Μικρές Αγγελίες

Όλοι μας έχουμε ή ζητάμε κινηματογραφικά υλικά που περίσσεψαν και δεν τα χρειαζόμαστε. Γιατί να πάνε χαμένα; Σίγουρα ψάχνουμε ανθρώπους για τις ταινίες μας. Ας τους αναζητήσουμε από εδώ. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αλλά παρακαλούμε να μην βάζετε τηλέφωνα επικοινωνίας αλλά μόνο email.
Καταχωρήστε την αγγελία σας εδώ

3/1/2021 - casting call
stelios.kazitoris0057@hotmail.com

Αναζητούμε κορίτσι ερμηνευτικής ηλικίας 19-28 ετών για έναν από τους βασικούς ρόλους (ρόλος σερβιτόρας) και Άνδρα για τον ρόλο του αγοριού της φίλης της πρωταγωνίστριας, σε φοιτητική ταινία μικρού μήκους του μητροπολιτικού κολεγίου. Η ταινία μου ονομάζεται «Η Απειλή». Είναι μια ταινία ψυχολογικού θρίλερ στην οποία η Χριστίνα μια 23χρόνη φοιτήτρια – σερβιτόρα καλείται να ξεφύγει από τον εμμονικό stalker Κώστα που διαρκώς προσπαθεί να την κατακτήσει μέσα από ψυχολογική πίεση και αργότερα βίαιες πράξεις. Το casting θα γίνει μέσα στον Φεβρουάριο Τα γυρίσματα θα γίνουν τον Απρίλιο του 2021 στην Αθήνα. Η προετοιμασία και οι πρόβες θα γίνουν επίσης στην Αθήνα. Αμοιβή για τα γυρίσματα θα είναι μικρή. Θα καλύψουμε τα Από της ενδιαφερόμενες / ενδιαφερόμενους θα θέλαμε να επικοινωνήσουν μαζί μας στο stelios.kazitori0057@hotmail.com και να μας στείλουν φωτογραφία προσώπου και ολόσωμη, ένα σύντομο βιογραφικό και κάποια στοιχεία επικοινωνίας.

30/12/2020 - Βιντεολήπτης
grngiorgos2@gmail.com

Ψάχνω ομάδα να ξεκινήσουμε κάποιο project για να αποκτήσουμε όλοι μαζί εμπειρία. Ασχολούμαι με την φωτογραφία και μετακόμισα στο κέντρο της Αθήνας για να σπουδάσω βιντεοληψία αλλά λόγω της πανδημίας στάθηκα άτυχος. Είμαι 22 ετών άντρας. Αν κάποιος/κάποια θέλει να γυρίσει ταινία μικρού μήκους ή οτιδήποτε άλλο και χρειάζεται βιντεολήπτη θα έρθω αφιλοκερδώς με ότι γνωρίζω να βοηθήσω. Επίσης αν κάποιος άλλος βιντεολήπτης δει αυτή την "αγγελία" και θέλει βοηθό, θα έρθω πάλι για την εμπειρία αφιλοκερδώς. Σε 10 μέρες από σήμερα θα έχω στην κατοχή μου και gimbal. Ο,τι έχει κάποιος/κάποια στο νου, μη ντραπεί να με καλέσει, έστω και σαν φωτογράφο. Το τηλέφωνο μου είναι 6945075861.

29/12/2020 - Απασχόληση
jimkap11@gmail.com

Με ενδιαφέρει γενικά ο κινηματογράφος ότι αφορά αυτό δεν έχω κάποια εμπειρία αλλά θα ήθελα να μάθω οτιδήποτε πανό σε αυτό ακόμα και ηθοποιός. Ευχαριστώ

29/12/2020 - ΗΘΟΠΟΙΟΣ
klearchostaou@gmail.com

Σπουδάζω στο τμήμα Κινηματογράφου στο Α.Π.Θ με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον μου όμως να στρέφεται στην υποκριτική. Δεν έχω κάνει μαθήματα δραματικής ωστόσο έχω παίξει σε 2 πρόχειρες ταινιούλες της σχολής. Με ενδιαφέρει πολύ να μάθω και να εξασκηθώ επί του αντικειμένου οπότε όποιος ψάχνει άνδρα 20 ετών για συμμετοχή σε μικρού/μεγάλου μήκους ταινία είμαι απόλυτα διαθέσιμος, και ανοιχτός σε οποιαδήποτε σοβαρή πρόταση. Ευχαριστώ :)
Υ.Γ Αυτήν την χρονική περίοδο φοράω σιδεράκια μόνο στα πάνω δόντια όμως είναι θέμα ορισμένων μηνών για να τα βγάλω.

22/12/2020 - Ενδιαφέρομαι για θέση ηθοποιού
chrissthomaidis@gmail.com

Ενδιαφέρομαι πάρα πολύ για θέση ηθοποιου για οποιαδήποτε ταινία είτε μικρού είτε μεγάλου μήκους. Είμαι 19 χρονών φοιτητής.

21/12/2020 - Ενδιαφέρομαι για θέση ηθοποιού
ellimoustafa@yahoo.com

Ενδιαφέρομαι για θέση ηθοποιού. Έχω ξανά παίξει σε ένα μικρό ρόλο στην τηλεόραση. Θα με ενδιέφερε αυτή η κατηγορία Θέσεις.

21/12/2020 - Αναζητώ εργασία για οτιδήποτε
gaiedirek22@gmail.com

Ψάχνω εργασία - γνώση ως φοιτητής κινηματογραφου ΑΠΘ. Αυτό που με απασχολεί είναι περισσότερο η γνώση. Ενδιαφέρομαι για οτιδήποτε. Το μειλ μου είναι gaiedirek22@gmail.com Ευχαριστώ.

16/12/2020 - ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΜΟΝΤΕΡ - EIKONΟΛΗΠΤΗΣ
praisebell@gmail.com

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΜΟΝΤΕΡ - EIKONΟΛΗΠΤΗΣ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ GREEN SCREEN KAI 3D 6944007581

12/12/2020 - Casting Call - Κορίτσι ερμηνευτικής ηλικίας 14 για φοιτητική ταινία μικρού μήκους
letoshortfilm@gmail.com

Αναζητούμε κορίτσι ερμηνευτικής ηλικίας 14ων ετών (η πραγματική ηλικία μπορεί να είναι και μεγαλύτερη), για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, σε φοιτητική ταινία μικρού μήκους. Η ταινία μικρού μήκους είναι ένα δράμα ενηλικίωσης και αποτελεί την διπλωματική μια ομάδας τελειόφοιτων φοιτητών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Την δουλεύουν εδώ και δύο χρόνια με πολύ ενθουσιασμό. “Στις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Καρδαμύλη, η έφηβη Λητώ προσπαθεί να επαναπροσδιορίσει την σχέση της με τον απομακρυσμένο πατέρα της, ενώ η ταραχώδης εφηβεία της περιπλέκει την κατάσταση.” Τα γυρίσματα θα γίνουν τον Απρίλιο του 2021 στην Καρδαμύλη (Μεσσηνιακή Μάνη). Η προετοιμασία και οι πρόβες θα γίνουν στην Αθήνα. Δεν δίνεται αμοιβή. Θα καλύψουμε τα έξοδα μεταφοράς, διαμονής και διατροφής στην Καρδαμύλη. Από της ενδιαφερόμενες θα θέλαμε να επικοινωνήσουν μαζί μας στο letoshortfilm@gmail.com και να μας στείλουν φωτογραφία προσώπου και ολόσωμη, ένα σύντομο βιογραφικό και κάποια στοιχεία επικοινωνίας.

7/12/2020 - ΖΗΤΗΤΑΙ ΜΟΝΤΕΡ ΑΘΗΝΑ
koytsoykos_d@hotmail.com

Θα πρέπει να είναι πολύ καλός χρήστης των προγραμμάτων Η/Υ που χρησιμοποιεί στη δουλειά του και να έχει γνώσεις γύρω από την τηλεόραση. Απαιτούμενες Δεξιότητες: Οργάνωση, παρατηρητικότητα, υπομονή, ικανότητα αυτοσυγκέντρωσης Κριτική σκέψη, επινοητικότητα και συνδυαστική ικανότητα
Επιδεξιότητα και αισθητική αντίληψη Δεξιότητα με τα ηλεκτρονικά μέσα και τηλεοπτική παιδεία.

Καταχωρίστε την αγγελία σας

Στείλτε μας την αγγελία σας και θα τη δημοσιεύσουμε.
* Υποχρεωτικά πεδία