Μικρές Αγγελίες

Όλοι μας έχουμε ή ζητάμε κινηματογραφικά υλικά που περίσσεψαν και δεν τα χρειαζόμαστε. Γιατί να πάνε χαμένα; Σίγουρα ψάχνουμε ανθρώπους για τις ταινίες μας. Ας τους αναζητήσουμε από εδώ. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αλλά παρακαλούμε να μην βάζετε τηλέφωνα επικοινωνίας αλλά μόνο email.
Καταχωρήστε την αγγελία σας εδώ

5/7/2020 - με ενδιαφέρει συμμετοχή σε κομπαρσοι.(ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ )
gaoping1967@gmail.com

Είμαι μια Κινέζα. Γεννήθηκα στο 04--1967, με ενδιαφέρει συμμετοχή σε κομπαρσοι.(ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ )

2/7/2020 - BINTEO KΛΙΠ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑΣ
castingakmas@gmail.com

Ζητούνται άμεσα εμφανίσιμοι ηθοποιοί ηλικίας (18 με 28) για βίντεο κλιπ πολύ γνωστής τραγουδίστριας με σκηνοθέτη τον Λευτέρη Ραμπαζή (Βίντεοκλιπ σε Best Rapper Alive (Tus), Αχ Μαγισσα μου(Γιαννης Χατζηγεωργίου), Μόνο Πάγο
(Κόνι Μεταξά κ Τάσος Ξίαρχος) κλπ. Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στις 7 Ιουλίου. Δεν υπάρχει κάποια αμοιβή. Παρακαλώ αφήστε τηλεφωνο εποικινωνίας καθώς και φωτογραφίες στο email castingakmas@gmail.com

1/7/2020 - Μουσική για Κινούμενες Εικόνες
konstantinos.lesgidis@gmail.com

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Λεσγίδης και γράφω μουσική για ταινίες, ντοκυμαντέρ και τηλεόραση. Έχοντας εμπειρία σε πολλά διαφορετικά είδη μουσικής και παραγωγής -από hip hop sampling, μέχρι ορχηστρική σύνθεση αναλαμβάνω την μουσική επιμελεια από minimal ατμόσφαιρες εώς πλήρη ορχηστρική σύνθεση. Περιηγηθείτε στο site μου για δείγματα της δουλειάς μου: https://konstantinoslesgidis.com/

1/7/2020 - Σκηνικά
panagiotismichailidhs@gmail.com

Αναλαμβάνω την κατασκευή σκηνικών θέατρου, καθώς και θεατρικών και κινηματογραφικών αντικειμένων

26/6/2020 - Συγγραφέας Σεναριογράφος
styga7@gmail.com

Είμαι συγγραφέας σεναριογράφος έχω έτοιμα σενάρια για κινηματογραφική ταινία μεγάλου μήκους μικρού μήκους Θεατρικά για ενήλικες και όπερα Παιδική σκηνή σε πεζό λόγο και ποιητικό. Όποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει μαζί μου

23/6/2020 - Δημιουργία Ομάδας
pantorino@hotmail.com

Ψάχνω άτομα που ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν και αγαπάνε τον κινηματογράφο αλλά και το θέατρο στην περιοχή της Αθήνας.

18/6/2020 - Τελειόφοιτος / πρόσφατα απόφοιτος για ΘΕΣΗ ΒΟΗΘΟΥ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ, ταινία μεγάλου μήκους
info@operoptima.com

Διαθέτουμε ελεύθερη θέση βοηθού σκηνοθέτη σε αγγλόφωνη ταινία μεγάλου μήκους θρίλερ / τρόμου, τοποθετημένη στην σύγχρονη Αθήνα. Τα γυρίσματα είναι προγραμματισμένα για το καλοκαίρι 2020 (περιοχή Εξαρχείων) και προβλέπεται να διαρκέσουν 2,5 εβδομάδες.

15/6/2020 - Ζητείται ηχολήπτης - ηχολήπτρια
gio.kaltsas@gmail.com

Ζητείται ηχολήπτης - ηχολήπτρια με ή χωρίς δικό του εξοπλισμό για γυρίσματα ταινίας μικρού μήκους φουτουριστικού χαρακτήρα και ύφους η οποία θα γυριστεί τον Οκτώβριο στην Αθήνα. Πρόκειται για σενάριο τμήματος δημιουργικής γραφής. Τα γυρίσματα θα είναι 5-6 περίπου ημέρες. Υπάρχει δυνατότητα συμβολικής αμοιβής.
Επικοινωνία στο 92artplace@gmail.com

12/6/2020 - ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΠΙΛΟΤΟ ΣΕΙΡΑΣ
kiriazisantonis28@gmail.com

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ 25-35 ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΝΕΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΕΙΡΩΝ. Η ΟΝΤΙΣΙΟΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ [μια ολοσωμη και μια προφιλ]. ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
kalaitzis.info@gmail.com
kiriazisantonis28@gmail.com
ΣΕΝΑΡΙΟ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ

8/6/2020 - Ζητούνται τελειόφοιτοι & πρόσφατα απόφοιτοι για βοηθοί crew, ταινία μεγάλου μήκους
antonarap@operoptima.com

Διαθέτουμε ελεύθερες θέσεις βοηθων συνεργείου σε αγγλόφωνη ταινία μεγάλου μήκους θρίλερ / τρόμου, τοποθετημένη στην σύγχρονη Αθήνα. Τα γυρίσματα είναι προγραμματισμένα για το καλοκαιρι 2020 (περιοχή Eξαρχείων) και προβλέπεται να διαρκέσουν 2,5 εβδομάδες.
Αναζητούμε βοηθούς στα τμήματα:
-Φωτισμού (gaffer/ ηλεκτρολόγος)
-Ενδυματολογίας και Σκηνογραφίας
-Παραγωγής
-Ρακορ και κλακέτα
Επικοινωνία: info@operoptima.com

Καταχωρίστε την αγγελία σας

Στείλτε μας την αγγελία σας και θα τη δημοσιεύσουμε.
* Υποχρεωτικά πεδία