Μικρές Αγγελίες

Όλοι μας έχουμε ή ζητάμε κινηματογραφικά υλικά που περίσσεψαν και δεν τα χρειαζόμαστε. Γιατί να πάνε χαμένα; Σίγουρα ψάχνουμε ανθρώπους για τις ταινίες μας. Ας τους αναζητήσουμε από εδώ. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αλλά παρακαλούμε να μην βάζετε τηλέφωνα επικοινωνίας αλλά μόνο email.
Καταχωρήστε την αγγελία σας εδώ

10/2/2020 - Ζητείται μοντέρ για ταινία μικρού μήκους
newyorkiomedia@gmail.com

Ζητείται μοντέρ για κοινωνική ταινία μικρού μήκους. Η ταινία είναι διάρκειας 3 λεπτών και προορίζεται για Φεστιβάλ. Δεν δίδεται αμοιβή. Θα χαρούμε πολύ να ακούσουμε νέα σας.

9/2/2020 - Ηθοποιός
Vasilastella25@gmail.com

Ονομάζομαι Βασιλά Στυλιανή (Στέλλα, Anny). Γεννημένη το 1998 και σπουδάζω Υποκριτή στο πρώτο έτος στο ΙΕΚ Όμηρος. Παράλληλα ασχολούμαι ερασιτεχνικά με το μόντελινγκ. Είμαι συνεργάσιμη , με θέληση και πείσμα για δουλειά !

9/2/2020 - Αναζήτηση ανδρών και γυναικών άνω των 50
elena1621@ymail.com

Για τις ανάγκες ταινίας μικρού μήκους που θα αποσταλλεί σε φεστιβάλ, αναζητούμε άνδρες και γυναίκες ερμηνευτικής ηλικίας άνω των 50 ετών. Δεν διατίθεται αμοιβή. Περιμένουμε τα email σας στο: elena1621@ymail.com

8/2/2020 - Κομπάρσος
tzenhpol@gmail.com

Θα με ενδιέφερε να ασχοληθώ με την υποκριτική σε όλους τους τομείς. Έχω παρακολουθήσει μαθήματα σε θεατρικό εργαστήρι και σεμινάρια υποκριτικής. Είμαι 20 ετών δεν με ενδιαφέρει ακόμα να ασχοληθώ επαγγελματικά με την υποκριτική όσο το να κάνω ως χόμπι αυτό που αγαπώ. Επιπλέον διαθέτω ευχέρεια λόγου. Μπορείτε να δείτε υλικό στο προφίλ μου και επιπλέον πληροφορίες jennypaap

6/2/2020 - Ενδιαφέρομαι για παρουσιάστρια
ellimoustafa@yahoo.com

Γεια σας σπουδάζω Δημοσιογραφία ειμαι 21 ετών μελαχρινή ύψος 1.69 μου έχουν κάνει προτάσεις για φωτογραφισει προσώπου Αλλά ενδιαφέρομαι για παρουσιάστρια σε εκπομπή ότι θέλετε στείλτε στο email μου ευχαριστώ πολύ!!!

2/2/2020 - Ψαχνω διευθυντή φωτογραφίας
nektarioschat23@yahoo.com

Αναζητω διευθυντή φωτογραφίας με δικό του εξοπλισμό και φώτα για μίνι διαδικτυακή σειρά. Δίνεται αμοιβή

31/1/2020 - Αναζήτηση παιδιών για ταινία μικρού μήκους
elena1621@ymail.com

Για τις ανάγκες μικρού μήκους ταινίας, που θα αποσταλεί σε φεστιβάλ, αναζητούμε παιδιά ηλικίας έως 12 ετών. Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν εντός των μηνών Φεβρουαρίου-Μαρτίου. Δεν διατίθεται αμοιβή. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

31/1/2020 - Scape rooms
stelakisste@gmail.com

Ζητείται άντρας ηθοποιος για scale rooms στο περιστέρι. Προϋπηρεσία όχι απαραίτητη. Κατοχή μεταφορικου απαραίτητη

28/1/2020 - Dark Wave/Synth music producer
alexbotropro@gmail.com

Αναζητείται μουσικός παραγωγός για την δημιουργία μουσικής, ύφους dark wave - synth, πάνω σε ταινία μικρού μήκους η οποία βρίσκεται στην διαδικασία του post production. Η ταινία είναι visual story και η μουσική παραγωγή θα καλύπτει όλη την διάρκεια της (7λεπτά). Θα χαρούμε να συνεργαστούμε με εμπνευσμένα άτομα που θα αφουγκραστούν το κινηματογραφικό ύφος του πρότζεκ, επαγγελματίες και μη. Αποστολή δείγματος δουλειάς στο παραπάνω email!

28/1/2020 - Υπηρεσίες color correction/grading
jim251990@gmail.com

Αναλαμβάνω project (μικρού μήκους, ντοκιμαντέρ κτλ.) για color correction/grading.
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο email: jim251990@gmail.com
Για δείγμα δουλειάς επισκεφτείτε το site μου: http://www.dimitrispanagopoulos.com/

Καταχωρίστε την αγγελία σας

Στείλτε μας την αγγελία σας και θα τη δημοσιεύσουμε.
* Υποχρεωτικά πεδία