Μικρές Αγγελίες

Όλοι μας έχουμε ή ζητάμε κινηματογραφικά υλικά που περίσσεψαν και δεν τα χρειαζόμαστε. Γιατί να πάνε χαμένα; Σίγουρα ψάχνουμε ανθρώπους για τις ταινίες μας. Ας τους αναζητήσουμε από εδώ. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αλλά παρακαλούμε να μην βάζετε τηλέφωνα επικοινωνίας αλλά μόνο email.
Καταχωρήστε την αγγελία σας εδώ

18/12/2015 - Σενάριο για ταινία μικρού μήκους

Έχω σπουδάσει σκηνοθεσία και ψάχνω σέναριο για ταινία μικρού μήκους (γύρω στα 5 λεπτά). Αν κάποιος διαθέτει ή έχει γράψει κάτι και ψάχνει σκηνοθέτη, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο email shortmoviespassion@hotmail.com για πληροφορίες.

18/12/2015 - ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ, FILM-EDITOR, CONCEPT-ARTIST, DOP

Είμαι έμπειρος στο Film Editing, DOP, σκηνοθέτης και concept artist. Έχω σπουδάσει στην Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας ως ζωγράφος και έχω κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην σκηνοθεσία στο Λονδίνο. Συνεχίζω να δουλεύω παράλληλα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ενδιαφέρομαι να συνεργαστώ σε films.
email: konvasileiou@icloud.com

17/12/2015 - Βοηθός Παραγωγής

Αγαπητέ/Αγαπητή

Είμαι απόφοιτος MA of Arts in Film and TV of National Film and Television school της Αγγλίας.Κατά την διάρκεια φοίτησης μου συμμετείχα σε ένα τεράστιο φάσμα παραγωγών μεταξύ αυτών ντοκιμαντέρ, ταινίες μυθοπλασίας,animation και LE τηλεοπτικές εκπομπές.Μετά το πέρας σπουδών μου εργάστηκα σε εταιρία μεταπαραγωγής του Λονδίνου
Σκοπός μου είναι να συνεχίσω να έχω το πάθος μου όσον αφορά την παραγωγή στην τηλεόραση ή τον κινηματογράφο ως μια καριέρα.
Σας ευχαριστώ πολύ.
e-mail:ioannis.sariktzis@gmail.com

11/12/2015 - ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ

"ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΓΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΤΟ breath_of_art@yahoo.gr "

6/12/2015 - Zητούνται συνεργάτες για ταινία μικρού μήκους

Ζητούνται συνεργάτες : βοηθός σκηνοθέτη, διευθυντς φωτογραφίας/εικονολήπτης, επιμέλεια-επεξεργασία ήχου, μονταζ.Πρόκειται για πτυχιακή ταινία μικρού μήκους που θα γυριστεί στην Αθήνα τον Φεβρουάριο.Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποια αμοιβή.Δεν απαιτείται προυπηρεσία αρκεί να υπάρχουν οι απαραίτητες γνώσεις.Για περισσότερες πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών : shortfilm2016@yahoo.com

4/12/2015 - Actors for commercial video and photoshoot

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ (ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ) ΗΛΙΚΙΑΣ 20-40 ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ,
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ:
Commercialaus@gmail.com

3/12/2015 - Ζητείται ηθοποιός για Ταινία Μικρού Μήκους.

Ζητείται άνδρας ερμηνευτικής ηλικίας 18-20 ετών και γυναίκα ερμηνευτικής ηλικίας 28-32 ετών για ταινία μικρού μήκους του Τμήματος Κινηματογράφου της Σχολής Καλών Τεχνών ΑΠΘ. Το casting και τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην Θεσσαλονίκη. Για περισσότερες πληροφορίες - αποστολή βιογραφικού purpleharp.films@gmail.com.

2/12/2015 - Συνεργάτες για ταινία μικρού μήκους

Ζητούνται βοηθός σκηνοθέτη, οπερατέρ, μακιγιέζ και βοηθός παραγωγής, για ταινία μικρού μήκους, που θα γυριστεί στην Αθήνα την περίοδο Δεκεμβρίου 2015. Η μικρού μήκους θα αποσταλεί σε φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Οι ενδιαφερόμενες-οι, καλούνται να στείλουν φωτογραφία και βιογραφικό στο petrafilmdirector@gmail.com

24/11/2015 - Σπικαζ - Speakage

Καλησπέρα ονομάζομαι Ιάσονας και θα ήθελα να κάνω σπικαζ μεταγλωττίσεις καρτούν κ.α Διαθέτω πάρα πολλά μήκη φωνών.
e-mail : jaspapgr@gmail.com

21/11/2015 - Ζητείται γραφίστας

Ζητείται γραφίστας για το πόστερ ταινίας μικρού μήκους. Επιθυμητοί μόνο εξειδικευμένοι.
Διεύθυνση επικοινωνίας: Camera8mm@gmail.com

Καταχωρίστε την αγγελία σας

Στείλτε μας την αγγελία σας και θα τη δημοσιεύσουμε.
* Υποχρεωτικά πεδία