022 - Έτοιμο σενάριο ταινιας
Anagnostou1984anthrakia@gmail.com

Καλησπέρα σας ονομάζομαι Αναγνώστου Αργυρίος και έχω ετοιμάσει ένα σενάριο δράσης που έχει να κάνει με έναν θησαυρό κρυμμένο από την εποχή της κατοχής που βρίσκουν απεσταλμένοι από την Γερμανία όμως υπάρχουν μεγάλες ανατροπές και σίγουρα έντονη δράση. Ο θησαυρός κλέβετε κάτω από άσχημες συνθήκες όμως η τύχη της πρωταγωνιστριας όπου θα σωθεί από θαύμα θα ξαναφέρει στο σκηνικό δράση έρωτα και βεβαίως τα αντίποινα όσων ήταν οι υπεύθυνοι θανάτου της αδερφής της. Όμορφο σενάριο δράσης που αν γυριστεί σε σωστά σημεία θα αναδείξουν και την ομορφιά της Ελλάδος. Για περισσότερες πληροφορίες μέσω email. Ευχαριστώ.

29/7/2022 - Διόρθωση και συμβουλή σεναρίου
Istar8849@gmail.com

Έμπειρος διορθωτής και σύμβουλος σενάριου αναλαμβάνει οποιοδήποτε πρότζεκτ.

Καταχωρίστε την αγγελία σας

Στείλτε μας την αγγελία σας και θα τη δημοσιεύσουμε.
* Υποχρεωτικά πεδία