Μικρές Αγγελίες

Όλοι μας έχουμε ή ζητάμε κινηματογραφικά υλικά που περίσσεψαν και δεν τα χρειαζόμαστε. Γιατί να πάνε χαμένα; Σίγουρα ψάχνουμε ανθρώπους για τις ταινίες μας. Ας τους αναζητήσουμε από εδώ. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αλλά παρακαλούμε να μην βάζετε τηλέφωνα επικοινωνίας αλλά μόνο email.
Καταχωρήστε την αγγελία σας εδώ

1/4/2019 - ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΟ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΑ ΠΙΛΟΤΟ ΝΕΑΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ
kotsirispanagiotis@hotmail.gr

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΟ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΙΛΟΤΟΥ ΝΕΑΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ. ΛΟΓΩ ΧΑΜΗΛΟΥ ΜΠΑΤΖΕΤ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΜΟΙΒΗΣ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ 2 ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
E-MAIL kotsirispanagiotis@hotmail.gr
Tα γυρισματα θα γινουν στην Αθήνα.

27/3/2019 - Άντρας ηθοποιός γύρω στα 45 - 50
giorgosleontakianakos@gmail.com

Ζητείται άντρας ηθοποιός γύρω στα 45 - 50 για να παίξει σε ταινία μικρού μήκους. Η ταινία σκοπό έχει να πάει σε Φεστιβάλ. Πρόκειται για μία μέρα γυρισμάτων την μεγάλη εβδομάδα. Πιθανές ημερομηνίες είναι 24 ή 25 Απριλίου 2019. Θα χρειαστούμε μία με δύο μέρες πρόβες. Θα υπάρχει κανονικότατη αμοιβή.

27/3/2019 - Γυναίκα ηθοποιός γύρω στα 65 - 70
giorgosleontakianakos@gmail.com

Ζητείται γυναίκα ηθοποιός γύρω στα 65 - 70 για να παίξει σε ταινία μικρού μήκους. Η ταινία σκοπό έχει να πάει σε Φεστιβάλ. Πρόκειται για μία μέρα γυρισμάτων την μεγάλη εβδομάδα. Πιθανές ημερομηνίες είναι 24 ή 25 Απριλίου 2019. Θα χρειαστούμε μία με δύο μέρες πρόβες. Θα υπάρχει κανονικότατη αμοιβή.

21/3/2019 - ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ Η ΜΟΝΤΕΛΟ ΓΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ ΝΕΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ
kotsirispanagiotis@hotmail.gr

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ Η ΜΟΝΤΕΛΟ ΗΛΙΚΙΑΣ 25-35 ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ ΝΕΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΛΟΓΩ ΧΑΜΗΛΟΥ ΜΠΑΤΖΕΤ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΜΟΙΒΗΣ. ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΙΟΥ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ 2 ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ e-mail kotsirispanagiotis@hotmail.gr

18/3/2019 - Ζητείται
tsiaparasgiorgos@gmail.com

Είμαι ερασιτέχνης σεναριογράφος-συγγραφέας και ζητάω σκηνοθέτη και διευθυντή φωτογραφίας με δικά του μηχανήματα για ταινία μικρού μήκους. Δυστυχώς δεν υπάρχει παραγωγή και τα γυρίσματα θα γυριστούν μέσα καλοκαιριού. Σκοπός η ταινία να σταλεί σε φεστιβάλ μικρού μήκους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
-Ζητείται γυναίκα ετών 30-35, κανονικό ή μεσογειακό σωματότυπο με ξανθά μαλλιά.
-Ζητείται άντρας 35-40 ετών.
-Ζητείται άντρας 28-30 ετών με καστανά μαλλιά.
Για περισσότερες πληροφορίες: tsiaparasgiorgos@gmail.com

18/3/2019 - Ζητείται ηθοποιός
bill_bkk@hotmail.gr

Ζητείτε άμεσα κοπέλα ηθοποιός εμφανίσιμη ηλικίας 20-25 ετών για ρόλο σε μικρού μήκους ταινία.

16/3/2019 - Μοντέρ Ζητείται
nominatiproductions@gmail.com

Ζητείται μοντέρ από εταιρεία παραγωγής με γνώσεις avid ή premiere, after effects, photoshop. θα εκτιμηθεί επιπλέον γνώση μίξης ήχου, καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, γνώση χειρισμού social media.
Αποστολή βιογραφικού και δείγματος δουλειάς στο nominatiproductions@gmail.com

15/3/2019 - Μουσική επένδυση σε ταινίες, παραστάσεις, ντοκιμαντέρ
eudoxiayp@yahoo.gr

Αναλαμβάνω μουσικές επενδύσεις για ταινία, ντοκιμαντέρ ή θεατρική παράσταση. Δείγματα δουλειάς μου θα βρείτε στην σελίδα: www.eudoxiaypsilanti.weebly.com
Επικοινωνία: eudoxiayp@yahoo.gr

15/3/2019 - Αναζητώ παραγωγό
georgosopoulos96@gmail.com

Θέλω να στείλω το σενάριό μου στο μικροφιλμ της ερτ αλλά δεν έχω γνώσεις σχετικά με το πως να βγάλω τον προϋπολογισμό της ταινίας μου. Όποιος έχει γνώσεις παραγωγής και ενδιαφέρετε να με βοηθήσει μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου

13/3/2019 - ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
filipposkovas@gmail.com

Καλησπέρα σας,
Ονομάζομαι Δαμίρης Μιχάλης και ασχολούμαι ερασιτεχνικά με το θέατρο. Ανοίκω στην Πνευματική Εστία Νικαίας (Π.Ε.Ν) και έχω συμμετάσχει σε πληθώρα παραστάσεων. Τον τελευταίο καιρό συνεργάζομαι με έναν ερασιτέχνη σεναριογράφο και μαζί σκοπεύουμε να ανεβάσουμε μία φρέσκια κωμωδία. Αναζητούμε άτομα με τα παρακάτω χαρακτηριστικά προκειμένου να λάβουν μέρος στην παράσταση:
- Κοπέλα 18-25 ετών με αδύνατο σωματότυπο και μέτριο ύψος
- Κοπέλα 25-30 ετών, υπέρβαρη με χαμηλό ύψος
- Νεαρό 18-20 ετών με αρκετά αδύνατο σωματότυπο και μέτριο ύψος
- Νεαρό 28-35 ετών με κανονικό σωματότυπο και ψηλό
- Κυρία 40-50 ετών με μέτριο ή αδύνατο σωματότυπο και μέτριο ύψος
- Κυρία 60+ ετών με αδύνατο σωματότυπο και μέτριο ύψος
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το σεναριογράφο στην ηλεκτρονική διεύθυνση που αναγράφεται (filipposkovas@gmail.com) δηλώνοντας ποια από τα παραπάνω στοιχεία συγκεντρώνουν καθώς επίσης και τους λόγους που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην παράσταση. Δυνατότητα πληρωμής με βάση τις εισπράξεις.

Καταχωρίστε την αγγελία σας

Στείλτε μας την αγγελία σας και θα τη δημοσιεύσουμε.
* Υποχρεωτικά πεδία