Μικρές Αγγελίες

Όλοι μας έχουμε ή ζητάμε κινηματογραφικά υλικά που περίσσεψαν και δεν τα χρειαζόμαστε. Γιατί να πάνε χαμένα; Σίγουρα ψάχνουμε ανθρώπους για τις ταινίες μας. Ας τους αναζητήσουμε από εδώ. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αλλά παρακαλούμε να μην βάζετε τηλέφωνα επικοινωνίας αλλά μόνο email.
Καταχωρήστε την αγγελία σας εδώ

18/2/2019 - ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΚΡΙΠΤ
film.productions.greece@gmail.com

Ζητείται σκριπτ για ταινία μικρού μήκους που θα γυριστεί αρχές Μαρτίου στην Αθηνά. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους και τα στοιχεία τους στο film.productions.greece@gmail.com ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΟΙΒΗ.

18/2/2019 - Αναζήτηση άντρα ηθοποιού
georgiamrgl@gmail.com

Αναζητώ άντρα ηθοποιό ερμηνευτικής ηλικίας 45-55 ετών για πτυχιακή ταινία μικρού μήκους. Το γύρισμα θα πραγματοποιηθεί μία ημέρα στη Λάρισα αρχές Μαρτίου και όλα τα έξοδα θα είναι καλυμμένα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου στο georgiamrgl@gmail.com

17/2/2019 - Αναζητώ εργασία ως βοηθός σκηνοθέτη
vivakimaritsa@hotmail.com

Είμαι 23 χρονών και αναζητώ εργασία(έστω και εθελοντική) για βοηθός σκηνοθετη, για να μάθω την δουλειά.Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το συγκεκριμένο κλάδο αλλά θα το ήθελα πολύ.

12/2/2019 - Αναλαμβάνω την σκηνοθεσία σεναρίων.
thefilmdirectorslife@gmail.com

Αναλαμβάνω την σκηνοθεσία σεναρίων ταινιών μικρού, μεσαίου ή μεγάλου μήκους. Συζήτηση προτάσεων στο email : thefilmdirectorslife@gmail.com
ΔΕΝ είμαι παραγωγός. ΔΕΝ διαθέτω εξοπλισμό.

12/2/2019 - Αναζήτηση ηθοποιών
bill_bkk@hotmail.gr

Ονομάζομαι Βασίλης Κατσίκης και είμαι φοιτητής σκηνοθεσίας στο New York college στην Αθήνα. Αναζητώ γυναίκα ηθοποιό εμφανίσιμη, ηλικίας από 20 έως 25 ετών για ρόλο σε πτυχιακή ταινία μικρού μήκους. Δίνεται συμβολική αμοιβή.

11/2/2019 - Ζητείται επαγγελματίας ηχολήπτης για ταινία μικρού μήκους.
film.productions.greece@gmail.com

Ζητείται επαγγελματίας ηχολήπτης για ταινία μικρού μήκους η οποία θα γυριστεί αρχές Μαρτίου στην Αθήνα. ΜΕ ΑΜΟΙΒΉ. Τα γυρίσματα θα κρατήσουν 3 ημέρες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο email film.productions.greece@gmail.com στέλνοντας το βιογραφικό τους.
Ευχαριστούμε.

6/2/2019 - Αναζητώ ηθοποιούς για σπουδαστική εργασία
sofiacreartive@gmail.com

Καλησπέρα σας!
Είμαι σπουδάστρια σκηνοθεσίας και στα πλαίσια εξαμηνιαίας εργασίας αναζητώ άντρες και γυναίκες ηθοποιούς ερμηνευτικής ηλικίας 30-50.Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν αυτό το Σάββατο 9/2.Για αποστολή βιογραφικών και περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο e-mail:
sofiacreartive@gmail.com
(Δεν διατίθεται αμοιβή)

5/2/2019 - Αναζητούνται ηθοποιοί για ταινία μικρού μήκους
videostefanis21@gmail.com

Αναζητούνται ένας άνδρας και μία γυναίκα έως 30 χρονών ερμηνευτικής ηλικίας για ταινία μικρού μήκους. Η ταινία είναι γύρισμα μίας ημέρας δυστηχώς είναι χαμηλού μπάτζετ και δεν δίνεται αμοιβή, πληρώνω τα μεταφορικά και στο μαγαζί που θα γίνει το γύρισμα μετά το γύρισμα φαγητό ποτό. Το γύρισμα θα γίνει στην Αθήνα. Η ταινία είναι σπουδαστική και θα σταλεί σε αρκετά φεστιβάλ μικρού μήκους της Ελλάδας.
EMAIL: Videostefanis21@gmail.com

4/2/2019 - Αναζητώ Σκηνοθέτη ή Παραγωγό για σενάρια
nektarioschat23@yahoo.com

Καλησπέρα σας!
Αναζητώ σκηνοθέτη ή παραγωγό για σενάρια μίνι σειράς, ταινίας, τηλεοπτικό σίριαλ ή θεατρικό έργο.
Τα σενάρια είναι είδους μαύρης κωμωδίας, θρίλερ - μυστηρίου, κωμωδία.
Email Επικοινωνίας: nektarioschat23@yahoo.com

31/1/2019 - Ηχολήπτης-Sound Designer
theodore.kontonis@gmail.com

Καλησπέρα! Ονομάζομαι Θοδωρής και είμαι μουσικός-ηχολήπτης. Στην παρούσα φάση θέλω να συλλέξω εμπειρία και να φτιάξω ένα portfolio. Κατόπιν τούτου, προσφέρω δωρεάν υπηρεσίες επεξεργασίας-μίξης ήχου καθώς και sound design.
Email επικοινωνίας: theodore.kontonis@gmail.com
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καταχωρίστε την αγγελία σας

Στείλτε μας την αγγελία σας και θα τη δημοσιεύσουμε.
* Υποχρεωτικά πεδία